ELLIS FAAS – THE BRAND OF A MAKEUP ARTIST


Som I nok kan huske var der den skønneste konkurrence på bloggen for lidt tid siden med Ellis Faas produkter i samarbejde med en af mine favorit webshops untoldsecretz.com.

Jeg er selv gået i gang med at arbejde lidt med de über tjekkede og lækre produkter fra det hollandske makeup brand “Ellis Faas”, som er udviklet af den anerkendte og meget dygtige hollandske makeup artist Ellis Faas.

Jeg er SÅ begejstret og glæder mig til at vise jeg jer resulatet fra et photoshoot jeg var med på for ganske nylig, med et særlig et af produkterne, som jeg er helt forelsket i… en blodrød læbestift som er intet mindre end fantastisk. Selve produkternes form og design giver i sig selv inspiration til at bruge makeuppen!

Hvis du er VIIIILLLD med makeup, så lov mig at tjekke dette helt unikke brand ud… jeg kommer i hvertfald helt sikkert til at skrive meget mere om det på bloggen…

Og vil du indtil videre se produkterne i brug, så kan du se hår- og makeup artist Sidsel Marie Bøg’s smukke arbejde HER fra “Vild Med Dans”… Sidsel er nemlig ambassadør for Ellis Faas og arbejder til daglig med produkterne.

Dette indlæg blev udgivet i Ellis Faas, Makeup artist Sidsel Marie Bøg. Bogmærk permalinket.

9 svar til ELLIS FAAS – THE BRAND OF A MAKEUP ARTIST

 1. Annesofie Kjeller Larsen skriver:

  Jeg står netop og mangler en knald rød læbestift… Tak for tip! men kan se at den er udsolgt pt… I hvert fald den blodrøde! Har du set den der hedder deep red?

  • Jo's skriver:

   Har ikke prøvet den endnu, men jeg undersøger lige hvornår den er på lager og vender tilbage : )

   • Jo's skriver:

    Har lige fået af vide at den jeg har brugt hedder L201 og er på lager hos untoldsecretz : ) Den er sååååå fin! KH Jo

 2. Pingback: ROUND AND ABOUT… | Jo's Makeup Blog

 3. Metteline skriver:

  Orv, Jo – jeg er også stor fan! Jeg var så heldig at vinde Ellis Faas-konkurrencen; den lækreste concealer, den VILDESTE læbestift, en lækker, lækker – karrygul – øjenskygge og en mascara, som jeg endnu ikke har åbnet. SÅ lækker præmie! Farverne var ikke nogen, jeg selv ville have valgt: Karry-/okkergul øjenskygge havde jeg ikke lige overvejet, men kvaliteten af skyggen er SÅ lækker, og holder hele dagen. Og jeg har faktisk brug den stort set hver dag i over en uge, for kombineret med en brun/bronzefarve i globelinjen, så fungerer det faktisk ret godt, synes jeg. Men jeg elsker også at lege med nye farver!
  Den fuschia-farvede/überpink løbestift er VILD. Kvaliteten er helt forrygende, den holder bare og så er farven bare så flot og fuld af pigment! Det er bestemt ikke en farve, jeg kommer til at bruge ofte, men den skal helt sikkert på til julefrokosten 😀
  Concealeren passer præcis i min farve, og den er lækker at arbejde med – dækker fx mine rødlige kinder uden at se malet ud og sætter sig ikke i tørre pletter. Fungerer fint under min flydende makeup (Face Fabric fra Armani – en anden vinder, by the way!).
  TAK, Jo – jeg kommer bestemt til at anskaffe mig mere fra E.F 🙂

  • Jo's skriver:

   Hvor fedt du er blevet glad for produkterne og dejligt at høre at der også andre der har sans for kvaltitets makeup ; ) Det er bare fantastiske produkter!
   Jeg tror muligvis der kan være sket en ombytning med dine produkter og en anden vinders produkter… undersøger det lige og vender tilbage : )

   KH Jo

 4. Metteline skriver:

  Nårh, OK – jeg undrede mig også lidt over farverne, for jeg troede man vandt det, man havde ‘ønsket sig’ 🙂

 5. Anne skriver:

  Ellis Faas er SÅ lækkert. Jeg kunne virkelig købe mig fattig…

 6. Pingback: JO’S JULEKONKURRENCE # 11 | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.