ROUND AND ABOUT…


Jeg har haft en skøøøn uges tid med masser af arbejde, hygge, spændende events og nye samarbejder.

1. Har længe været på udkig efter et ur… havde set et Georg Jensen ur som ikke længere var i produktion, men det var umuligt at opdrive. Så fik jeg en mail om jeg ville prøve et fint Daniel Wellington ur.. også i denne her lækre enkle stil som jeg godt kan lide et ur skal være. Og da jeg så så hvor fine de var kunne jeg på ingen måde sige nej tak… Mit er en herremodel med sølv skive og sort rem… oven i købet fik jeg lov til at give jer læsere en rabatkode på 15 %. Bare skrive Johanne (that’s my name) så bliver der fratrukket rabatten. Hvad synes I om det?

2. Min nye Züca trolley, som så også blev til en Züca rygsæk til mine hår-sager… jeg er SÅ glad for mit nye hår- og makeup udstyr. Slut med at slæbe siger jeg bare! Har købt den HER. Vil du forresten se hvad der gemmer sig inden i?

3. Jeg mødte sød Maria til Femina Messen i lørdags, hvor hun havde vundet en makeover af mig, samt et airbrush start kit her på bloggen. Det var super hyggeligt at møde en af jer skønne læsere. Skal vi i øvrigt ikke snart have en makeover igen på bloggen?

4. Jeg var forbi en af mine smukke kunder som skulle til en stor fest og som trængte til lidt nye hænder på håret og makeuppen i anledningen.

5. Det er jo ingen hemmelighed at jeg er meget glad for La Roche Posay’s produkter og har brugt dem i en tre års tid nu, også på mine børn. Makeup serien er også fast inventar blandt mit professionelle grej og da jeg blev spurgt om jeg ville undervise La Roche Posay’s konsulenter på L’Oréal blev jeg mere end glad. Ææælsker produkterne og mit arbejde : )))

6. Kan I huske jeg omtalte en blodrød læbestift fra Ellis Faas på bloggen i går?

7. Her er et sneak preview fra photo shoot’et jeg glæder mig til at vise jer.

8. Har også fået hygget med græskar og mine søde drenge : ) Fejrer i Halloween?

9. Et lille kodak moment, som nogen af jer sikkert har set på min Instagram… nøj er altså vild med søde små drengetær ♥ Det Louis min yngste der har lagt tær til ♥

10. Jeg kan snildt fylde et helt bord med alt mit makeup- og hårgrej og nogle gange tager det helt overhånd!

11. I går lavdede jeg Chanel negle med mine nye lakke fra Depend og L’Oréal.. hvad synes I?

12. Spændende event med Frisør Kenny Aleksander og lanceringen af nye/gamle produkter… dem får I meget  at vide om på bloggen meget snart : )

13. Jeg arbejder også med børn som hår- og makeup artist… Det synes jeg er rigtig hyggeligt.

14. Tester skønne produkter fra John Masters… har I prøvet dem?

15. Endnu et shoot med alt for meget grej der fylder! Men kan man få for meget?

16. Hyggeligt event med e.l.f. cosmetics, Emilie og Malene , samt Starklint PR Bureau og det kreative team fra ghd. Smukke Simone og Emilie var så søde at sidde model til hår og makeup for at vise efterår/vinter tendenserne. Så dejligt at møde en masse andre bloggere og makeuppe : )

Hvis du smutter forbi HER kan du se en let makeup guide jeg har lavet til Woman sammen med Emilie og Katrine.. Og du kan vinde lækkerier hos hende HER og denne HER vil du heller ikke gå glip af : )

Dette indlæg blev udgivet i EXTRA. Bogmærk permalinket.

7 svar til ROUND AND ABOUT…

 1. Christina skriver:

  Hej 🙂
  Er vild med at følge lidt med i dine arbejdsopgaver. Vil du fortælle lidt om hvor du er uddannet og hvordan du er endt der hvor du er i dag?:)

  • Christina skriver:

   Hov så fandt jeg bag-bloggen-fanen. Men vil stadig gerne høre om hvad du lavede da du lige var uddannet, hvorfor tog du til USA, hvad var dit første rigtige job og sådan? 🙂 tak for en god blog!

   • Jo's skriver:

    Hej Christina,

    Da jeg var færdig arbejdede jeg i noget tid gratis for et produktionsselskab, som bl.a. lavdede mange musikvideoer. Derefter blev jeg fast assistent for en chefsminkør på spillefilm og tv.

    Tog til USA for at få et andet syn på makeup og hår… og fordi jeg har familie derovre og bare ææælsker Californien : )

    Det er mig der takker… tusind fordi du læser med – KH Jo

 2. Malene skriver:

  Tak for igår Jo ! ☺

 3. Lullumut skriver:

  Rigtig hyggeligt lige at hilse på dig til sidst i onsdags 🙂 Håber du kan holde fri i weekenden 🙂 Og tak for billetterne til Femina 🙂 P.s. Hvor er dit hår bare sindsygt langt og smukt 🙂

  • Jo's skriver:

   I lige måde…ku ha SÅ været hyggeligt at fået dig i makeup stolen : ) Fedt du kunne bruge billetterne : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.