JUST GOTTA LOVE STRIBES


Kan I kende dem? Striberne har fået sprit nyt design på hårstyling delen, samt tilføjet flere budgetvenlige lækkerier.

Der er jo tidligere blevet drysset med rosende ord her på bloggen om Matas’s egne produkter “De Stribede” og de er også at finde blandt mit professionelle hårgrej som jeg har med mig på job som hår- og makeup artist.

Jeg har ikke prøvet alle produkterne, men jeg har valgt nogle af produkterne ud som jeg vil anbefale og som jeg selv bruger eller har prøvet at arbejde med.

Tørshampoen bruger jeg rigtig meget både professionelt, samt til mig selv hjemme. Perfekt til volume, struktur og fedtet hår… Men Matas har vidreudviklet deres rigtige gode produkt og tilføjet farve til mørkt hår. Så har du mørkt hår med en udvoksning, større hårtab eller meget tyndhåret, så er denne tørshampoo med farve fantastisk… og den er allerede fast inventar i hårtasken.

Arganolie er stadig det nye sort og denne olie er perfekt til det tørre vinterhår og spidser.

Shinespray er perfekt til efter brug af tørshampoo, som godt kan give et meget mat look. Og ellers bruger jeg det som regel altid som finish når jeg har stylet hår.

Volume powder er super i et fint hår for at tilføje masser af løft ved hovedbunden og har også en antifedtende virkning som tørshampoen.

Hårspray er hårspray og jeg bruger faktisk altid kun så lidt som muligt… men Matas’s hårspray er ganske særlig, for den er uden parfume og det er i høj kurs når jeg arbejder med hårprodukter til daglig som indeholder alt for meget parfume. Nogle gange er jeg kommet hjem fra arbejdet med lettere hovedoine pga alle de dufte fra produkterne jeg bruger til at style hår med. Og faktisk så er mange af Matas’s produkter UDEN PARFUME og det får stort “Thumps UP” herfra.

Matas har også en ekstra bonus til alle os der elsker hår inspiration… Frisør Kenny Aleksander har nemlig lavet 5 gode hårvideoer i forbindelsen med lanceringen af det nye look, som du kan se nærmere på HER og hvis du er hurtig kan du får rigtig gode rabatter på de gode striber til håret HER.

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hair products, hairstyling, Matas. Bogmærk permalinket.

18 svar til JUST GOTTA LOVE STRIBES

 1. Lise skriver:

  Har bestilt tørshampooen og volume booster for mine clubpoint på Matas hjemmeside, og venter i spænding på, at jeg kan afhente dem i min Matas 🙂

  • Jo's skriver:

   Hvor fedt… giver du ikke lyd om hvad du synes om dem – det er så fedt at høre hvad andre synes om de produkter jeg anmelder : )

  • Joanie skriver:

   Hvordan gjorde du det? 🙂 Jeg kan ikke finde hårprodukterne i deres pointshop, øv

   • Jo's skriver:

    Prøv at følge linket i sidste sætning i indlægget…det skulle være det samme som Lise har brugt : )

    • Joanie skriver:

     Når jeg klikker på linket kommer jeg rigtigt nok ind på en side med den nye hårserie, men jeg kan ikke vælge at betale med mine points? Så jeg er stadig blank 🙂

     • Jo's skriver:

      Har du logget ind som club matas medlem først?

     • Joanie skriver:

      Yeah… Der står kun hvor mange point jeg kan optjene. Hvis jeg putter produkter i kurven, kan jeg kun betale med dankort, ikke med point. Som jeg har forstået det, er det også kun produkter fra selve pointshoppen, man kan købe med sine point, men det kunne da være fedt, hvis man bare kunne vælge fra hjemmesiden 🙂

     • Jo's skriver:

      Lyder mystisk.. jeg har lige fundet et nummer man kan ringe til mellem 9-15 tlf 48 16 54 09. Måske de kan hjælpe dig. det skulle jo være muligt at købe for sine optjente point : )

   • Joanie skriver:

    Super, tak for hjælpen! 🙂

 2. Lise Emilia skriver:

  Jeg vil glæd mig til at prøve nogle af dem, jeg er specielt spændt på tørshampooen 🙂

  Lise Emilia
  http://www.liseemilia.dk/

 3. Frøken fregne skriver:

  De er i øvrigt (hvis jeg ikke husker galt) ret billige lige pt, da der er intropris på dem 🙂

 4. BRUUN by BRUUN skriver:

  Tørshampooen er seriøst genial – den kommer som noget nyt også til mørkt hår 🙂

  Jeg er jo tilkalder i Matas ved siden af mine mange projekter, og er personligt stolt af det nye pust til striberne.

  Linda

 5. Nadia skriver:

  Jeg har købt arganolien, da jeg har et ret kedeligt krøllet hår – især i vinterhalvåret. Allerede første dag kunne man se resultater, og selv det mere glatte hår i nakken trak sig op i de blødeste krøller. Den kan KLART anbefales!

 6. Pingback: JO’S JULEKONKURRENCE # 8 | Jo's Makeup Blog

 7. Mathilde Oehlenschlæger skriver:

  Åhh det lyder lækkert – de produkter vil jeg ger e prøve

 8. Pingback: BUDGET DER DUR!!!! ❤️ ❤️ ❤️ | Dulle til Dulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.