MAC – FROM BAD MASCARA TO GREAT MASCARA


Jeg har altid lært at hvis man ikke kan sige noget pænt om andre, så skal man holde sin mund og sådan har jeg det også her på bloggen…hvis der er produkter jeg synes er dårlige, stinker og elendige, så er det ikke her på bloggen I læser om dem. Men nu vil jeg alligevel tillade mig at skrive noget negativt om nogle produkter for første gang i bloggens historie, dog med tanke på produkterne ikke eksitere mere. Ja de mascara fra MAC har sørme været udskældte, men det er nye tider og nu skal MAC have velfortjent ros.  Jeg gør det til dels for at aflive en alt for længe levende myte, men også for at vise at du roligt kan lede efter en måske kommende ynglings mascara hos MAC.

Efter et køb af et par forskellige mascara fra MAC for over et årti siden og lidt til, fandt jeg ud af at det ikke var der jeg skulle finde den perfekte mascara at arbejde med. Gennem årene har det ligesom hængt ved med de der ikke så gode mascara fra MAC, indtil jeg fik mulighed for at teste 5 mascara derfra. Og jeg blevet  positivt overrasket over hvor gode deres mascara er blevet… og her er virkelig et rigtig godt udvalg af mascara for enhver smag, der båede giver fylde, længde, buer, er tear prof,klat fri, drysse fri og m.m.

De her 5 mascara er hermed testet og får mine bedste anbefalinger både som professionel makeup artist og som almindelig forbruger. Nu er mascara jo ret individuelt og hvad der fungere rigtig godt for dine vipper, fungere nødvendigvis ikke for mine. Og der er med general tanke på, at huske når I læser med på bloggen her, at vi alle har forskellig smag og det jeg skriver om her er mine personlige og faglige præferencer, som I er velkomne til at blive inspireret af.

1. False Lash, 195 kr. – 2. Extended Play Lash, 150 kr. – 3. Studio Fix Lash, 150 kr – 4. Zoom Fast, 150 kr – Haute & Naugthy Lash, 185 kr.

MAC har dog et meget stort udvalg i mascara og har mange flere end disse 5 jeg har testet. Prøv evt MAC’s “Mascara Finder” – Klik HER.

Har du en ynglings mascara fra MAC?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, MAC. Bogmærk permalinket.

6 svar til MAC – FROM BAD MASCARA TO GREAT MASCARA

 1. Katja skriver:

  False Lashes. Helt sikkert. Det er første gang jeg virkelig har været vild med en MAC mascara.

 2. Baysen skriver:

  Jeg fik en mascara fra MAC i starten af året i forbindelse med en konkurrence – Opu Lash hedder den. Det tog mig noget tid at vænne mig til den og lære at arbejde med den, fordi børsten er så stor, men jeg er faktisk gået hen og er blevet glad for den. Den giver både god fylde og længde uden at klumpe.
  Hvilken af de ovenstående ville du anbefale, hvis man vil have længde, fylde og adskilte vipper (med vægt på længde og adskilte vipper)?

 3. Stine skriver:

  Hej! Rigtig fin blog du har, og skønne emner du tager op! Jeg har tænkt på en ting mht. øjen-make-up. Du har ofte gode råd, hvis man via make-uppen vil snyde sig til effekten af at adskille tætsiddende øjne, men hvad nu hvis man gerne vil gøre det modsatte? Altså trække øjene tættere sammen via make-uppen? Håber du kan hjælpe, for jeg har ikke kunne finde svar på dette andre steder på nettet 🙂

  • Jo's skriver:

   Som udgangspunkt så synes jeg sjældent at man behøver at snyde med makeuppen hvis øjnene sidder længere fra hinanden. Men hvis du gerne trække øjnene sammen kan du enten lave en smokey eyes (det behøver jo kke være så mørkt). Du kan også altid tegne en liner og ikke lave den helt tynd inde mod øjenkrogen.. Giv endelig hvis du ikke forstår det : ) KH jo

 4. Jo's skriver:

  Ingen af de fem mascara fra MAC klumper og tror faktisk ingen af dem gør.. det er SÅ irriterende. Jeg må nok sige at extended gør det for mig, men at false giver samme flotte resultat… kan bare godt lide extended vaskes af i uden at jeg bliver sort under øjnene. Men tilgengæld så arbejder jeg rigtig meget med studio fix og zoom professionelt, dog med engangs mascara børster, men resultatet bliver altid flot : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.