A “BLISS” QUICK FIX

Er du på udkig efter et hurtig fix til din hud? Så er det her måske noget for dig…

Her i efteråret synes jeg altid det går ned af bakke for min hud, den bliver tør, kedelig og længes efter sommergløden. Meget kan gøres med makeup, blush og bronzers, men har fundet noget andet der kan booste lidt liv i huden igen…. “Triple Oxygen Instant Energizing Mask” fra Bliss.

Skøn hurtigvirkende maske der giver et quick fix på kun 5 minutter. En lækker citrus duft, en cremeagtigtig konsistens der smøres i ansigtet hvor efter den skummer op efter et par minutter og så skylles af… og WAUW en forfriskende følelse og glød i huden!

Bliss er oprindelig et spa der åbnede første gang i New York i 1996 og er nu lokaliseret over hele verdenen. De er bl.a. kendt for deres “Triple Oxygen Treatment” som giver glød i huden. Og det er den de har lavet til en “ansigtsmaske på flaske” og det har de gjort godt! Deres produkter dufter af citrus og deres bodywash er også værd at prøve, men de har et helt sortiment af lækkerhed som fås i Sephora og ellers kan du læse om dem HER.

Har du et godt “maske” tip?

ER DET DIG SKAL VINDE LÆKKERIER??

Dette indlæg blev udgivet i Bliss. Bogmærk permalinket.

2 svar til A “BLISS” QUICK FIX

  1. Anette skriver:

    ELSKER Bliss!

  2. Pingback: JO’S JULEKONKURRENCE # 6 | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.