“DRESS UP YOUR HAIR” GUIDE and win ghd goodies…

Mette Boll øser ud af hår-trylle-posen igen… Hvis I har læst med tidligere og set Mette’s hårguides her på bloggen, så ved I også hun er kreativ chef for ghd Skandinavien. Og lige nu kan I vinde Mette’s favorit føntørre og dertilhørende produkter (klik på ovenstående link og deltag). Tenikken Mette viser her er guld værd og bruge den selv ofte i mit arbejde som hår- og makeup artist… Så hvis du mangler en god idé til næste gang du skal gøre lidt extra ud af dig selv, så prøv denne teknik… resultatet et SÅ flot.

Føn teknik

1. spray ghd’s rootlift ved bunden i det fugtige hår. Dernæst fordeles ghd’s total volume foam på længderne. Begge produkter giver fylde samt er varmebeskyttende. Ved meget tørre spidser fordel ghd’s smooth and finish serum for maksimal glans samt hjælp til at håret glider nemmere igennem spidserne for flot finish.

2. Sving hovedet nedaf og føntør dit hår med ghd air indtil det er 80 % tørt dvs. næsten tørt.

3. Inddel nu håret i følgende inddelinger – 1 sektion på toppen, 1 sektion på hver side fra top til øre. Du har nu 4 inddelinger: 1 på toppen, 1 på hver side og 1 i nakken. Nakken inddeles nu i mindre horisontale inddelinger. Dette gør det overskueligt når man skal til at dele håret ind i mindre totter og føntørre.

4. Du skal nu starte med at forme dit hår med rundbørsten. Jeg bruger her ghd’s natural bristle size 3, ved kortere hår kan anbefales size 2. Børsten er lavet af svinehår som giver en blank overflade samt et godt grib på håret så man ikke mister kontrollen når man føntørre. Derudover er den nem at vikle ud hvis man i starten får den viklet lidt ind i håret. Hvis man ønsker endnu mere krøl kan man bruges ghd’s ceramic rundbørste, men øv med den anden da den holder bedre på håret samt som tidligere nævnt – nem at vikle ud. Øvelse gør mester!

Selve teknikken:

Føntør bunden først, dernæst spidsen indtil den danner en krølle/buk, til sidst hele totten: dette gøres ved at rulle børsten stramt fra spids og ind til bunden imens man føntørre – dette gentages indtil totten er helt tør og varm – børsten rulles en sidste gang fra spids til bund og der sluttes af med kold luft fra føntørren imens børsten sidder som en curle på håret. Dette låser den nye form.

Totten clipses nu op så den ligner en curle.

5. Når alt håret er føntørret og alt håret er clipset op – sprayes håret med ghd’s final fix hairspray – lad håret køle i 10 minutter inden clipsene tages ud. Husk at starte med at pille clipsene ud i den rækkefølge du clipsede dem op.

6. Vend hovedet nedad og fordel ghd’s smooth and finish serum på spidserne og rusk krøllerne godt igennem så alle inddelinger forsvinder. Afslut med ghd’s final fix hairspray, denne holder på frisuren samt er fugtafvisende.

Du kan også se videoguiden til indlægget HER

Hollywood – here you come!

Dette indlæg blev udgivet i DIY, GHD, HAIR, hair products, hairstyling, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

10 svar til “DRESS UP YOUR HAIR” GUIDE and win ghd goodies…

 1. Annesofie Kjeller Larsen skriver:

  rigtig god instruktion! Tak for tips og guide 🙂 Håber jeg får brug for dem 🙂

 2. Ibbe skriver:

  Flotte billeder og lige noget man har lyst til at få frisøren til at gøre, eller selv må igang med derhjemme tihi
  Brillant
  Knus fra Ibbe

  • Jo's skriver:

   Taaak, men når ví nu ikke har tid (eller råd) til at gå til frisøren selv inden vi skal til en særlighed, så er det lækkert lige at have en af Danmarks bedste frisøre lige ved hånden til at fortælle og vise os hvordan det skal gøres ; )
   Tror i øvrigt det ville klæde dig super godt : )

 3. gitte zakariasen skriver:

  Håber det blir lige så legende let, hjemme, som det blir vist, hvis jeg skulle vinde :))

 4. Pia Hansen skriver:

  tak for en masse lækker info – det skal prøves en dag hvor jeg har ordentligt grej til det 🙂

  • Jo's skriver:

   Det kan også sagtens laves med en alm hårtørre : ) Den jeg har hjemme er en gammel sag og bruger den også anledningen når jeg skal have volume og krøller : )

 5. Laura skriver:

  Ej, hvor er det lækkert!!

 6. Pingback: HÅRTIPS- OG INSPIRATION TIL NYTÅRSFESTEN | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.