M2LASHES – GUESTBLOGGER(S) WANTED!!


Man skal ikke tror på alt hvad man læser og det der ikke virker for nogle, virker måske for DIG!  Men derfor tør jeg nu godt æde min gamle hat på at det her produkt virker for de fleste også for DIG!

M2lashes er produktet der får selv de kedeligste, korte vipper til at blive længere og tættere  – OG-hvor-var-jeg-så-lige-da-der-blev-delt-ud-af-fyldige-lange-djævelske-smukke-vipper??!! Just asking!! Så for os med de dødelige vipper, ja dem hvor 5 lag mascara og kunstige vipper er næsten nok, så er dette jo faktisk lidt af et vippemirakel!

Dette må være et af de mest interessante produkter der er dukket op på markedet i længere tid og selvom det ikke længere måske er en nyhed, så kan jeg stadig ikke får armene ned af begejstring for sådan et lille mirakel.

Jeg har testet vippeprodukter (læs mere HER) og blev slået bagover at det faktisk virker! Men nu synes jeg også det kunne være sjovt at høre/se jeres anmeldelser på produktet, da det er mindst lige så troværdigt og brugbare som mine egne anmeldser… Jeg er sikker på dette vil være en øjenåbner, som ikke andet en vippeforlængende oplevelse for alle dem som prøver produktet.

Hvis du vil være min gæsteblogger, skal du have lyst til med omhu at teste M2lashes med før/efterbilleder  (billeder som du selv sørger for og mailer til mig , samt må bruges på bloggen og M2beauté fb side) skrive en anmeldelse om produktet. Du skal være fast læser HER og selvfølgelig også rigtig gerne HER og HER… Læg en kommentar til indlægget her og husk din mail adresse. Jeg sender en mail til de to læsere der skal teste M2lashes, samt gæsteblogge.

Indtil da står der rigtig meget spændende om M2lashes på hjemmesiden http://www.m2beaute.dk/m2lashes.html.

Har du selv andre produkter på hjertet som du vil dele med mig og de andre læsere her på bloggen, så kan du læse mere om hvordan du gør det lige HER

Dette indlæg blev udgivet i GUEST BLOGGERS, M2lashes. Bogmærk permalinket.

39 svar til M2LASHES – GUESTBLOGGER(S) WANTED!!

 1. Mette K. Frederiksen skriver:

  Won, det ville være fantastisk at blive tester af 🙂 Har længe overvejet at prøve sådan et produkt, men det hænger desværre ikke godt sammen med en SU :-S

  – Mette
  Mettekarup [a] gmail.com

 2. Dorthe K skriver:

  Lissom dig må jeg ha stået længst tilbage i køen da der blev uddelt vipper – og jeg gad altså virkelig godt at ku kaste de der “blink-blink-jeg-blev-bare-født-med-de-her-bambiagtige-vipper”-blikke! Eller i det mindste ikke ligne en der kom for tæt på Skt hans bålet:-)
  Så jo tak – mail@kollundglskole.dk
  Kh Dorthe

 3. Baysen skriver:

  Som det er nu, er mine vipper ikke noget særligt. De er lyse, tynde og få, så de ser ikke ud af meget, faktisk er de nærmest ikke-eksisterende 🙁 Og ligesom enhver anden pige drømmer jeg om bambi-vipper, om vipper der ser ud af noget, og hvis sådan et serum rent faktisk virker, vil jeg enormt gerne prøve det. Ved samme lejlighed kunne man jo også teste om der kunne gøres noget ved et par sølle øjenbryn, som heller ikke ser ud af meget 😉 For desværre var jeg bagerst i køen, da der skulle uddeles hårpragt.

 4. Karoline L skriver:

  Jeg glæder mig til at høre mere om miraklet ! 🙂
  Det lyder spændende.

  – Karoline

 5. Zainab skriver:

  Hold da op! Det her produkt vil jeg virkelig gerne teste! Jeg har længe overvejet at prøve mig ad med et vippeserum (NeuLash eller det omtalte), men den høje pris kontra det usikre outcome har afholdt mig fra det. Derfor ville det være en perfekt mulighed at få lov at teste produktet i denne sammenhæng.

  Håber virkelig jeg bliver valgt!

 6. Malene Rødbro skriver:

  Kunne være rigtig fantastisk at prøve, jeg lider af ‘huller’ imellem min øjenvipper, hvilket ser rigtig dumt ud, når der især er mascara på, hvor det er ekstra tydeligt.

 7. Katrine skriver:

  Åh, det lyder som et vidunderprodukt mod tynde, lyse og næsten usynlige vipper som mine. Jeg vil hjertens gerne deltage i dit fine projekt 🙂

 8. Sofie Maltesen skriver:

  Hej Jo,

  Vi snakkede sammen om produktet til Ladies Night, da jeg simpelthen synes det lyder for godt til at være sandt! 🙂
  Jeg har haft Lash Extensions og var meget glad for det, da jeg ikke har de længst vipper i verden.. Men extensions blev for dyrt og tidskrævende i længden. Så nu er jeg tilbage til at jagte den perfekte mascara og misunde de veninder der er født med Bambi-Øjne! 🙂
  Derfor er jeg super super super interesseret i at teste M2 produktet og se om det virkelig er så fantastisk som det lyder. Det ville jo være for vildt, hvis vi alle sammen kan få flottere og fyldigere vipper!

  Håber jeg blir din gæste-blogger – og den heldige vinder af flottere vipper!

  Hilsen Sofie Maltesen

 9. Frederikke skriver:

  jeg vil meget gerne teste. Det er også en fordel at jeg er vant til at teste ting da jeg også selv har en blog og tager gode kvalitets billeder 🙂

 10. Denise P skriver:

  Jeg vil supergerne ligge vipper til 🙂 Jeg har længe gerne ville prøve det som lyder som et vidunder produkt, men jeg har bare ikke økonomien til det. Jeg har typiske skandinaviske vipper, og jeg ville elske at de blev længere og længere og længere haha 🙂

  Jeg håber jeg er heldig og bliver valgt.

  Knus Denise<3

 11. Frøken Jensen skriver:

  Ville elske at teste det produkt.
  Er lidt skeptisk når det kommer til den slags produkter og tror aldrig rigtig på det før jeg har prøvet “magien” på egen krop.
  Så for at sætte min skeptiker sans på prøve vil jeg utrolig gerne teste produktet – ikke mindst fordi mine vipper godt kunne bruge et (selvtillids)boost 🙂

  Frøken Jensen

 12. josephine pedersen skriver:

  jamen, hvis ikke der er andre der melder sig, så skal jeg da nok gøre det?
  selvom jeg VIRKELIG ikke gider gøre det, hæhæhæ :ø)

 13. Nana Bech skriver:

  Hold nu op, det kunne da være helt vildt fedt! Jeg får alligvel aldrig råd til at teste det selv, så det ville være helt fantastisk at få muligheden her 🙂 .. Billeder og tekst er intet problem – det er så stor en del af min hverdag alligevel :b

 14. Annesofie Kjeller Larsen skriver:

  Alt hvad der handler om make up, skønhed og mode er jeg helt og aldeles med på og ikke mindst en super kompentent “tester og anmelder” 😀

  Coun´t me IN!!!:)

 15. Christina skriver:

  Uh det gad jeg godt! Har ikke særlig meget øjenvippe og skal bøvle meget med mascara for at de ser ud af noget. Og skal også bøvle med at fjerne al mascaraen igen hver aften. Kunne være dejligt at få længere og tykkere vipper mere permanent, så et enkelt eller to strøg mascara kunne gøre det 🙂

 16. Eva skriver:

  Jeg vil da gerne prøve 😉

 17. Hanne Berg skriver:

  Jeg er en kvinde på 65 år, som går meget op i at se naturlig og velplejet ud. Jeg har altid haft flotte lange øjenvipper ! Desværre er de blevet kortere og mere spredte ! Kunne dette produkt mon hjælpe ? Jeg vil RIGTIG gerne teste det og skrive til dig om mine resultater….
  Tak. Hanne

 18. Lina skriver:

  Nice

 19. Lullumut skriver:

  Uha da, den vil jeg mægtig gerne teste, da jeg har verdens mindste og kedeligste øjenvipper – også med mascara 😉

  P.s. Du skrev noget om, at du godt vil lægge make-up på mig en dag, og det kan vi sagtens finde ud af, hvis du har brug for lidt hjælp 🙂 Har vist også nævnt det for Emilie et par gange 🙂

 20. Agnethe skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste M2Beauty.
  Jeg har tidligere erfaringer med både eyelash extentions og Neulash, så jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan dette produkt virker til sammenligning, da jeg har hørt at det er knapt så skrapt i forhold til neulash.
  Håber du kan bruge mig 😀

 21. Pernille Aaby skriver:

  Jeg er vant til at teste produkter til min blog ilovemymascara.blogspot.com, men øjenvippeserum har jeg endnu ikke prøvet 🙂

 22. Lise skriver:

  Hej Jo,

  Jeg har udelukkende brugt ‘hjemmelavet’ mascara i mange år og kunne godt tænke mig at prøve en kommerciel mascara der laver de små mirakler du beskriver. (mine tynde vipper passer vist til opgaven). Jeg blogger i forvejen (men skriver på engelsk). Jeg er dog villig til at give det et skud på dansk hvis det er et krav. Mit blog indslag vil ikke udelukkende være en ‘hvordan virker det på mig’ , men sikkert også et kig på ingredienserne da jeg i forvejen skriver om ingredienser og hvordan de virker. 🙂

 23. Lene Haumann Jensen skriver:

  Jeg vil meget gerne teste M2lashes og naturligvis også være gæsteblogger.

  Mine vipper er blevet ganske små og fine….(læs: nærmest usynlige), så det er ikke nemt for mig, at bruge mascare.
  Så muligheden for, at teste en ny type, jeg ikke tidligere har prøvet, lyder interessant.

 24. Julie Wennike skriver:

  Mig mig mig! Bliver som et lille barn i en slik butik! Ville elske at teste og være gæsteblogger for dig! Jeg har helt almindelig længde vipper.

  Juliewennike@hotmail.com

 25. Maria M skriver:

  Uh, det vil jeg da med glæde teste! Jeg elsker lange og fyldige vipper, og hvis jeg have tid og penge ville jeg gøre det hverdag med kunstige vipper osv! Tag MIG 😀

 26. Frk. Vægt skriver:

  Mig, mig, mig!!
  Jeg skal på barsel om et par måneder og pasning/plejning af falske øjenvipper i den periode er altså ikke min kop te – så jeg vil rigtig gerne prøve det der halløj, for jeg tror det vil kunne hjælpe mig når jeg af ren dovenskab ikke får taget mig sammen til at plastre krigsmaling i hovedet til hverdag 😉 Så jeg vil da gerne give den som gæsteblogger med blæksprutte-vinklen på det – jeg er sikker på at det produkt kan hjælpe mange kommende mødre.

 27. Natalie skriver:

  Wooow DET VIL JEG GERNE! det kunne være virkelig godt fordi jeg har bare altid haft så svært ved at finde den rigtige mascara og finder den nok aldrig.. :/ alligevel vil jeg meget gerne prøve igen og se om denne her skulle være IT. Please, kunnevirkelig godt bruge det!

  Natalie-t@hotmail.com

 28. Stella skriver:

  Jeg har længe tænkt på at prøve et produkt som dette. Jeg har korte og lyse vipper – og drømmer som så mange andre om laaange, fyldige, synlige vipper. Jeg vil med glæde teste M2lashes, og også kaste mig ud i en anmeldelse af produktet.

 29. Cecilie Hansen skriver:

  Hej Jo 🙂
  Tak for dine tips mht vipper, jeg har desværre ikke vipper at prale af og bruger altid meget lang tid på at få mine øjne og specielt mine vipper til at syne længere og fyldigere.
  Jeg har længe været interesseret i at prøve sådan en “mirakel kur” 🙂 og håber jeg kan få lov til at blive din gæsteblogger med alt der hører til og tilmed gøre et godt forsøg på, at gøre mine vipper flotte.
  Tak for dine inspirernede indlæg og gode tips 🙂
  Håber vi snakkes og fortsat god dag!

  Cecilie

 30. Heidi skriver:

  Wauuu, den vil jeg så gerne teste! Og blogger naturligvi gerne om det 🙂

 31. marie a skriver:

  Ej jeg håber det bliver mig! Jeg er en beauty fanatiker, så har i lang tid gået med tanken om at få fingrene i dette produkt 🙂 Jeg har også oceaner af tid til at teste, da jeg for tiden går hjemme efter en større knæoperation. Det ville derfor være et sjovt projekt for mig at både afprøve og blogge om M2lashes 🙂 Krydser fingre!

 32. Line skriver:

  Jeg har efterhånden prøvet lidt forskelligt make up mærker af, i alle prisklasser. Fra serum, undercoat til fibre og derfra til mascara. I alke slags konsistensser, dufte og udseender. Både på, over, under, inden, før alle i lag og efter eller med extensions i single eller i buketter. Jeg elsker at prøve af på egen krop, men er desværre endt tilbage på SU og må defor lade pengene løbe til andet.
  Men jeg er frisk på at prøve. Jeg er trofast læser af din blog og synes at din faglighed er høj, du tager udgangspunkt i hvad du ser virke som er godt, uden at være “købt” af sponsorer eller andre faktorer som kunne påvirke. Og derfor gør det mig tryg at der stadig findes mennesker der giver suverænt sit eget udtryk og indtryk!

 33. Ditte skriver:

  Uha, har meget længe gerne villet prøve den, men min nærighed forbyder mig det. Derfor er det jo oplagt at forsøge at snige sig til det her 😉

  – Ditte

 34. Anja skriver:

  Åh det vil jeg gerne ! Er ramt af en alvorlig sygdom som så desværre er gået yd over håret, ja også mine øjenvipper ;( så de trænger virkelig 😉 kunne være fedt hvis det kunne hjælpe 😉
  Anjasalkvist@gmail.com

 35. Caro Hessner skriver:

  Jeg har sgu længe ventet på et mirakel. Når man er født med ikke-eksisterende vipper, så er ikke engang 5 lag nok!
  Det kunne være ret nice, at se om det her rent faktisk virket, på egen krop – for hvis jeg skal være ærlig er jeg altså stadigvæk lidt skeptisk.

 36. Sara M. Tunder skriver:

  Jeg liker begge dele på FB og har været fast læser på bloglovin’ længe 🙂

  Jeg vil meget, meget gerne udtages til denne opgave. Selvom mine vipper er i god stand, er der desværre også lidt mellemrum og ujævne længder pga. dårlige mascaraer, der har fået dem til at knække.
  M2Beauté ville kunne give mine vipper den pleje, de har brug. Serummet er desværre uden for min rækkevidde, da jeg er en fattig studerende, men det er udelukkende fordi jeg er lidt sketisk over for det eventuelle resultat. Min skepsis er dog efterhånden blevet mindre og mindre, hvilket netop disse uafhængige tiltag har forårsaget. Også fordi der netop er tale om øjenvipper, hvor selv en milimeter gør en forskel.
  Hvis jeg bliver valgt, er du dermed sikret en engageret, velformuleret og omhyggelig gæsteblogger, der er mere end villig til at dokumentere produktets effekt over en længere tidsperiode – med både billeder og tekst.