HOW TO MAKE YOUR LASHES LOOK FULLER AND LONGER – GUIDE

Som professionel hår- og makeup artist har jeg undervejs lært et trick eller 100 og dem deler jeg rundhåndet ud af her på bloggen… Også idag, da der skal gøre noget ved vipperne!

Som jeg skrev i gårdsdagens indlæg, var det ikke alle der var begavet med smukke fyldige vipper… inklusiv mig selv. Beviset er lige her på collagen! Jeg har nemlig selv lagt ansigt/øjne og vipper til dagens indlæg og som I kan se er jeg næppe heldig på vippekontoen, men der er findes ting du kan gøre for at snyde dig til mere end du har.

1. Det skal du bruge: Vipperfarve, rosenpind eller mascarabørste. En god mascara der giver lidt extra(Sephora -Outrageous Volume Mascara), samt en liner (Nee Makeup – black eyeliner tusch)

2. Farv vipper med blå/sort vippefarve… dette får dem til at synes tættere. Også hvis du bare har svært ved at få mascara på den inderste vippekant. Hvis du dog har sorte vipper fra naturens siden, er det ikke nødvendigt. Læs hvordan du farver vipper HER

3. Prøv evt at bøje vipperne… Når man bøjer vipper bliver bliver de nemlig mere synlige og virker derfor længere. Der er også en medfølgende extra bonus… det får øjet til at virke lidt større.

4. Brug en blyant eller eyerliner tusch og tegn ind i mellem vipperne, dette giver en effekt af vipperne er fyldigere en de reelt er. Hvis du kommer for langt ud på låget kan du jo bare tage det af med en vatpind.

5. Kom herefter mascara på, men brug en som giver noget extra fylde og længde og husk at arbejde mascara på godt nede fra vippekanten og ud af.. brug gerne flere lag, men pas på det ikke klumper for meget. Det gælder om at få vipper fint adskilt fra hinanden. Driller det bruger jeg nogle gange en lille hårnål (ikke en hårklemme) og åbner op.. så kan den bruges til at adskille vipperne rigtig let. Bedste råd – Brug god tid på mascara.. den skal arbejdes ind i vipperne for bedste resultat!

Og hvis det er dig der skal teste vippeforlængende serum, så er det sidste udkald HER!!

Dette indlæg blev udgivet i lashes/brows. Bogmærk permalinket.

3 svar til HOW TO MAKE YOUR LASHES LOOK FULLER AND LONGER – GUIDE

  1. Jasmina skriver:

    Tak for tippet 🙂

  2. Anette skriver:

    Der er kun ét at sige: WOW! Sikke en effekt. Næsten-gratis løft.

  3. Laura Jensen skriver:

    Har lige mailet dette link til min søster, som har problemer med at få sine vipper lange nok! jeg må indrømme at jeg er i den anden grøft, og må nogle gange starte forfra fordi jeg har kommet for meget på 🙂 – men så er der lige de mange mange andre ting hvor man savner fx fylde i overlæben!