TO ALL THE BEAUTY LOVERS….


Har du været forbi Danmarks lækreste skønhedsbiks?

…Det har jeg  i hvertfald og det er en stor fornøjelse hver gang for sådan beautyNØRD som mig. Det er skønt at gå på opdagelse i et skønhedsunivers med så mange nye spændende “nye” brands… feks Dr. Brandt, Benefit, Fekkai, Intégrine og hvad med Sephora’s egne spændende produkter.

Men pas på tiden dér… den forsvinder alt for hurtigt!

Hvad drømmer du om at få fingrene i fra Sephora? … Måske er du  heldig ; )

Dette indlæg blev udgivet i Sephora. Bogmærk permalinket.

18 svar til TO ALL THE BEAUTY LOVERS….

 1. Lise skriver:

  Puh ha der er så meget jeg gerne vil have med fra Sephora, men deres små kits fra Benefit er jeg meget forelsket i. Derudover har de lige fået urban decays famøse primer, og den vil jeg også gerne prøve, og se om et er et vidunder.

  Jeg bor desværre langt væk fra Sephora, så kan ikke bare lige stikke hovedet ind.
  Den ene gang jeg har været der indtil videre, var jeg der til gengæld også i halvanden time 😉

 2. Baysen skriver:

  Jeg drømmer i første gang om, at Sephora kommer til Jylland! Synes det er lidt forkert, at landets eneste to butikker ligger i Kbh… Men forhåbentlig er vi snart heldige 🙂
  Jeg vil enormt gerne prøve deres egne produkter, men jeg har også hørt meget godt om både Bliss og Benetint.

 3. Karoline L skriver:

  Jeeeeg elsker Ciates caviar og fløjlsnegle.. Waaauw. Og måske også diverse falske vipper ! 🙂

  //Karoline

 4. lina skriver:

  deres produkter er nice, ex. supreme cleansing oil.
  ellers fører de jo også alle andre meget lækre produkter, som ex. estee lauders idealist, som allerede til på min ønskeliste til jul:)

 5. Louise T. skriver:

  Dr. Brandt’s Lineless serie ser rigtig lækker ud 🙂

 6. Rie skriver:

  Ja jeg håber også bare på at der kommer en sephora i nærheden af mig i Jylland ! 🙂 ellers har jeg her i blog land, spottet sådan et stort make up kit, fra sephora, som vist først skulle komme ud nu her engang inden jul. Den blev jeg lidt forelsket i ! :p

 7. kirstine t skriver:

  synes Sephora har så mange dejlige ting – har fået købt adskillige produkter fra benefit, bliss osv. så prøvede jeg en af deres pensler og den var rigtig god (sværger ellers til MAC) så jeg går og venter på at deres “julekollektion” kommer, der har jeg set et penselsæt som jeg godt kunne tænke mig at se nærmere på.

 8. Lene Haumann Jensen skriver:

  Vi har desværre ikke den shop i Århus…. Men jeg håber da den pludselig kommer her også.
  Deres produkter lyder lækre.

 9. Metteline skriver:

  Uhm, jeg var i Sephora i Kbh for første gang for 3 uger siden, men jeg havde min søn med, og han havde bestemt ikke tålmodighed til at hænge ud der i timevis (modsat hans mor..), han ville BESTEMT hellere i Lego Store! Det blev kun et hurtigt kig på bl.a. Benefit, Dr. Brandt og lidt Aveda. NØØJ, jeg kunne bruge TIMER der! NU må Sephora gerne snart komme til Århus også!

  Dr. Brandt synes jeg især ser ret interessant ud, og jeg har læst en del gode anmeldelser af deres hudpleje, så det vil jeg gerne kigge nærmere på engang (når Sønnike IKKE er med!). Jeg er også nysgerrig på Sephoras egen hudpleje, som jo er lidt mere prisvenlig – og så selvf. deres pensler, som du nævner i dit svar på mit spørgsmål (Tak :D). Jeg har prøvet deres neglelakfjerner, og DEN er jo i hvertfald genial, må man sige. Deres blottingpapers er også gode, dem har jeg altid i tasken – jeg er nemlig typen, der løber efter bussen 😉

 10. Denise Pedersen skriver:

  Benfit kits, eller Urban decay Naked palette 2

 11. Maria S skriver:

  Jeg kan se, jeg ikke er den eneste, der kigger langt efter Benefits kits 🙂
  Go’ weekend.

 12. Gitte Fabrin Olsen skriver:

  åh, måske noget fra Benefit – måske deres pore-minimizing primer. Ja, det kunne da være fedt hvis der kom en butik nærmere Lolland og Falster

 13. Pernille Aaby skriver:

  Benefit laver de lækreste kits – lige for tiden drømmer jeg om Sugarlicious 😀

 14. Mette Eriksen skriver:

  Benefit…. Elsker det mærke, kunne især godt tænke at prøve mascare. Guldglimmerlak fra Nails Inc og de der fløjsnegle fra Ciates.

 15. Tina Irene Povlsen skriver:

  Dr. Brandt pore thing ville være en lækker sag til afprøvelse. Den lyder mere end lovende – og som en gel med den oplyste unikke egenskaber, kan den kun være mere end hot.

 16. MetteG. skriver:

  Sephora er en fantastisk butik, hvor jeg bliver i godt humør hver gang jeg er der (arbejder heldigvis tæt på). Det handler ikke kun om deres produkter men også om indretningen af butikken. Den måde de bruger farver på og opstiller dere sprodukter, servicen fra medarbejderne og stemningen i det hele taget. Så meget anderledes end vi ellers er vant til i DK.
  Jeg er helt vild med SAMPAR Glamour Shot. Den er simpelthen fabelagtig og så vil jeg rigtig gerne prøve Rexaline Hydra-Dose, som jeg har fået anbefalet meget til min fugtfattige hud.

 17. Sofie skriver:

  Jeg drømmer utrolig meget om disse sephora neglelak, som skulle holde 2-3 uger.
  men jeg drømmer rimelig meget om de der benefit blush sticks, må jeg indrømme. 🙂
  Din blog er virkelig fed, og jeg har followed den i et stykke tid nu. Jeg synes dine blog indlæg breder sig meget over forskellige emner og det synes jeg er godt, så det ikke kun er enkle tips om et emne. Din blog har klart inspireret mig. Mange tak 😉

 18. Jo's skriver:

  Fedt at høre hvilke ting I er interesseret i at prøve eller allerede bruger… I kan godt glæde jer.. ; ))) Stort KH fra Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.