NEWS… READ ALL ABOUT IT!!!

Hvis der er kvalitets-produkter til meget rimelige penge du skal holde øje med er det helt sikkert L’Oréal…

De sidste måneder er der landet mange nyheder fra L’Oréal ude i butikkerne og de er virkelig værd at kigge nærmere på.

1. Color Riche Diamantissime er den nye serie til negle, som  består af neglelakker og diamantstøvede neglestickers. Lanceres i nov. 2012. Er i øvrigt er Color Riche nogle af mine ynglings lakke.

2. Volume Million Lashes og Super Liner Diamantissime er bestående af en diamantstøvsmascara, samy flydende eyeliner. Denne mascara som også fås uden diamantsyøv er altid sikker når det kommer til volume. Den er altid fast inventar i egen makeup pung, men også i min makeup kuffert. Pep øjne og negle op med de nyeste produkter med diamanteffekt til Julens fester. Lanceres også nov 2012.

3. BB cream + BB powder er også en af de sidste nyheder fra L’Oréal og de er testet grundigt herfra.. og der er kun LOVE herfra. Prøv BB det er holder med garanti. Jeg bruger det næsten dagligt og er helt afhængig.

Må også lidt vise at BB også fås i en udgave til dem som gerne vil have antiage i deres makeup produkter… smart ikk?!

4. Studio Line har fået en makeover både indvendig og udvendig… De har lanceret nye hårprodukter, som giver struktur, samt en mat og messy effekt. Og du kan i øvrigt være med til at vinde fede koncertbilletter på Spotify, hvis du klikker på “Studio Line” billedet på sidebaren til højre eller på collagen øverst i indlægget  : )

5. Elvital er også fremme med nyheder.. nemlig hårolier, som må siges er fremme i skoene og med god grund. De tilføjer fugt og glans til hår. De to produkter,  Extraordinary Oil til alle hårtyper og farvet hår Og tynger ikke håret!  Fås i butikkerne og er fantastisk til lidt extra fugt i det kolde vejr.

6. Color Quarts øjenskygge med 4 lækre farver i hver palette. En blanding af creme og tør skygge. Er let at arbejde med og giver masser af farve. Idé til måske at prøve lidt nye farver til en rigtig god pris : )

Du kan selv holde øje med alle L’Oréal’s nyheder lige HER……

Har du forresten lige husket denne HER til læber, kolde kinder og m.m. du kan nå at være med indtil mandag : )

Dette indlæg blev udgivet i L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis, Lóréal. Bogmærk permalinket.

2 svar til NEWS… READ ALL ABOUT IT!!!

  1. Frøken fregne skriver:

    Jeg er SÅ glad for at L’oreals BB er kommet til DK. Har være forelsket i den siden jeg for et års tid siden faldt over den i Irland! 🙂

  2. Jo's skriver:

    Jeg er også helt afhængig af den… den er virkelig god.. tror dog jeg må have en tone lysere nu hvor vinteren er over os : ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.