FOR THE LITTLE PEOPLE… ♥♥♥


Hvad med børnene?? Det med produkter til de små størrelser er aldrig nemt…

Efter første barn var jeg total kemi-forskrækket og efter nummer 2 barn fandt jeg en god balance… Og nu med to vilde, sjove, udfordrende drenge på 3 år og 5 år er der fundet lidt favoritter jeg godt vil lægge hovedet på bloggen for!

La Roche-Posay – Lipikar Baume AP ♥ Vi har lige været løbet tør i et par uger og har bare brugt noget andet bodylotion… men efter bare en uge har min store dreng haft kløende, sviende rødme på arme og ben. Fik jeg sagt begge to har  atopisk eksem… den ældeste lidt værre end den mindste. Så første ting lørdag morgen måtte vi på apoteket og købe det eneste der indtil videre har virket på deres sarte lyse hud – 224 kr for mirakelcremen på apoteket.

Estelle & Thild – Baby & Child shampoo. Super lækker ultra skånsom shampoo fra et nyt svensk brand der er udviklet i samarbejde med hudlæger. Nu prøver vi derhjemme ikke at prøve shampoo på drengene hver gang de er i bad, selvom det kan være svært med sådan to “svinemikler”! Fås bl.a. hos Matas til ca. 135 kr.

Zinobel Organic Boost – Intense Repar Oil. Olie er en favorit herhjemme, især om vinteren… et par dråber til hver kind på drengene efter bad og hver morgen, så er kinderne godt sikret. Er fantasktisk til sarte udsatte områder på kroppen. 290 kr for hele 45 ml og så er der også til resten af familien… som er kæmpe fans. Man behøver ikke kigge udenfor landets grænser for at finde små vidundermidler : )

Rexcure – No more lice. Noget alle forældre frygter… i øjeblikket er der konstant lusevarsling i drengenes børnehave. Den står klar til den helt store luseoprydning, hvis vi skulle blive ramt. Produktet er  fri for kemi, parabener, farvestoffer, hormonstoffer, parfume og silikone. Også sikkert for børn og allergikere. ca. 75 kr

Alle produkter kan også bruges af voksne og anbefaler varmt : )

Hvad bruger du til dine kære børn??

Vindere af Absolution konkurrence offentliggøres i næste indlæg : )

Dette indlæg blev udgivet i Estelle & Thild, la roche porsay, Zinobel Organic Boost. Bogmærk permalinket.

13 svar til FOR THE LITTLE PEOPLE… ♥♥♥

 1. Tina Irene Povlsen skriver:

  Lyder som nogle lækre produkter…
  Her er det ofte Derma eller produkter fra Origins der er i brug – Til hænderne har jeg noget lækkert pleje fra Nougat London, som jeg har fået af en veninde der købte det med hjem fra England…

  • Jo's skriver:

   Derma er også altid godt og bruger det også stadig ind imellem : ) Men det der Nougat London har jeg ikke hørt om det skal da googles ; )))

 2. Louise T. skriver:

  Tak for lækre tips!

  3 spørgsmål til Zinobel Organic Boost
  1) dufter den af noget?
  2) hvor drøj er den i brug
  3) skal der mere til – altså bagefter?

  Jeg har et par drenge, der er lige så cremeforskrækkede som deres far, så det er ikke meget, jeg kan lokke på dem 😉

  • Jo's skriver:

   Taaaaak : ) Der er ingen tilsatte duftstoffer, men den lugter bare olieagtigt. Den er drøj og den fedter ikke, men lægger bare en god barriere på huden… vil mene et par dråber til et børneansigt. Det plejer at holde hel dagen. Mine børn kan heller ikke fordrage at få noget i ansigtet og især ikke ovenpå en sommer med solcreme flere gange dagligt… plejer at sige frosten bider dem i kinderne hvis det ikke kommer på : )

 3. Nina Maj skriver:

  A-derma Exomega produkter fra apoteket er gude-produkterne herhjemme til min søn. Bruger både deres badeolie, babyshampoo samt creme til tørre pletter. Og det bedste er, at jeg også kan bruge alle produkterne selv 🙂 Specielt cremen er jeg stor fan af.

  • Jo's skriver:

   Har hørt rigtig meget godt om A-Derma Exomega…. det skal prøves NU : ) Tak for tippet.. Det lyder som det skal være cremen jeg skal prøve først : )

 4. Marlene Høj skriver:

  Herhjemme er det babyolie til badet, lidt svanemærket babyshampoo, arganolie til både hår og krop (pigen på 1 år er klippet i en page, men det filtrer stadig en del). Hjertefrøolie til deres børneeksem/tørre hud.

  • Jo's skriver:

   Babyolie er altid godt i badekaret : )) Og argan olie er fantastisk… det brugte vi sidste vinter. Hvor køber du hjertefrø olie.. det lyder spændende? : )

   • Marlene Høj skriver:

    Jeg fandt den her med lidt fra ejeren af shoppen: http://www.puregreenshop.dk/allergica-hjertefroolie-50-ml.html

    Min datter havde fået børneeksem i den ene knæhase for en lille måneds tid siden og jeg havde ellers fået en recept på noget hormoncreme. Jeg er ikke så vild med hormoner, hverken til mig selv eller mine børn, så jeg ville prøve noget andet før jegville gribe til hormonerne. Og hjertefrøolien hjalp i løbet af en 3-4 dages tid, selvom huden var helt rød og nubret. Jeg bruger den stadig morgen og aften.

    Drengen på 2 år har tendens til tør hud/børneeksem på overarme og lår. Der brugte jeg også hjertefrøolien; nu bruger jeg arganolien.

 5. julie lillegaard skriver:

  TAK for gode tips! Jeg bruger primært Derma til mine børn, mest på grund af de su-venlige priser og fordi der ikke er parfume, parabener og andet snask i, men Rexcure og Zinobel lyder som noget for os! Og Estelle & Thild er jeg allerede stor fan af, både til store og små. Og så har mine børn haft brugt den samme PP-shampoo som jeg sværger til. Den var jeg heldige at vinde i en af dine fantastiske give-aways for lang tid siden, men det har holdt så godt, at jeg først lige er løbet tør. Og nu er jeg blevet helt afhængig, så jeg tror, jeg er nødt til at købe den igen og har også overvejet deres børneprodukter. Det var SÅ fedt at få chancen for at prøve nogle nye produkter, som jeg ikke ellers ville have prioriteret på vores meget beskedne budget. Men efter at have oplevet, hvor længe det faktisk holdt, synes jeg, prisen er umådelig fornuftig og anbefaler det til alle, der gider høre på mig! Tak endnu en gang 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er mig der takker… dejligt at høre at en præmie er kommet i de rigtige hænder ; )) PP laver også de lækreste produkter og dem bruger vi også stadig… deres produkter til børn er også meget højt på min liste. Derma køber jeg også stadig.. virkelig produkter til prisen : ) Altis godt at sparer lidt hist og her!

   KH Jo

 6. Hønemor skriver:

  Jeg er lidt sent ude på denne tråd.. I know. Vil bare lige komme med et lille fif mht. det med lusene. Vi har været rigtig plaget herhjemme, vores store på pige havde sidste år lus 6! gange mellem august og november.. Var ved at gå amok i nedfrosne bamser, puder og tæpper! Efter en snak med en god veninde, som også er frisør, er jeg begyndt at bruge shampoo fra Ecokid. Deres prevent daily shampoo har, 7-9-13, holdt lus ude af vores hjem siden sidste år.. Og pigerne bruger også nourish balsam, så de lange lokker er nemmere at rede ud. Og skulle der alligevel snige sig en lus ind, så laver Ecokid også lækre produkter til at skræmme dem væk igen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.