HAPPY MAKEUP REUNION – YVES ROCHER

Jeg har jo altid haft skønhedsprodukt-kærlighed lige så længe jeg husker… da jeg var barn spiste jeg alle min mors cremer, da jeg blev lidt større smurte jeg dem alle i ansigtet. Da jeg blev lidt større fik jeg min første samling af “Date” og “Impuls” deodoranter, “Musk oil” og alt muligt andet der var velduftende i perioden. Så begyndte min mor at bestille produkter på postodre og inden længen var jeg selv kæmpe postodre-fan. En af de postordre firmaer var YVES ROCHES og jeg kunne få mange timer til at lure i bestillingskataloget fyldt med produkter og alle masser af gode tilbud. Hver en krone af mine penge jeg tjente ved at arbejde i bagerforretning og passe børn er jeg helt sikker på blev brugt rub og stub på alskens skønhedssager.

Jeg har testet produkter fra Yves Rocher og det er jo lige så spændende som dengang for et par årtier siden når jeg fik min bestilte pakke med posten fuld af lækre produkter. Og må sige sikke nogle skønne produkter… Emballagen var noget af de første som sprang mig øjnene (Ofte med budgetprodukter er der måske sparet på emballagen).. virkelig pænt og god kvalitet..ligner jo noget der koster knapper. Indholdet var meget positivt overraskende… her får du smæk for skillingerne og produkterne måler lige så godt med andre større makeupbrands. Nu har jeg ikke testet hele sortimentet, men det jeg testede var jeg virkelig begejstret for. Lækre skygger med masser af farvepigmnenter, spændende mascara som kan bygges op og give flotte fyldige og længere vipper, fine lak, gode blanter og smuk lysreflekterende cremer.

Og hvis du følger smukke modeblogger Christina har du sikkert set hun har lagt ansigt til Yves Rocher’s makeup produkter. Det er i øvrigt dygtige makeup artist Sidel Marie Bøg der har lagt makeuppen.

Dette er produkter jeg sagtens ville kunne arbejde med som professionel makeup artist, men også jeg bruge på mig selv….. Så hvis du er makeup-tosset lige som jeg… så kan du sagtens kan gå på opdagelse i Yves Rocher’s skønhedsunivers. Og de har jo meget mere at byde på end makeup.

Dette indlæg blev udgivet i Yves Rocher. Bogmærk permalinket.

7 svar til HAPPY MAKEUP REUNION – YVES ROCHER

 1. Metteline skriver:

  Ej, hvor sjovt. Jeg har lagt mærke til at Yves Rocher er ’tilbage’ og ind imellem fremme i magasiner mm, men jeg har ikke ofret dem nærmere opmærksomhed, fordi jeg netop associerer dem med lidt halvdårlig kvalitet og semi-kikset indpakning… Nej, hvor jeg lyder som en snob, kan godt selv høre det.. Men altså, ligesom jeg ikke længere bruger Date-deo eller Vanderbilt-parfume (Phew!), så har jeg heller ikke tænkt på at bruge Y.R. igen – men måske skulle man alligevel se nærmere på det?! Tak, Jo 🙂

 2. Jo's skriver:

  Haha… Vanderbilt! den var gået helt i glemmebogen! Men du har ret det er måske fordi man forbinder det med utvivlsom dårligt lugtende parfumer, at det ikke har været interessant. Men må sige at associationen bliver gjort til skamme når man ser og prøver deres fine ting : )
  Og med din hang til lækker makeup er jeg faktisk sikker på du ville synes det er et fedt pandang til de dyre brands : )

  KH Jo

 3. Tusind tak for de gode tip (;
  det kan være det skal afprøves ..

  Knus Stephanie
  http://www.fashionBySterup.dk

 4. Stryder skriver:

  Åh ja, Yves Rocher… Jeg har faktisk holdt fast i enkelte af deres produkter gennem alle årene (siden jeg var teenager), men det er måske ikke dem, jeg har været mest stolt af at have stående fremme på badeværelset. Efter at have læst bloggen har jeg det lidt bedre 😀

 5. Jo's skriver:

  Nu bliver jeg jo helt nysgerrig hvad det er for et produkt?? ; )))

 6. Pingback: YVES ROCHER MAKEUP KIT?? | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.