TAKE HAIR REMOVAL TO ANOTHER LEVEL – REMINGTON

Kan I huske for noget tid siden at jeg skulle teste en hårfjerningsmaskine der kunne bremse hårvækst i op til 6 mdr??

Jeg er sikker på at vi alle ind imellem er trætte af at barbere ben, armhuler osv. Og er du også en af de “heldige” ligesom jeg som får røde knopper og irriteret hud. Dette er med garanti en fantastisk gave til kvinden (eller manden) som har alt, men måske også et ønske til under juletræet. i- light Pro kan godt nok spare én for meget tid og irritation over røde knopper, men selvfølgelig også penge over længere tid.

Og JA den virker..SGU! En lille fix maskine der ved hjælp af Intense Pulsed Light teknologi (IPL-intenst pulserende lysteknologi) , som også er den samme teknologi, der anvendes på professionelle klinikker og saloner. Det er et unisex system som kan bruges til at opnå langtidsholdbare hårfjernings resultater på ben, arme, underarme, i bikinilinjen, ryg, bryst og skuldre.

Ved hjælp af  i-Light Pro får du  skånsomt får hårsækkene til at gå i dvale, hvilket hæmmer håret i at vokse i en længere periode. Apperatet bruges efter anvisning et par gange på ønsket område med et par ugers interval for at opnå optimal effekt. Den er tilmed ret let at betjene.

Læs mere om i-Light Pro HER.

Dette indlæg blev udgivet i i-Light Pro - Remmington. Bogmærk permalinket.

12 svar til TAKE HAIR REMOVAL TO ANOTHER LEVEL – REMINGTON

 1. Camilla skriver:

  Og det er helt smertefrit – eller hvad?

  • Jo's skriver:

   Jeg synes overhovedet ikke det ondt. Men det er vigtig man følger brugsanvisningen, for ellers tror jeg man kan få en lille let forbrænding. Kh Jo

 2. Onkel Anne skriver:

  Hvor kan den bruges på kroppen?

 3. En anden Mette skriver:

  Har just bestilt en i Matas.dk, hvor den er sat ned til 2.500 kr. efter din anbefaling. Jeg har ventet spændt på din konklusion, du virker rimelig god til at anbefale lødige produkter. Har du nogle gode fif til en begynder?

  • Jo's skriver:

   Du bliver glad for den! Du skal følge brugsanvisningen… det er vigtigt. Feks skal du barbere inden på bruger den, nul creme på inden og ikke på samme sted. Tror den kan hjælpe mange med hårproblemer! Jeg ville dog ønske jeg kunne bruge den ansigtet! men det er en anden historie!

   Håber du bliver glad for den… skriv endelig til mig og lad mig vide hvordan det går med den.

   Forresten forslog min veninde at man kunne splejse om den med at par veninder eller leje den ud til veninderne : )

   Kh Jo

 4. Anna skriver:

  Kender du forskellen på Ipl4000 & ipl6000??

 5. Lene Haumann Jensen skriver:

  Den lyder bare helt perfekt. Jeg vil vildt gerne eje den skønne sag.

  Håber Julemanden har lidt ekstra luft i budgettet i år 🙂

  • Jo's skriver:

   Tror vist den er på tilbud i Matas… det var der en anden læser der har skrevet i tråden her ; )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.