ON A BUDGET – COOLCOS


Det er altid spændende med nye makeup brands, især de danske, så jeg har været forbi budgetvenlige Coolcos og shoppet lidt produkter. Udvalget er rigtig stort og man kan få stort set alt. Betjeningen er helt i top og priserne er lige rigtig gode.

Til trods for jeg har fået tilsendt et gavekort på 300 kr, som desværre blevet væk, kunne jeg altså ikke lade være med at spendere lidt penge på nogle af de lækre produkter. Faktisk 9 produkter..2 øjenskygger, 2 læbestifter, buketvipper, 1 dobbelt blyantspidser, 2 pensler og 1 neglelak.

Jeg har ikke afprøvet dem på andre nu, men de er ganske gode og er vild med tanken om at jeg lige kan nuppe en øjenskygge med til 49 kr og neglelak til 29 kr og 29 kr med til en special anledningen..det kunne f.eks. være til en julefrokost, hvor man måske skulle bruge lidt anderledes nuancer. Priserne giver nemlig mulighed for at eksperimentere med forskellige farver og produkter.  Og ikke at glemme at der så er mere råd til alt det andet ; )

Hvis jeg skulle sige noget som helst om Coolcos, som jeg mangler lidt, så er det på blushkontoen. Jeg er jo blush’O’man og kunne finde en nuance som jeg havde lyst til at købe med hjem. Men tilgengæld er udvalget her også lille i forhold til resten af sortimentet, men er sikker på deres farverepertoire udvider sig lidt undervejs.

Ovenikøbet blev jeg oprettet i deres kundeclub og fik to gratis gloss med. Den ene er grøn og minder mig om min ynglings “lipglass” i samme farve fra MAC som de lavede fra mange år tilbage og som så knaldhamrende fantastisk ud ovenpå en rød læbestift. Så det skal jeg prøve med denne her : )

Hvis I ikke allerede har været forbi Coolcos, er jeg sikker på I vil blive lige så begejstret for produkterne som jeg… De fås også online HER..

Har du prøvet nogle af deres produkter??

Obs! Har stadig ikke hørt fra de 3 vinder af Sephora konkurrencen!!!!

Dette indlæg blev udgivet i Coolcos. Bogmærk permalinket.

13 svar til ON A BUDGET – COOLCOS

 1. rijaH skriver:

  Uh det ser da lækkert ud 😀

 2. Mette K. Frederiksen skriver:

  Det ser spændende ud – især kan jeg godt lide deres udvalg af øjenskygger 🙂

  Men ak, ingen butik i Aarhus, og det er alligevel meget at tage til Skanderborg bare for det.

  – Mette

 3. Annesofie skriver:

  Kunne godt tænke mig et review på lakken?? butikken er nemlig lige kommet her i Herning, og overvejer lidt er svinge ind forbi, men hvis der ikke går mere end en halv dag før de skaller, så er det jo spild af penge 🙂 så hvor godt holder den?

  • Jo's skriver:

   Uha.. jeg har ikke de bedste negle at teste på og slet ikke efter det er blevet koldt, for intet sidder godt fast på mine negle. Til dels fordi jeg vasker hænder mange gange i løbet af dagen og mine negle allerede nu er startet på at spalte. Men kan sige at Coolcos holder lige så lang tid på mig som Essie… men ellers koster en lak fra Coolcos kun 29 kr : ) Kh Jo

   • Annesofie skriver:

    Tak for svar.
    Så er jeg næsten på vej derind! de har jo SÅ mange fine farver, så man kan jo prøve lidt forskellige 🙂

 4. lovisen skriver:

  Har været inde og ose i den i Horsens, og er nok desværre bare ikke vildt imponeret – kunne jo ellers være skønt med de priser. Men synes der er for meget glimmer i øjenskyggerne, eller de har i hvert fald ikke nogen helt matte. Og så synes jeg bare betjeningen er for dårlig. En kunne ikke fortælle hvordan jeg skulle putte de der negle stickers på. En anden prøvede to forskellige øjenskygger på en kunde, og kunden siger så at hun ikke kan se forskel på dem, jo da siger ekspedienten, den ene er lys grå, den anden lys blå.. Da hun så kigger inder bunden på skyggerne, så er det nøjagtig de samme…. Så har de bare tabt mig, billigt eller ej…

  • Jo's skriver:

   Øv, det var da også en kedelig oplevelse… De var super søde i Rødovre Centrum og meget hjælpsomme. Sjovt hvor meget betydning det har at man får en god kundeservice. Jeg sætter selv meget stor pris på at får en god service! Kh Jo

 5. Lena skriver:

  Ej, gud. Er det ikke i Rødovre centret du har været!? Ej… Nu er jeg sådan helt: Jeg har været det samme sted som dig! Hehe 😉 Men det er skønt med et brand der sælger budget-venlig makeup! Især når man lever på lommepenge, og ellers har måtte bestille over nettet, på sider som f.eks ELF 🙂

 6. trine skriver:

  Ja, ved godt det er et gammelt indlæg men jeg har først nu fundet CoolCos. Når jeg leder efter makeup er jeg som regel nød til at kikke grundigt på prisen, og desværre ender det tit i noget jeg aldrig rigtigt får brug for. Jeg har for længe siden brugt en makeup Foundation fra IsaDora som var meget billig og helt perfekt til mig. Nu har jeg så prøvet CoolCos multi Foundation som er så tæt på som jeg nok overhovedet kan komme – Yayyyy 🙂
  Meeeen da jeg ikke har penge til at prøve hele sotimentet, leder jeg efter anmeldelser af de andre ting. Det er dog desværre mest neglelak jeg finder… kan du anbefale nogle posts som drejer sig mere om Foundation – pudder – concealer o.s.v. ??

  • Jo's skriver:

   Prøv at tjekke e.l.f. cosmetics, Oriflame, Yves Rocher, Maybelline som laver virkelig gode budgetvenlige produkter. Det er makeup brands jeg selv personligt har testet og synes laver super produkter : )))

   • trine skriver:

    Tusind tak – jeg har været inde og kikke på e.l.f men jeg har svært ved at finde en fysisk butik hvor man kan få lov at prøve – ellers ender det jo med at man skal købe hele sortimentet. Jeg personligt foretrækker at finde 1-2 mærker foundation f.eks som jeg har afprøvet i en butik, og så holde fast i den… derefter kan man jo sagtens købe løs på en webshop. Make-up er jo også helt klart en smag sag. IsaDora og Coolcos har begge en Foundation som dækker rigtig godt uden at være fedtet – men sa IsaDora ikke laver den længere, vil jeg gerne finde en erstatning som kan prøves og senere handles på en webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.