– LIVET ER SGU DEJLIGT –


Foto: Thomas A – Makeup/styling: Jo

Hvem er ikke vild med de her to snobber?? Fritz & Poul, som vi alle kender dem fra satireserien “Rytteriet”. Journalisten og forlagsmanden Søren Anker Madsen har netop udgivet samtalebogen Livet er sgu dejligt’ med de to på forlaget Lindhardt og Ringhof og er sikker på den bliver årets mandelgave.

Jeg har været så heldig at blive booket til noget af opgaven og sikke nogle pragtfulde timer med Danmarks to største snobber. På sådanne opgaver kan det være meget svært at holde det seriøse ansigt på!! Okay… faktisk helt umuligt. Og det er ikke lidt man lægger øre til med sådanne to herre som dem ; )

Kan I iøvrigt gætte hvad Fritz & Poul giver hinanden i julegave i år???

…Og se hvilke 24 skønne brands der giver jer pragtfulde læsere julegaver i år -Wuhuuu!! Som nogle af jer nok allerede har gættet så er der lækkerier til jer!! I samarbejde med bloggen og 24 disse brands regner der hele december julepræmier fra nogle af mine ynglings brands – Jeg håber I har lyst til at være med…..

Dette indlæg blev udgivet i JULEKONKURRENCE 2012, PHOTOSESSION, WORK. Bogmærk permalinket.

7 svar til – LIVET ER SGU DEJLIGT –

 1. Onkel Anne skriver:

  I’m in 🙂

 2. Louise T. skriver:

  Glæder mig 😀

 3. Louise F skriver:

  Ja, livet er squ dejligt… De er så befriende de kære snobber…

 4. Nanna Smed skriver:

  Åh, elsker de to dejlige snobber. Sidder her og trækker lidt på smilebåndet bare ved tanken 🙂
  Det må ha’ været en ret sjov opgave at være med til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.