BE THE BEST YOU CAN BE – ACTRESS SUSANNE STORM


Skuespiller Susanne Storm – Foto: Kim Vadskær – Makeup/hår: Jo

Skøn portrætserie jeg lavede med en af Danmarks smukkeste kvinder, nemlig med skuespiller Susanne Storm. Kvinden med det skønneste smil.

Hvis jeg skal nævne en del af mit arbejde jeg holder aller mest af at lave, må det være makeup og hår til portrætter. At fremhæve det smukke og skjule det mindre smukke… det er kernen af hvad makeup og styling betyder for mig som hår-og makeup artist. Min fornemmeste opgave er at se det smukke i mennesker og formidle det med mine pensler og børster.

Men nu handler det ikke altid kun om det ydre, men også hvad du udstråler og kvinder som Susanne Storm har den helt rigtige energi.. også hende HER, som I nok kender her fra cyberspace. Nogle mennesker har bare denne fantastiske og dragende IT-factor. Det handler også om at have det indre med og i mit job er det vigtigt for mig også at kunne se det smukke i folk som de ofte ikke selv ser.

Trænger du til nye øjne på din makeup og hår, samt nogle billeder af dig selv der viser den bedste udgave af dig, så klik på linket HER:

Dette indlæg blev udgivet i PHOTOSESSION, WORK. Bogmærk permalinket.

5 svar til BE THE BEST YOU CAN BE – ACTRESS SUSANNE STORM

  1. Hun har virkelig bare et fantastisk smil 🙂

  2. Tina Irene Povlsen skriver:

    Hun er både fantastisk og dejlig. En skøn kvinde med en fantastisk udstråling – En kvinder der bare blir’ smukkere og smukkere. 🙂

  3. Anette skriver:

    Glemte da vist lige at sige 1000 tak over at blive nævnt i så fornemt selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.