CHANEL GO HOME!!! FNUG IS IN TOWN…


Der skal alligevel noget til før jeg falder pladask for en lak-kollektion! Selvom jeg eeeelsker lak, så er jeg også ganske selektiv i hvad jeg kommer på neglene. Ofte synes jeg er for gammel til især glimmer lak, men da jeg så den nyeste kollektion fra FNUG med skønne navne som “beauty editor”, “killer heels” og “gold stiletto”, var jeg solgt! Endelig en gang glimmer lakke som også passede til halvgamle MIG!

Hold nu op disse 3 lak må være mine favorit neglelak i 2012 og de kommer til at smuksere mine negle resten af året…(og næste år). De er jo helt perfekte til julens festligheder, samt Nytår….

Og for det ikke skal være løgn så holder de virkelig godt på mine frygtelige spaltede vinternegle! 48 timer “so far”… det er sgu rekord! Intet holder normalt mere end et døgn på mine negle og især ikke her om vinteren!

Hold øje med FNUG HER og HER.. det er virkelig lak i en klasse for sig og de er så originale i deres nuancer… Det er negle-lir for alle pengene! Kan I mærke begejstingen?? Er ramt helt ramt af FNUG ‘O’ENSA : )))

Dette indlæg blev udgivet i fnug, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

20 svar til CHANEL GO HOME!!! FNUG IS IN TOWN…

 1. De er SÅ fine! Nej, hvor er de bare flotte på neglene, og ja – hel perfekte her til vinter!

 2. Regitze skriver:

  Hvor er de bare fede!
  Klart jeg skal ind og købe nogen her til jul og nytår.
  Tak for tippet! 🙂

  regitzechristensen.blogspot.dk

 3. Marie Rasmussen skriver:

  Super smukke lakker! Jeg troede jeg havde fundet en FNUG forhandler i Aalborg, og havde sendt en sød kollga afsted for at handle ind til mig. Men ak – det slog fejl. Jeg arbejder selv i Århus, så hvis der er nogen i Århus der kan fortælle mig hvor jeg kan købe FNUG så hjælp mig gerne .. er ved at være desperat, og dette indlæg om FNUG gør det jo ikke bedre.

  • Jo's skriver:

   Jeg ville have sagt at du skulle tjekke Bahne ud… det var der jeg nemlig tabte mit hjerte til dem : )))

 4. Camilla Ann Charlott skriver:

  De er super fine, og de er så flotte på. Elsker glimmer!

  Marie Rasmussen: Jeg arbejder i Bahne, og hos os har vi dem. Er helt sikker på Bahne Århus også har dem, og ellers kan de bestille dem til dig.

  Mange hilsner fra Camilla

  • Jo's skriver:

   Jeg elsker også glimmer, men aldrig får altid en ‘øv’ oplevelse nå de kommer på…dette er første gang jeg er blevet begejstret for resultatet : ))

   P.s Bahne har altid de lækreste ting : ))

   • Camilla Ann Charlott skriver:

    Ja, jeg blev også selv meget begejstret for resultaterne, de skal helt bestemt med hjem 🙂

    Uha, ja det er en lækker butik – og dyrt at arbejder der 😉 hihi

 5. Frøken fregne skriver:

  Jeg har et meget blandet forhold til FNUG. Jeg har to lakker derfra. Den ene “Golddigger” er fantastisk og holder bare “evigt”. Den anden er en hologafisk og den bliver ridset og skaller allerede efter et par timer, ligegyldigt hvor mange lag, om den får overlak eller ej. Den er ellers så fin!

  • Jo's skriver:

   Jeg har faktisk aldig prøvet holografiske lakke. Men tilgengæld er det ikke unormalt når jeg h lak på at der kan nårmest gå ti minutter, så er der hakker i lakken! Har de væreste negle! Dog er holder de her 3 stk altså helt fantastisk : )))

 6. Marie Rasmussen skriver:

  Camilla Ann Charlott du er en ven! Tak for brugbar fif … Nu ved jeg hvad frokostpausen skal bruges til imorgen 🙂

 7. Camilla Ann Charlott skriver:

  Hihi, velbekommen. 😀 Vi har dem i hvert fald i Næstved, så de kan sagtens bestille dem fra os hvis ikke de skulle ligge inde med dem :-)))))

 8. Tak for fint indlæg. Fest lakkerne fås blandt andet i Bahne over hele landet. I Ålborg, har vi flere forhandlere. Blandt andet Joan Kyneb. Mht til mine holo lakker, er det en metal pigmentering og den helt specielle holo effekt ses i sollys eller kunstig lys. Du kan få dem til at holde længere, hvis du tager en top coat over. Vores creme lakker er langt mere holdbare end holo lakkeerne. Holo pigment kan ikke puttes i vores creme lakker. Internationale nail bloggers raver vores holo lakker, da holo pigmenterne skinner helt fantastisk.

  • Tine Lildballe skriver:

   Jeg er HELT enig i, at den er fantastisk flot, er også derfor jeg gang på gang putter den på neglene, selvom det ikke holder så længe som de andre. Har lært at leve med, at den ikke holder så længe – men til gengæld tørrer på et splitsekund 🙂 og rart at få en forklaring på hvorfor 🙂 tak for det!

  • Jo's skriver:

   Det er mig der takker fordi nogen endelig laver en lak der kan holde længere end en døgnflue! JEG ER FAN : )

 9. Fede lakker og skønne farver ;D
  de skal da prøves!

  Har en GIVE AWAY igang på bloggen,
  kig forbi og deltag i konkurrencen om et lækkert ur
  fra DYRBERG/KERN 😀

 10. Marie Rasmussen skriver:

  Bahne Århus havde ikke FNUG
  (Joan Kyneb i Aalborg har ikke taget den farve hjem som jeg jagter …”Got to have”)

  – Nu har jeg besluttet mig for at bruge weekenden på at finde den. For jeg VIL have den NU.
  Randers, Århus,Skanderborg, Grenå, Ebeltoft og alt hvad der ligger imellem. Jeg tager selv på jagt og har bedt alle mine veninder jagte sammen med mig. Jeg SKAL have den lak denne weekend. Nu er det blevet en helt besættelse for mig hi hi ….

 11. Pingback: JUHUUUU I MORGEN GÅR DET LØS…. | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.