HOW TO BRIGHTEN YOUR EYES – GUIDE

Vi kender det sikkert alle sammen godt… at vågne op med hævede, røde og trætte øjne, især ovenpå en julefrokost og dem er der jo nok nogle stykker af det næste stykke tid…

Nu får du Makeup artistens bedste tip til at snyde dig til smukke, klare øjne:

1. Agurk på øjnene..det er ihvertfald en skrøne at agurken i sig selv gør noget for dine øjne, men det gør den tilgengæld hvis den er kølig. Læg et par kølige skiver på øjnene og lad dem sidde lidt.. det skulle klare lidt af en hævelse om øjet. Ellers kan vatrondeller med koldt vand også klare det. Begge dele fås i Netto ganske billigt.

2. “Glamour Shot Eye” fra Sampar. Har lige fået en lille prøve på øjenmiraklet og den er fantastisk. Man smøre let på under øjet og næste straks kan man se en effekt af de fine linjer er reduceret! Det virker SGU! Fås I Sephora (Og i dag 25 nov. får du 20 %).

3. Visine fra Apoteket. Ikke noget nyt produkt, men virker hvis du har extra sprængte blodkar i øjnene . En dråbe i hvert øje får blodkarene i øjet til at trække sig sammen. Anbefaler dog ikke at bruge det dagligt og hvis du har kontaktlinser skal du bruge det inden du kommer linserne i.

4. “Touch Éclat” fra YSL… verdens bedste øjen-opfrisker, hvis du altså spørger mig. En let lysreflekterende concealer/highlighter der lysner omkring øjet. Har lige set den på tilbud i Bilka den næste uge til 189 kr.. det er ca en besparelse på næsten 100 kr!

5. “Naked Liner” fra MAC…Egenligt er den til læberne og det er den også perfekt til, men den er storartet til den våde kant i øjet til at friske op. Den er hudfarvet så det ser naturligt ud og det ses ikke at man har den på. Husk den lyse liner på den våde kant skal ikke være  hvid eller næsten hvid, medmindre du skal på en scene.

Husk du kan nå at vinde en “Touch UP” til makeup-pungen lige HER!!

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

6 svar til HOW TO BRIGHTEN YOUR EYES – GUIDE

 1. Ibtisam Al Shebillawy skriver:

  Et godt og meget brugbart indlæg 🙂 J har selv concealeren fra YSL og den er VIRKELIG god!:)

  • Jo's skriver:

   Hvor godt at høre..det er jeg super glad for : ) Det er bare den bedste concealer!! KH Jo

 2. Lenaomari skriver:

  Hej Jo 🙂 Det her er nok lidt off-topic, men det var bare hvilket program du brugte til at lave dine billede collager? 🙂

 3. Jeg er også vild med det her indlæg, virkelig gode tips 🙂 Er der andet end kulde, som du har erfaring med afhjælper hævede øjne? 🙂

  • Jo's skriver:

   Fedt, tak : ) Altså hvis det er kronisk hævede øjne, endda lidt irriteret øjne, så kan det måske være noget allergisk reaktion overfor noget. Så skal der nok andre midler i brug + besøg hos lægen. Men hvis det er bare er fordi man har været sent ude, så er det en anden sag. Jeg hørt om et specielt produkt, som jeg håber på at få lov til at teste…så skal jeg evt fortælle dig om der findes mirakler : )) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.