WINNERS – YVES ROCHER – SEPHORA


Så er der heldige vindere på bloggen… En vinder af Yves Rocher og to nye vindere af Sephora. Stort tillykke til jer : ) Send mig fluks en mail med jeres adresser, så I kan få jeres lækre præmier retur –  (Husk altid at tjekke om I har vundet)

Der er nedtælling til det HER og hvis du vil være med skal du følge nedentående link eller klikke HER – Lover det bliver FANTASTISK : )))

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 svar til WINNERS – YVES ROCHER – SEPHORA

 1. Tina Irene Povlsen skriver:

  Det første Her link virker ikke – Den siger blot siden kan ikke vises…

 2. Hej Johanne,
  Jeg skriver til dig, fordi jeg ikke har hørt fra dig ang. Den give away jeg var en af vinderne af for nylig. Jeg har vundet dette: “Christine Lund Hansen – Make Up For Ever Black Tango Palette and Aqua Rouge er din. Du får de hotteste og mest holdbare læber : )”

  Har sendt dig en mail med adresse.. Har du modtaget den?

  Mvh Christine 🙂

  • Jo's skriver:

   Kære Christine,

   Du er ikke glemt : ))) Jeg har bare ventet at høre fra alle 3 vindere inden jeg vil sende jeres adresser videre til Sephora, men har ikke haft heldet med mig endnu. Du får selvfølgelig din præmien : )))

   KH Jo

 3. Karoline L skriver:

  Jeg forstår det altså ikke – kan man se sine læsere på Blog<3 ? 🙂

  – Karoline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.