BLOG DARLINGS DELER UD… SAMT BONUS INFO!

På tirsdag d.4 dec… befinder jeg mig præcis 18.30 på STAY i København. Jeg skal nemlig være i bedste selskab med to af bloglands absolut mest interessante kvinder..

Julia og Anette er gået sammen om at dele ud af godteposerne og det kan kun blive fantastisk. Det handler om trends, tendenser og meget mere. Anette kender I sikkert fra Beautyspace.dk , skriblerier i Børsen, Elle og Femina bl.a. Og Julia er bl.a. forfatter, Kommunikations- og brandingekspert i mode og mad. Og hvis du ikke har været forbi hendes skønne blog, så kan du ikke komme udenom det HER! (Julia’s blog var en af de aller første blogs jeg startede med at følge for næsten 5 år siden).

Fik jeg sagt der også var en goodiebag?? ; )

Sidst men ikke mindst, så kan du læse meget mere om om arrangementet HER, samt snuppe en af de sidste billetter… Ses vi??

Bonus nr 1: Hvis du ikke fik set Anette i Go’ Morgen Danmark i går, så er der glædeligt gensyn HER!

Bonus nr 2: 1 dec er World Aids Day og MAC Aids Fund er på banen igen i år med event på MAC standen på Kgs Nytorv fra kl 16-18 på fredag 30 nov. Navne som Nabiha, Hella Joof, Christiane Schaumburg, Ellen Hillingsøe, Nicci Welch, Søren Hedegaard og Cecilie Hother kan du bl.a. til eventet. 1 dec. vil MAC artister hjælper AIDS-Fondets positivgruppe med at tænde lys på Nytorv, og på www.maccosmetics.dk vil MAC doble donationen ved salg af VIVA GLAM produkterne.

 

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, Beautyspace LIVE. Bogmærk permalinket.

3 svar til BLOG DARLINGS DELER UD… SAMT BONUS INFO!

 1. Simone Hagemann skriver:

  Hvor ville jeg gerne komme. I er jo virkelig seje alle tre, og jeg er overbevist om, at I alle har en masse at dele ud af, så hvor er det øv, at jeg befinder mig i Svendborg og ikke bare lige kan droppe skolen 🙂

  • Jo's skriver:

   Ja stort ØV… måske får du tid ved anden lejlighed.. det håber jeg : ) Jeg er kun deltager… det er skam Anette og Julia der står for eventet : ) KH Jo

 2. Anette skriver:

  Ihhhhhhhhhhhh. Nu glæder jeg mig endnu mere. 1000 tak, Jo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.