BEAUTY GADGETS TIL DE DOVNE SILD!


Håber I alle er kommet godt ind i det nye år?? Kan bare mærke det bliver et spændende år og det er allerede startet bedste vis. Og dejligt at blogge normalt igen selvom det nu engang er så hyggeligt med konkurrencer… mon ikke der også kommer flere af dem i 2013 : )

Hvis der er noget jeg ikke får brugt for meget tid på så er det i hvertfald mine bryn!!

Kender I det når man er på vej ud af døren og opdager BRYNENE har fået sit helt eget liv… de er simpelthen blevet glemt eller sparet væk?! Så nogle gange når jeg synes jeg bare ikke har kunne være mine bryn bekendt, har jeg måtte bruge et gammeldags barberblad til at barbere hårene af med…vupti.. det går stærkt og jeg kan godt komme til at skære mig og det svier som bare pokker i laaang tid!

Men i december måned var jeg forbi Tyskland og i anledningen skulle jeg lige lure om der var noget spændende beautygrej jeg skulle have med mig hjem… Og det var der… en smart lille mini barbermaskine som klare bryn, skæg, næsehår osv til en pris til ca. 4-5 euro… Så nu er der ingen vej udenom, fordi det tager laaang tid med pincet og gør ondt!  Med maskinen her tager det mig under et minut (og uden rifter) at klare brynbasserne. Og næste gang jeg skal til Tyskland kommer der et lille lager med hjem for det er jo også perfekt til makeupkufferten.

Mangler du en guide til smokey eyes? så fandt jeg lige denne HER som jeg har lavet til Woman for e.l.f. cosmetics.

God weekend : )

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

19 svar til BEAUTY GADGETS TIL DE DOVNE SILD!

 1. Sissel Schmidt skriver:

  Smart, men man skal nok være lidt modig eller erfaren for at bruge barberblad eller “minibarbermaskine til brynene” 😉

  • Jo's skriver:

   Minimaskinen kræver ingen snilde og det skær man sig ikke på… det er super nem at bruge. Et gammeldags barberblad er faktisk rigtig let at bruge, men skal bare lige have tenikken.. men minimaskinen er bare så let i forhold til : )

 2. Kathrine Lykke skriver:

  Du kan også bare købe den i Matas 🙂

  • Jo's skriver:

   Fedt… det har jeg slet ikke set. Det er sikkert kun i udvalgte Matas’er. Hvor har du set dem henne??… måske der er nogle læsere der er interesseret : )

   • Julie Grieg Rüsz skriver:

    Jeg tror at jeg har set den i samtlige matas i Århus og Aalborg 🙂 100 bobs

 3. Mette Guldberg skriver:

  Det er en fin guide til Smokey Eyes, men kunne du ikke tænke dig at lave en lige så detaljeret og god en til en almindelig hverdagsmake up? Jeg ender ofte bare med mascara og lidt liner på øjene fordi jeg synes det er svært at få en øjenskygge til at passe. Det bliver ofte for “make up’pet” på en eller anden måde. Hvis du overvejer hvilken farveskala du skal atge udgangspunkt i, kunne du fx. gøre det til grågrønne øjne! Bare et forslag;-)

  • Jo's skriver:

   Jeg vil så gerne lave guides også til grågønne øjne… mangler bare tid til at få fat i en model og makeuppe, samt tage billeder…og så er der det med lyset der heller ikke gør det så let. Men guides står meget højt på listen over ting jeg gerne vil have på bloggen : )))

   Men måske du lige kan få et par fif til guiden fra Woman… fordi smokey eyes behøver ikke være med mørk øjenskygge… du kan sagtens bruge lysere nuancer.. har du feks set min guide HER: http://josmakeupblog.dk/2012/06/29/makeup-with-jos-makeup-blog-video-guide-premiere/ Håber måske du kan bruge den indtil videre KH Jo

   • Mette Guldberg skriver:

    Det er faktisk en rigtig god guide. Jeg havde ikke set videoen tidligere. Flere af den slags, tak:-) Og mht en guide til grågrønne øjne så lægger jeg gerne øjne til, men desværre er min hud ikke imponerende pt:-(
    På den anden side får du mulighed for at vise hvordan man dækker ar m.v. på en midt-40’erne hud;-)

 4. Hvor i tyskland er den købt? Rossmann?

  • Jo's skriver:

   Ja, mener faktisk det er Rossmann (i Oldenburg)… vild med Rossmann…så meget at kigge på : )))

 5. Onkel Anne skriver:

  smaaaaart! Hvad hedder den?

  • Jo's skriver:

   Den jeg har er fra et mærke der hedder “ideen welt” som forhandles hos tyske Rossman og ellers har jeg lige opdaget noget der hedder en detaljetrimmer fra Remington hos Matas wepshop til 99 kr. Formoder den kan det samme, dog lidt mere kostelig : )

 6. Simone Hagemann skriver:

  Hvor er det virkelig smart! Sådan en bliver jeg simpelthen nødt til at få fat i. Jeg har nemlig vildtvoksende bryn (det er hvad man får ud af, at ligne sin far…), som jeg er elendig til at plukke. Dette vil altså sige, at jeg altid bliver nødt til, at få min søster til det, og det er altså ikke specielt praktisk, når hun ikke rigtig gider det 😉

  • Jo's skriver:

   Må lige sige at store bryn er så IN denne sæson, så vi skal nok heller ikke fjerne alt for mange hår… men de overflødige skal væk : ) Jeg er virkelig doven når der det kommer til mine bryn… synes det tager laaang tid at plukke dem, men det går hurtigt med den maskine : )

 7. Anja Kis Svendsen skriver:

  Jeg er selv glad for pincetten, men kan godt se det smarte i skraber “dimsen” hvis man synes pincetten gør ondt. Den minder mig forresten om mandens næsetrimmer!

  Hvis man mangler makeup inspiration har jeg gode erfaringer med at gå ind til en af standene i f.eks. Magasin (bedst på hverdage) og bede dem om inspiration, som regel tilbyder de at lægge en makeup og gennemgå hvad og hvordan med dig. Nogle steder tager de et symbolsk beløb for det (refunderes som regel mod køb af produkter bagefter).
  Matas har også ofte lignende events.

  Godt nytår.

  • Jo's skriver:

   Det er en god idé at udnytte mulighederne der er, men ofte ender man med at købe for en bondegård fra et brand. Og ellers kan man jo også bruge cyberspace feks blog og youtube det er gratis : )))

 8. Charlotte skriver:

  Hej skønne Jo 🙂 Kan den anvendes til ‘dame-overskæget’..? Synes nemlig ikke jeg kan finde en super god metode til de irriterende hår. Creme gør ondt og efterlader overlæben rød. Eller har du en anden god metode – får nemlig aldrig taget mig sammen til at komme forbi en kosmetotog…Godt nytår..

  • Jo's skriver:

   Det kan den nemlig godt.. tror den er mere skånsom end en skraber, voks og andet… jeg tror jeg skal researche lidt på den konto og hvad man kan gøre ved det overskæg : )

   • Charlotte skriver:

    Perfekt – så må jeg have mig sådan en dims 🙂 Må straks afsted til Matas. Rigtig skøn weekend…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.