BACKSTAGE HOS DANMARKS BEDSTE MAKEUP SKOLE


Mit arbejde som freelancer er meget alsidigt og i sidste måned var jeg censor på den makeup skole jeg selv har gået på for laaaang tid siden. Løbende har jeg været gæstelære, samt censor på skolen og det er altid sjovt og inspirerende at møde nye kommende makeup artister.

Jeg har fået lov til at vise elevernes flotte eksamensopgaver i advantgarde makeup… og er de ikke bare mega kreative og dygtige??
Drømmer du også om at blive uddannet som makeup artist, så læs min anmeldelse på Studentum af skolen, samt lidt tips som er godt at vide inden du beslutter dig for at kaste dig ud i det… linket finder du HER

Skolen er helt speciel for mig, da det var her jeg spirede til at blive den makeup artist jeg er i dag. Jeg har lært så mange forskellige dele af makeup faget, som gør at jeg kan tage rigtig mange forskellige jobs inden for mit fag og derved også gør at mit arbejde også er alsidigt.

Sigrid Wøhler driver skolen og er også skolens sjæl… hun er dybt passioneret og engageret i at give sine elever en rigtig reel og grundig uddannelse. Du er altid velkommen til at kontakte og besøge skolen i Odense og høre nærmere om uddannelsen.

Dette indlæg blev udgivet i Makeup Artist, WORK. Bogmærk permalinket.

Et svar til BACKSTAGE HOS DANMARKS BEDSTE MAKEUP SKOLE

  1. Henriette skriver:

    Super flot makeup!! Man får helt lyst til at lære mere!! Tak for din gode blog!! Og så vil jeg lige nævne, at du altid lægge en fantastik makeup og lave flot hair style -:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.