TING DU MÅSKE IKKE VIDSTE OM J-LO…. OG MIG!!

1-clara-002
Skøn er hun jo at se på hende Miss J-lo og hun kan helt sikkert godt får mine efterhånden ikke helt unge ben ud på dansegulvet…

Hun minder mig om min søde tid i Los Angeles, hvor jeg gik på makeup skole og lærte om “pack on’s” og “contouring”…  cruisede rundt i min gamle Chrysler cabriolet med J-Lo for fuld skrue og rhinesten på solbrillerne…. Ja ja det var smarte tider…dengang for over et årti siden, hvor jeg fik nogle af Hollywood stjernernes hemmeligheder med mig hjem til Danmark.

Og hemmeligheder har de “Over There”… På skolen lærte vi at lægge skygger og highlights til TV og fotos. Og en af tricksene var at få næsen til at synes mindre, smallere og mere lige. Mørk skygge på siderne af næsen og highlight på næseryggen.

Det første jeg lægger mærke til hver gang jeg ser et billed af Jennifer Lopez er næsen og den er sikker hver gang… hendes næse har fået en tur.. ikke at jeg overhovedet synes hun behøver det.

Overvejer du selv at rette op på snudeskaftet, så overvej kun at bruge ganske lidt highlight på næsenryggen… det kan meget let ses i det virkelige liv, hvis man har mørk skygge på siderne af næsen.

Vil du læse min guide til highlight, så klik HER og bliv inspireret….

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

Et svar til TING DU MÅSKE IKKE VIDSTE OM J-LO…. OG MIG!!

  1. Johanne T skriver:

    Hvor spændende! Det har jeg aldrig hørt om før 😀 Det skal da prøves!

    http://www.johanneblog.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.