NYTÅRS UPDO…

1-2013-01-004
Lige så vild jeg er med at makeuppe, lige så vild er jeg med at style hår…

Nytårsaftens dag inviterede min kære veninde Maria forbi til en omgang hår og makeup, fordi hun trængte til lidt forkælelse… jeg er ret vild med fletninger og synes en smuk start på en opsætning bagfra kan være en fransk fletning.

Hvis du kan lave en fransk fletning på dig selv,  kan du også sagtens lave den fra nakken af med hovedet nedad.

Hvis du vil se den sidste opsætning jeg lavede på min veninde, så kig med HER

P.S  Skal du have et tip eller to om insider makeup- og hårtips fra ‘yours truely’, så  læs med HER

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hairstyling. Bogmærk permalinket.

9 svar til NYTÅRS UPDO…

 1. Jasmina Gluhic skriver:

  Wau! Hvor er det flot.

 2. BRUUN by BRUUN skriver:

  Så smukt – flot flot arbejde ! 🙂

  /Linda

 3. Tanja mathiasen skriver:

  Det er SÅ smukt!!

 4. Maria skriver:

  Rigtig flot lavet! 🙂 – jeg har selv ret tit fletninger efterhånden, jeg er ved at blive ret sej til det, hvis jeg selv skal sige det!.. startede med fletninge bogen http://bogtoppen.dk/fletninger-en-bog-guide/ – nu server jeg nettet rundt, for at finde inspiration. Tak for en god blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.