TRÆNGER DINE FØDDER TIL EN DOSIS KÆRLIGHED??

1-IMG_0451-001
Det findes godt nok mange former for strømper… uldstrømper, nylonstrømper, frottéstrømper, bomuldsstømper, fodboldsstrømper osv… Og så findes der “Bliss” strømper!

Hvis der noget jeg har nedpriorteret efter jeg er blevet mor, så er det fusserne….. jeg må bare sande at jeg ikke har tid til fodpleje og pedicure. Og det er egentlig noget jeg altid har sørget for at der var  orden, men med børn, arbejde, blog så kan jeg bare ikke nå det hele.

Jeg har kastet min kærlighed på det lækreste produkt på Bliss til fødderne, trængende eller ikke trængende! Dette er ren fod-luxus og noget at det bedste “gør det selv” produkt til dato jeg har prøvet til mine fødder.

En smart strømpe med et gummiagtig inderside og den mest blødgørende og exfolierende creme. På med creme og så i strømperne! Et hurtigt fodfix foran tv’et eller computeren om aftenen og så er der altså sket underværker. Huden bliver fugtet og blød… og jeg vil anbefale hvis man har forsømte fødder som jeg at bruge dem 2-4 gange om ugen de første par uger i max en time ad gangen. Det er selvfølgelig ikke forbeholdt kvinderne… er sikker på mændene kan få lige så stor glæde strømper.

Dette indlæg blev udgivet i Bliss. Bogmærk permalinket.

16 svar til TRÆNGER DINE FØDDER TIL EN DOSIS KÆRLIGHED??

 1. Sara Vinther skriver:

  Spændende! Det tror jeg at jeg vil prøve. 🙂 ved du hvor man kan få det? Også når man ikke er fra København.

 2. De lyder helt vildt smarte, jeg står op rigtig mange timer hver eneste dag,
  så de kunne være en oplagt mulighed for mig 😀
  Mange tak for tippet <3

 3. Tina Irene Povlsen skriver:

  Lyder lækkert – Tror at det skal prøves … Ville være dejligt hvis du også kan notere ca. pris, når du alligevel senere oplyser forhandler. 🙂

 4. Jo's skriver:

  Har ikke selv kunne finde et forhandler nummer på nettet, men har sendt en mail til Bliss… så smider det lige i kommentarfeltet når jeg får det : )))

 5. Guapizimo skriver:

  Det er allerede på MUST TRY listen, skal bare have det købt 🙂

  • Jo's skriver:

   Du vil elske de strømper mere end nogen anden strømpe…det er jeg sikker på : )))

 6. Regitze skriver:

  Jeg tror, at jeg skal et smut i sephora så! Det lyder som vidunder-sokken for os med en brutal størrelse 42 – det er virkelig svært at få sådan en klump til at se kvindelig og velplejet ud 😉 Tak for tip!

  • Jo's skriver:

   Haha… min må være en hardcore str 41 så! Nu plejer jeg ikke at kalde mine absolut trætte fødder for klumper, men derimod knysteboxe. Kærlighed til de tær, tak!

 7. ibbyheart skriver:

  hvor lyder de bare skønno – jeg har brugt de brazilianske fra hotbeautystuff – men jeg må ha’ mig kastet ind i SEPHORA og købe disse – tak Jo – din labre larve
  Ib

  • Jo's skriver:

   hvad er det nu for noget spændende noget Ibby din dejlige steg?! Er det også sokkelokker?

 8. Jo's skriver:

  Prisen for sokkerne er 519,- og og Foot Patrol er 199,-

  Forhandler oplysninger fås på 3326 0333.

  Indtil videre er det Sephora, Magasin, Dermabelle og den 7. himmel (nordjylland)

  Go go go : ))))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.