Hvem er giraffen?… det er sgu da mig! – Jo is on the blog!

1-1-_ATO1509-002
Dette er nok et sjældent syn, for det er ikke tit jeg selv har lagt hovedet på bloggen…

For nylig fik jeg taget nogle billeder og kan ikke prale af at være en linselus. Går som regel i dækning når jeg ser et kamera. Bryder mig ikke om at få taget billeder, men kan tilgengæld rigtig godt lide at tage billeder af andre. Har det lidt på samme måde med makeup.. er ikke vild med at få lagt makeup af andre, men er tilgengæld vild med at lægge det på andre.

Mine “Must Haves”:

1. Kan ikke leve uden min concealer – Bruger i øjeblikket Sensai’s concealer.

2. Får tit ros for min hud, men siger altid at jeg jo også er makeup artist og derfor ved hvordan jeg skjuler det der skal skjules. Bruger næsten altid BB-Cream som base.. skifter imellem Loreal, Estée Lauder, Garnier og så en fjerde der snart rammer bloggen.

3. Kan ikke undvære min blush… den gør min hud levende og tit rammer blushbørsten også øjene… bare sådan et hurtig svup henover. Men i øjeblikket bruger jeg en læbestift fra La Roche Posay, som giver lækker glød og et lidt mere skinnedende look.

4. Min “nude” læbestreg fra MAC som jeg bruger på den våde kant, kan kvikke selv det mest søvnige øjne op. Gud nåde og trøste hvis den ikke er med mig på shoot!

5. Er meget sart overfor dufte… alle slags, selv lugten fra et tyggegummi, I know det står slemt til. Fortrækker derfor produkter parfumefrie, men nogle produkter med duft kan jeg holde ud og kan være vild med duften. Men på dette område står jeg helt klart fast ved “less is more”! Når jeg arbejder bruger jeg meget hårprodukter uden parfume og rigtig meget dem fra Matas.. vild med dem! Enten dufter jeg fra mit hår, min hud eller også min nye molecyle parfume jeg fik i fødselsdagsgave i sidste måned…den er så lækker og neutral på den fede måde – prøv den siger jeg bare!

(hårprodukter og hudpleje må får I en anden gang).

Mine bedste råd om skønhed:

1. Fortæl aldrig om dine fejl, for så lægger andre bare mærke til dem.

2. Husk at rose andre… f.eks. fortæl dem hvis du synes deres hår er flot eller deres bluse er pæn. Det varmer hos modtageren og sikkert også hos dig.

3. Kig dig selv i spejlet og fremhæv det du synes om feks med makeup. Dvæl ikke ved det du ikke synes om og husk nr. 1.

4. Accepter sådan dit sådan som du ser ud, få det bedste ud af det og spild ikke din forgæves på at ønske du lignede en anden “livet er alt for kort” og husk nr. 1 og nr. 3

Jeg ser noget smukt i alle kvinder og det vil jeg gerne hjælpe med at vise dem.

Hav en smuk fredag ♥

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

26 svar til Hvem er giraffen?… det er sgu da mig! – Jo is on the blog!

 1. Stine Jensen skriver:

  Hej Johanne,

  Hvad hedder den læbestreg du bruger til dine øjne? Er den ikke blødere end en normal kohl?

 2. Ditte H skriver:

  Jeg har vist ikke givet mig til kende før herinde – bare læst din super gode blog og suget til mig 🙂 Jeg æælsker dine must haves!! Og jeg glæder mig til at høre om dine hudplejeprodukter!!! Såå helst gerne rigtig snart, ik’ ;-))

  Rigtig god fredag og god weekend!!

  • Jo's skriver:

   Kære Ditte og sikke en dejlig kommentar : ) Tusind tak… det er jeg jo bare rigtig glad for at høre. Garantere mine “must haves” hudplejeprodukter på bloggen meget snart – Også skøn weekend din vej : )

 3. Kloge ord. Tak for fif…jeg er én af dem, der siger det med huden. Også selvom du er au naturel!

  • Jo's skriver:

   Det jo var tidligt på morgenen jeg var au natural og ret mørkt gudskelov, men tusind tak ; ))

 4. Tanya skriver:

  Kære Johanne

  Sikke nogle dejlige skønhedsråd – de gik lige ind og varmede her hos mig! Kender du hvordan man kan høre gode råd og bare ikke tage dem ind fordi de ikke rammer? Her ramte du mig – for ja, livet er da for kort til at ønske sig at se ud som alle de andre. Og hvorfor altid gøre så meget ud af egne fejl? Dem vil jeg tage til mig, tusind tak!
  Smuk fredag og smuk weekend til dig også 🙂

  • Jo's skriver:

   Kære Tanya… hvor dejligt hvis du kan bruge mine råd…. det er jeg SÅ glad for : ) Stort KH fra Jo

 5. Tina Irene Povlsen skriver:

  Must haves og fantastiske skønhedsråd – Det er bare så skønt på den fede måde.
  Du ser super dejlig ud… 🙂

 6. Hanne skriver:

  skønt indlæg i dag – på sådan en kold januardag, hvor jeg har brug for at suge al den optimisme til mig, som jeg kan få øje på. Du har helt ret – det at rose andre kan skaber en positiv lavine, som man også selv på den lange bane bliver ramt af – og så er vi alle blevet lidt gladere 😉 Tak for alle de fine tips til produkter – som jeg strak vil notere på ønskesedlen.

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Hanne…dejligt du læser med. Hænderne op for at sprede lidt glæde ikke sandt : )))

 7. Du er ellers super fin på billeder 🙂 Men jeg havde det på samme måde, da jeg startede med at blogge, men okay, jeg har det vist stadig lidt stramt – specielt hvis der kommer publikum forbi, yirks 🙂

  • Jo's skriver:

   Taaaak, tror dog aldrig jeg vender mig til at blive fotograferet… det er faktisk også lidt grænseoverskridende at være på bloggen i dag, men det er jo også rart for læserne at se giraffen ikk : )))

 8. Mette Guldberg skriver:

  Du ser dejlig ud:-) – og det er dejligt at se hvem der gemmer sig bag de mange fabelagtige råd og anbefalinger.
  Forøvrigt er jeg helt vildt glad for præmien fra Bliss. Den der oxygenmaske er helt fantastisk og føles vildt sjov at have på. Som om alle ens porer “popper” eller sådan noget. Og med et øjeblikkeligt synligt resultat! Og deres bodybutter – OMG. Jeg skal afgjort stoppe ved deres stand i Sephora næste gang. Har du erfaringer med deres anti age – serie til ansigtet?

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Mette, hvor er du sød : ) Den maske er bare noget helt for sig… det er min ynglings! Bliss laver bare de lækreste produkter. Jeg har desværre ikke prøvet deres antiage produkter, men tjek nettet for anmeldelser og ellers har jeg nogle gode bud : )

 9. BRUUN by BRUUN skriver:

  Det er sku da en lækker giraf 😉

  Gode råd – jeg bruger også altid BB cream som underlag 😉

  /Linda

 10. Guapizimo skriver:

  Det er først de senere år jeg har set lyset i af bruge blush, men det betyder bare SÅ meget, føler at jeg ser meget mere “levende” ud. Og spændende råd med nude læbestreg på den våde kant, det har jeg ikke hørt før, så det må prøves 🙂

  • Jo's skriver:

   Blush er bare prikken over i’et og jeg er sikker på du vil blive afhængig af den liner : )))

 11. Lise M Andersen skriver:

  Sikke nogle gode tips. Flot foto. Flot dame 🙂

 12. sidsel skriver:

  Dejligt billede! Og rigtig gode skønhedstips – jeg er helt enig i det med at rose andre, mit princip er at hvis jeg tænker noget positivt SKAL jeg sige det, så veninderne får tit komplimenter og da også halvfremmede piger 🙂
  Mht BBcream som jeg selv bruger så har jeg lige et spørgsmål.. jeg har prøvet et par forskellige, lige pt Garnier, men synes alligevel den nogengange gør min hud lidt for makeuppet, “cremet” og fedtet…. Kan du anbefale en af de andre, eller er det noget med måske at bruge en bedre mineralpudder ovenpå eller??

  • Jo's skriver:

   Det er jo et super princip Sidsel : ))) Synes bestemt også det er en god idé at sige noget til nogen man måske ikke kender så godt eller slet ikke kender.

   Mht til Garnier, så kan den godt virke fedtet hvis du måske selv har fedtet hud. De har faktisk lavet en anden som er til fedtet hud, men ved ikke om det er den du bruger? Estée Lauder’s er god og du kan evt se om du kan få en prøve på den. Personligt er jeg ikke så vild med mineralpudder, men derimod bruger jeg BB pudder fra Loreal, samt en anden alm pudder fra Loreal, som jeg bare pudre let med i t-zone og rundt om øjnene. Har også afprøvet en ny BB cream som landet meget snart på bloggen : )))

 13. Mette Eriksen skriver:

  Sikke et skønt indlæg… Og dejligt at få billede på. Rigtig gode råd. Nikker genkendende til det med BB cream og blush… Må lige forbi MAC standen snart og tjekke den eyeliner ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.