VIRKER DET?? LÆSERNE HAR TESTET M2 LASHES….

To læsere har testet M2 lashes fra M2 Beauté. Vidundermidlet der får vipperne til at vokse. Så hvad siger Stine og Line… virker det???
1-JULEKONKURRENCE15-001

Stine fra http://baysenpassions.wordpress.com/ har testet M2:

Desværre ser mine vipper fra naturens side ikke ud af meget, faktisk er de nærmest ikke-eksisterende uden hjælp fra lidt mascara, eller nok nærmere en hel del mascara. De er hverken tætte eller lange, og så har de en tendens til at vokse i forskellige retninger. Jovist, man kan da snyde sig til vipper, der ser ud af noget, med en god mascara, men det kræver meget arbejde og mange lag.

Så lykken var stor, da jeg var så heldig at blive valgt til at teste dette serum. Altså, jeg var da skeptisk, for det lyder lidt for godt til at være sandt, at der ikke skal mere til end et vippeserum. Og jeg har hørt skræmmehistorier om irriterede øjne og om pigmentforandringer. Men samtidig var forventningerne store. For efter at have set positive resultater rundt omkring kan man ikke lade være med at forvente et mirakelprodukt.

Jeg startede testen af serummet i starten af november. Til at begynde med skulle der lidt tilvænning til. Der skulle ændres lidt i aften-rutinerne inden sengetid. Serummet må nemlig ikke komme i kontakt med creme, og det skal have lov til at tørre ind, inden man ligger sig til at sove, hvilket dog ikke tager længere tid end det tager at børste tænder.

Minusset ved serummet er, at det svier eller prikker lige efter påføringen. Dog er det noget, der aftager med tiden. Efter bare nogle uger sved det ikke så meget, som det gjorde i starten. Og nu efter snart to måneder mærker jeg ikke rigtig noget til det, når jeg har påført serummet. Et andet minus er, at jeg i perioder har døjet en del med tørre og irriterede øjne, særligt om morgenen. Men om det skyldes serummet eller det kolde vejr, ved jeg ikke. Dog har det snildt kunne klares med nogle øjendråber.

Påføring af serummet sker nemmere end forventet. Da jeg første dag læste, at det skulle påføres som en flydende eyeliner, tænkte jeg ”Åh nej!”. Men det går jo nærmest som en leg. Det er jo ikke, fordi det skal være lige eller noget. Og så længe hånden er rolig, undgår man nemt at få serummet i øjnene.

Nå, men vi skal jo frem til det vigtige, nemlig om det virker… Det gør det! I høj grad!
Allerede efter en uge kunne jeg se forskel. Tættere vipper, længere vipper. Ikke nok med at jeg kan se forskellen, jeg kan ligefrem mærke den, når jeg kører en finger over vipperne. Jeg har måske ikke ligefrem fået misundelsesværdige bambivipper. Men jeg har fået vipper, der ser ud af noget både med og uden mascara. Mine vipper er synlige uden mascara. Det plejer de ikke at være. Og når der skal mascara på, skal der færre lag til.

Serummet skal påføres hver aften, hverken mere eller mindre. Det var, hvad der stod i materialet, som fulgte med serummet. Det giver også det klart bedste resultat, er jeg sikker på. Jeg må indrømme, at jeg de sidste uger har været lidt sløset med påføringen og har brugt serummet lidt mere sporadisk end anbefalet, nemlig hver anden aften. Mine vipper er stadig lange, men knap så tætte, som de var for en måned siden, hvor jeg brugte den hver aften.

Ikke nok med at mine vipper ikke ser ud af meget fra naturens side, så går jeg også rundt med et par sølle bryn. Da jeg var yngre misbrugte jeg pincetten og overplukkede mine bryn helt unødvendigt. Det var vist noget med, at smalle bryn var moderne dengang. Og jeg vidste vist heller ikke helt, hvad jeg lavede. Det kunne have været værre, helt sikkert. Men jeg har uden tvivl fortrudt det, for i dag vil jeg gerne have lidt mere bryn igen. Det er bare umuligt. Nogle steder er hårene simpelthen holdt op med at vokse, og jeg har nogle ”fine” huller, som ikke kan udfyldes.
Så da jeg efter en uge så, at serummet virkede på mine vipper, besluttede jeg mig for at prøve det på brynene også. Og det virker faktisk, selvom det ikke er et decideret bryn-produkt. Processen er mere langvarig end i forhold til vipperne, men ligeså stille begynder hårene i brynene at vokse ud igen, og efter halvanden måned ser jeg en klar forbedring. Det virker til, at hullerne lige så stille begynder at udfyldes, selvom man skal se godt efter. Hårene er stadig ret fine, men de er der.

Konklusionen efter denne test må altså være, at M2Lashes er et genialt produkt. Det virker nemlig. Ingen tvivl om at det er et produkt, jeg ville anskaffe mig igen, for jeg er vild med resultatet

2-JULEKONKURRENCE14-002

Line om M2: Miraklernes tid er endnu ikke forbi !

Mine vipper: korte, tykke, mørke og slet ikke til at styre. Alt for længe har min pengepung måtte lide under min søgen efter det perfekte til at give mine vipper længde og fylde. Efter at have arbejdet et par år inden for branchen, havde jeg været vejen forbi alle standard og eksklusive brands. I en efterhånden desperat søgen, prøvede jeg alle slags forskellige makeup mærker af, og med dét også alskens forskellige prisklasser. Der var serum, undercoat til fibre og derfra til mascara. I alle slags konsistensser, dufte og udseender. Både på, over, under, inden, før, alene eller i lag og efter, eller med extensions i single eller i buketter. Og alle lovede de hver det samme længe og fylde, men her er jeg altså blevet lidt skuffet og mistede langsomt håb. Puha, jeg gyser helt ved tanken om alle de penge, kastet lige ud af vinduet på noget som ikke virkede.

Mit første møde

Da jeg modtog den lille mørke æske, skal jeg da ærgerligt indrømme at jeg tænkte ”det ser da ikke ud af meget” og min overbevisning blev da heller ikke større da jeg tog den lille buttede plastik marscara-ligende emballage ud. Den første aften jeg påførte dette ved vippe-rødderne, stak og prikkede det lidt i huden, hvor at jeg blev så overraskede at jeg prikkede mig i øjet med påføringspinden. Dette stikken og prikken på huden fortager sig, efter et minut. At få det i øjet svier, men det går over efter ca. 5 minutter. Din hud vænner sig efterhånden af med at stikke og prikke, i forhold til de første gange du benytter M2. Men jeg vil sige at det er et ekstremt minimalt offer, at ens hud prikker og stikker et øjeblik og en lille smule, for at nå målet. Nu har jeg påført M2 i en lidt over en måneds tid hver aften og det virker.

Mine vipper er længere, der er blevet flere vippehår og jeg har helt ærgerligt aldrig fået så mange komplimenter uden mascara, som nu. Til en ansigtsbehandling sagde en kosmetolog til mig, ”skal vi ikke også lige fjerne din mascara” hvor at jeg ikke havde mascara på, hun var 30cm fra mit ansigt og ja, hun så på mine vipper imens hun sagde det. Bonus info: det er ikke kun mig som serummet har en super virkning på, et par af mine veninder har nu også købt og prøvet M2 og de har fået samme fine resultat som mig.

Jeg tager det i mig, der findes altså virkelig produkter som lover hvad de holder og jeg er nu fast tilhænger af M2. Den er fast inventar og en del af min aften rutine. M2 kan kun anbefales og jeg vil helst ikke lyde som en gammel genbrugt reklame, da jeg overhovedet ikke er det, men den virker virkelig!

Hvis du vil vide mere om M2 Beauté skal du klikke HER : )

Dette indlæg blev udgivet i M2lashes. Bogmærk permalinket.

21 svar til VIRKER DET?? LÆSERNE HAR TESTET M2 LASHES….

 1. Sissel Schmidt skriver:

  Jeg kan supplere med, at M2 Brows til brynene VIRKER. Jeg har næsten lige brugt en “kur” op og kan sige, at jeg har langt færre “huller” i brynene, og at de generelt virker meget tykkere. Har desværre ikke taget et før og efter billede, men der er en meget tydelig forskel, og det er absolut pengene værd.

  Kan læse på anmeldelserne her, at det også er værd at prøve M2 Lashes, når der lige bliver et hul på skønhedskontoen, hvor der står fyldige vipper på 😉

  Kh Sissel

  • Jo's skriver:

   Jeg vil også gerne teste Brows… trænger til skovsnegle!! Har ikke selv prøvet M2, men et andet produkt og det gør virkelig en stor stor forskel, især for os med lidt på vippekontoen : )) KH Jo

 2. Pingback: Gæsteblogger | Belles Passions

 3. Johanne T skriver:

  Ej, hvor spændende! Det er da virkelig gode resultater. Det tror jeg da godt, jeg selv ville overveje at prøve! Fedt, at det virker!

  http://www.johanneblog.dk

 4. Frøken fregne skriver:

  Åh det vil jeg gerne prøve! Men har godt nok ikke lige 1000 kr i overskud :/

 5. Pernille Aaby skriver:

  Det ville jeg virkelig gerne prøve, men må indrømme at prisen holder mig tilbage :/

 6. Pingback: Jeg drømmer om fyldigere bryn | Belles Passions

 7. vickie bonavent skriver:

  Man kan med fordel købe det i Magasin den 1-2-3 marts med 20 % – det hjælper da lidt på det ;o) ( der er goodiedays med rabat præcist på M2 Beauty )

 8. Pingback: Nyt i beautyboxen #2 | Polishing Life

 9. Jeanette skriver:

  Vil bare sige, at Elle har 20% rabat på M2 – men det udløber i dag (til og med den 28/4) 🙂
  http://www.elle.dk/Skonhed/ELLEs-shop/2013/April/M2-20-procent-rabat.aspx

  • Jo's skriver:

   Kære Jeanette,

   Ville dele det på bloggens fb side, men kan simpelthen ikke finde det på Elle’s shop?

   Kh Jo

 10. Lise-Lotte skriver:

  fedt at det virker. men skal man blive ved med at bruge det, når man ikke har mere tilbage? eller er det nok bare med at købe én og så har mange lange vipper efter det?

  • Jo's skriver:

   Serummet holder i rigtig lang tid tilgengæld. Og det holder efterfølgende indtil at vækstfasen for det voksende hår er slut. Hvilket er ca 3 mdr : )))

 11. Sara Jeppesen skriver:

  Hej,
  Jeg faldt lige over denne gamle samtale. Jeg er så træt af store huller i mine bryn og vil virkelig gerne prøve dette. Men som der bliver skrevet til sidst, vil man så skulle påføre det igen efter tre måneder?

  • Jo's skriver:

   Det ved jeg faktisk ikke,.. jeg tror det kommer meget an på din hårvækst og udseendet af dit bryn. Hvis dine bryn er meget hullet kan jeg evt anbefale at få tatoveret dem med 3 d effekt… et bliver rigtig flot : )))

 12. June skriver:

  De har det også på tilbud lige nu på billig-parfume.dk til 799,- 🙂

 13. Camilla skriver:

  Har brugt M2 lashes i 3-4 måneder med et fantastisk resultat, men har fået meget mørke øjenlåg og får en rød streg der, hvor man smører serummet på. Har forsøgt at holde nogle korte pauser som ikke hjalp, og holdt derefter en pause på over en måned, men fik en rød streg på øjet allerede den første dag jeg forsøgte igen. Synes jo det er et fantastisk produkt, som man bliver afhængig af og jeg tåler fint M2 brow. Er der nogen, der kan anbefale et lige så godt alternativ?

  • Jo's skriver:

   Nu når du siger det tror jeg faktisk det samme er sket for mig… prøver lige at google det. Har prøvet 4 forskellige og M2 er mit fortrukne pga bedte resultat : )))

  • Line skriver:

   De har en øjencreme fra Vichy på apoteket som vidst hedder eye and lashes, den er ikke så hård mod huden (det er jo en øjencreme) men giver stadigvæk lidt længere øjenvipper (dog nok ikke helt så godt et resultat, men derhenad) og den er meget billigere 200-300 kr. Og så spare man jo også øjencremen :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.