NYE BOLLER PÅ SUPPEN!

1-IMG_0454-001
Er du BB fan??

BB’s er ikke længere bare en trend, det er en statement og ethvert beauty brand som følger tiden har også lanceret en BB cream! Vi tænker mere og mere over at pleje vores hud og makeuppe den så naturligt som muligt. Når det kommer til huden og basen, så er mindre bare bedre og det går aldrig af mode at have en smuk hud. Med BB kan alle være med unge som ældre. En tør hud fremhæver rynker og fine linjer, derfor falder en BB cream også til fordel til folk med en moden huden.

Jeg tror på det er vigtigt man ikke narre sig selv til at tro at den perfekte hud findes, lige som den vi ser i magasinerne… perfekt hud findes ikke! Det er vigtigt at at forholde sig til den hud man nu engang har og så få det bedste ud af den. Jeg tror også på at jo mere man dækker sin hud, det svære bliver det at have et naturligt forhold til sin hud. Forlig dig med din hud og tag udgangspunkt i den… hellere det end at ligne en der har været dyppet i en foundation! Lad din hud skinne igennem med den base du bruger… det ser naturligt ud og derfor er jeg selv blevet så glad for BB’s og for den sags skyld og airbrush base.

Jeg bruger selv BB cream dagligt og synes min hud ser mest naturlig ud med det på… jeg bruger dog en concealer til lige at dække de værste farveforskelle. Selvom jeg næsten kun airbrusher basen når jeg makeupper andre, så overvejer jeg nu at rydde hele makeup kufferten for foundations og supplere med disse BB’s i stedet for… dem kan jeg nemlig også snildt bruge som primer under airbrush makeuppen.

MAC er på banen med deres udgave af en BB, Prep + Prime BB Beauty Balm spf 35″, som også fungere som en primer. Den giver en meget let dækkende naturlig overflade og fedter ikke på huden. Udover det er det altid godt med spf i… feks er der ikke spf i den dagcreme jeg bruger pt, men så er der det i min BB.

Hvis du ikke selv er reddet med på BB bølgen så er det på tide… Prøv forskellen mellem BB og din almindelig foundation eller mineralpudder.. Måske du også bliver medlem af BB klanen.

MAC’s BB koster 240 kr og ellers findes der et hav i forskellige prisklasser.

Dette indlæg blev udgivet i BB Creams, MAC. Bogmærk permalinket.

12 svar til NYE BOLLER PÅ SUPPEN!

 1. Mette Guldberg skriver:

  Nu kan jeg jo se i et tidligere indlæg, at du skifter mellem flere forskellige BB creams. Jeg er ret økonomisk anlagt (eller det er jeg ikke, men min mand siger at jeg skal blive det) og kunne godt tænke mig at høre din vurdering af om der er kvalitetsforskelle, der kan mærkes på fx. Loreals og MAC’s BB cream? Jeg er endnu ikke kommet med på bølgen – bruger normalt mineralpudder fra Jane Iredale eller Tromborg eller en farvet dagcreme fra Mádara: (http://www.greenskin.dk/product/sun-flower-golden-beige_2644/?mid=47). Normalt med en farvet dagcreme putter jeg den oven på mit serum og bruger ikke andre cremer. Herover bruger jeg en concealer, hvor nødvendigt. Er det også sådan man gør med en BB? ALtså når huden er renset og klar til creme så er det den man bruger? Det ser ud som om du bruger en concealer oven på cremen. Er det rigtig forstået?

  Ja mange spørgsmål, men jeg vil så gerne lære;-)

  • Jo's skriver:

   Jeg kan som med mange andre produkter, ligeså vel anbefale de dyre som de budgetvenlige. Du kan sagtens forsøge dig med de billigere BB’s de er nemlig også rigtig gode.. men tag udgangspunkt i du får den der passer din hud aller bedst! Dyr eller billig! Jeg synes lige så godt om MAC’s BB som jeg synes om Loreal’s BB. Det er bare to forskellige BB’s der kan to forskellige ting.
   Jeg bruger serum, dagcreme og så til sidst BB…ligesom jeg ville bruge en foundation. Min hud suger hurtig fugten fra dagcremen, så synes det er dejligt at få extra fra min BB. Jeg bruger ALTID concealer ovenpå min base, nogen kan bedst lide at bruge det inden..same same! Ingen af delene er forkerte og begge måder er rigtige ; )
   Men mht til at vælge så prøv lidt forskellige når du er i Matas eller Magasin. Spørg evt om en prøve på produktet. Og tjek lige om det ser naturligt ud i dagslys : )

 2. Det lyder rigtig godt 😀 jeg er ikke med på BB bølgen,
  men det kan være jeg skulle prøve det, har efterhånden hørt så meget
  godt omkring det!

 3. Baysen skriver:

  Jeg er med på bølgen 😉 Er aldrig blevet fan af foundations, de føles altid tunge og “maskede”. Så jeg er stor fan af den lette dækning, når man som jeg har ret ujævn hud med lidt urenheder og sådan engang i mellem. Jeg er vild med, at jeg kan få en lidt mere ensartet hud uden dække mit ansigt i et tykt lag makeup. Jeg har tidligere brugt L’Oréals udgave, som jeg var rigtig glad for. Da den var tom, fik jeg trang til at prøve den fra GOSH, som også er rigtig god. De to er dog meget forskellige, og kan ikke sammenlignes, men gode er de 🙂
  Kunne dog godt tænke mig at vide, hvordan du ville dække hudorme på næsen? Mine hudorme er nemlig lidt store, og kan ikke rigtig dækkes af BB cremen. Og jeg synes, det er et lidt stort område at dække med concealer, eller..?

  • Jo's skriver:

   Vil helt sikkert anbefale en dækkende concealer lagt på med en let duppende finger… giver det mening? : ))

 4. Jasmina Gluhic skriver:

  Jeg er helt med på BB-bølgen 🙂

 5. Louise SJ skriver:

  Jeg har endnu ikke haft fingrene i en BB, da det er en jungle at finde rundt u. jeg har mine faste produkter og at bevæge sig ud i noget nyt er et større rod. Det skal jo vare det bedste og jeg gider virkelig ikke købe mig fattig i forskellige for at blive skuffet.

  Jeg har hørt godt om Garniers, som også er super billig, men hvilken er din yndlings? 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er svært for jeg har mange forskellige ynglings… men kan sagtens anbefale dig garniers.. dem er rigtig god. Og prøv den på inden du køber og ellers så spørg efter en prøve inden du beslutter dig endeligt : ))

 6. lovisen skriver:

  Jeg er også pjattet med dem, synes godt om at de ikke er så dækkende. En alm, foundation har det med at “kage” lidt på min hud, da den er super tør, og det gør BB’en ikke. Jeg bruger enten Garnier’s eller VitaZing fra Origins, den er FANTASTISK. Er det mon egentlig en BB?

 7. Jo's skriver:

  Kender slet ikke VitaZing…den ville jeg gerne prøve : )) Jeg synes også alm foundations kan kage, men det synes jeg ikke BB’s gør : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.