HVIS DU NOGENSINDE KOMMER TIL L.A, CALIFORNIEN – SHOPPING GUIDE.

1-louis4-002
Så har jeg en lille shopping guide til de skønhedshungrende… Håber selv 2013 bliver hvor jeg tager min familie med for første gang til Los Angeles og så skal jeg også forbi mine gamle stambutikker.

Jeg har i mine lidt yngre år boet “on and off” i skønne Californien og der var 4 favorit butikker der flittigt blev besøgt. Så hvis dit hjerte er til beauty-stuff ligesom mit, så er et besøg værd hvis du en dag rammer Los Angeles og ellers må du nøjes med et besøg online.

Naimie’s Beauty Supply12640 Riverside Dr. Valley Village, CA 91607, USA – www.naimies.com – Her fås alt hvad hjertet begærer og mange spændende brands og produkter, så vi ikke kan få herhjemme.

MAC Pro Store 133 N. Robertson Blvd, Los Angeles, CA 90048 – Bedste sted at shoppe MAC produkter..Det er ren “MAC HEAVEN”, siger det bare! Så er du MAC fan så må du ikke misse denne über cool butik i det skønneste kvarter.

Frends Beauty Supply 5270 Laurel Canyon Blvd. North Hollywood, CA 91607 – www.frendsbeautysupplyonline.com – Lidt en ikonisk butik beliggende i Studio City og stedet at gå på opdagelse.

Sephora, Beverly Center Level 7, 8500 Beverly Blvd, L.A., CA 90048 – Her stiftede jeg for første gang bekendtskab med Sephora.. I mit absolut favorit “Shopping Mall” i Los Angeles. I Beverly Center er det klart også værd at besøge Aveda og Macy’s Beauty Department for mere beauty goodies.

Kender du til en L.A. beautyshop som du vil dele???

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

2 svar til HVIS DU NOGENSINDE KOMMER TIL L.A, CALIFORNIEN – SHOPPING GUIDE.

  1. Katrine skriver:

    Puha, Jo! Ja, nu tør jeg jo næsten ikke tage til Californien – der er jo alt for mange fristelser! 😉 God weekend!

  2. Jo's skriver:

    Det har også kostet mig mange penge kan du tro ;))) Men det er intet sted som L.A :)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.