KVINDEN SOM KAN FÅ MIG TIL AT SNORKE…….

1-IMG_0005-001
Hvis der er noget jeg virkelig er begyndt at sætte pris på efter jeg har fået børn, så er det selvforkælelse. Tiden er knap med små børn, så tid for mig selv er dyrbar og noget jeg skal tage mig tid til. Det kan være lige meget for mig at forsøge at tanke op med en bog eller andet på sofaen.. næh nej jeg skal ud af huset og i godt selskab.

… Og et virkelig godt selskab hvor jeg får ladet op på MIG-kontoen, er i hænderne på Sahar fra Palma Salon & Spa i indre København. Hun kan få roen helt tilbage i mig i en stresset hverdag. I sidste måned var jeg forbi og få en skøøøøøøn ansigtsmassage og tog mig selv i at falde hen og blev vækket af at høre mig selv snorke (så ved man bare man er ved at kommet lidt op i alderen ikk!!).

Jeg shoppede også nogle über lækre produkter som jeg har brugt hver dag siden. Den mest velduftende body cleanser – 1. 258 kr og en mild ansigtsrens 2. 258 kr. Det er bare så gode produkter og har man købt Aveda en gang, så er det altså svært ikke at komme til det igen : )

Det er guld værd at være forbi Sahar og hvis du trænger til at bruge tid på DIG, så kan jeg varmt anbefale et besøg hos Palma Spa i Ny Østergade.

Dette indlæg blev udgivet i Aveda, Palma Salon & Spa. Bogmærk permalinket.

10 svar til KVINDEN SOM KAN FÅ MIG TIL AT SNORKE…….

 1. Sissel skriver:

  Har lige kigget på Palma Spas hjemmeside – ser virkelig lækkert ud. Også de forskellige behandlinger…men de er godt nok også lidt pebrede 😉

  • Jo's skriver:

   I know, men det er oplevelsen og velværet værd. Jeg ser det som en investering i mig selv : ))

 2. Anette skriver:

  JA – hendes hender er magiske!

 3. Lise Pedersen skriver:

  Et kort sekund troede jeg lige produkterne kostede hhv. 1258,- og 2258,- 😉

  Selvforkælelse er skønt. I går bookede jeg lige en tid ved frisøren, en tid til Shellac negle og en tid til ansigtsbehandling. Det bliver fantastisk 🙂

  • Jo's skriver:

   Haha… det ville lige være over budgettet! ; ) Frisør og negle det er lige det jeg også trænger til. Det er næste gang jeg skal have “MIG” tid!….god idé og tak for inspiration : )

 4. Ditte Vallø skriver:

  Esker også Palma Spa! Jeg skal forbi Sarah og have en ansigtsbehandling på tirsdag <3

 5. Ditte Vallø skriver:

  He he jeg ELSKER ikke Esker*

 6. Ja, selvforkælelse er nu noget af det bedste. Regner dog ikke med at få børn liiige foreløbig, haha 🙂 Jeg har selv haft brugt ansigtsrensen for nyligt, den er virkelig lækker! Jeg kan bare bedst lide at bruge skum om sommeren – om vinteren kan jeg bedre lide rensemælk. Det er meget muligt jeg gen-shopper den fra Aveda, når de lunere temperaturer kommer igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.