SO LONG CFW AW13

1-2013-01-302
Så sluttede modeugen for mig i går… En dag fra kl 9.00 til kl 21.30 med masser af spændende mennesker, inspiration og masser af fashion!!! Bl.a. var der fint selskab af Søren Hedegaard, som stod på den anden side af min makeupstation og makeuppede til Tabernacle Twins.. så der blevet luret lidt (ok, MEGET) med fra min side.

Her er lidt af de billeder jeg selv nåede at knipse backstage på telefonen fra de 6 shows jeg makeuppede på.

Der bliver delt lækkerier ud HER… så skynd dig forbi og se hvad cyberspace’s skønheds darling har fundet på : )

God lørdag derude : )

Dette indlæg blev udgivet i CFW AW13, EVENTS, WORK. Bogmærk permalinket.

2 svar til SO LONG CFW AW13

  1. Marie Rasmussen skriver:

    Er er jeg den eneste der bliver skippet videre til en russisk dating site hvis jeg klikker på darling?

    Any who – fede billeder fra modeugen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.