NOIR PRIMITIF – BLACK IS BACK

1-IMG_1602
Det er sort der kommer til at pryde mine negle det næste stykke tid. Jeg har langt om længe fået mig en sort lak… En smuk sag fra Yves Saint Laurent “Noir Primitif “. Under modeugen spottede jeg også de laksorte negle på catwalken.

Den sorte farve passer godt sammen med mine lidt mere rå oxyderet smykker og kan godt li’ det giver et mere kantet look. Og så en mørk blommefarve på læberne, så er stilen i hus.

Hvilke lakfarve er du ramt af i øjeblikket?

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/NAILS, YSL. Bogmærk permalinket.

15 svar til NOIR PRIMITIF – BLACK IS BACK

 1. Jessica Siewierkiewicz skriver:

  Jeg kan stadig lide min mintfarvede fra Essie, men jeg har også tænkt på en grangrøn, bordeaux og fuchsia/blommelilla 🙂

 2. Mette Guldberg skriver:

  Jeg er meget glad for min “Oktoberfest” fra OPI, der er en dyb blomme/violet og ellers mine Chanel-lakker “Peridot” og “Quartz” som jeg vender tilbage til igen og igen. Men lige for tiden bruger jeg ingen lakker da mine negle er knækket og flosset helt op til midt på neglen. Jeg bruger negleolie fra CND konstant men lige lidt hjælper det. Jeg går ud fra at det er vejret men jeg har aldrig oplevet noget lignende. Andre der kender det?

  • Jo's skriver:

   Lige googlet oktoberfest… wauw! den kunne jeg godt blive overtalt til at købe : ))) Mine negle er også helt tosset. Jeg prøver at file mine negle istedet for at klippe den (et lille fif jeg fik hos Complete Me) synes det hjælper en smule. Men generalt så har mine negle det bare bedst når det er ikke er koldt! Godt vi er på vej til varmere mod tider : )

 3. Rikke skriver:

  Den er ret nice, den der YSL 🙂 Pt. er det den smukke dybe bordaux, Malice fra Chanel, der oftes pryder mine negle.

  • Jo's skriver:

   Malice er ret så flot… den har jeg faktisk lige fået og så den hos Rijah på Instagram. Den må jeg straks have i brug : )

 4. Wow hvor er den smuk 😀 jeg er vild med farver for tiden (grøn, blå og lign) <3

  • Jo's skriver:

   Jeg har en mørkeblå fra Essie jeg er viiiild med. Blå er min ynglingsfarve med tøj, også makeup : )

 5. Karin Pihl Rasmussen skriver:

  jeg sværger til sort, og gråsort krydret med en helt rød læbestift 🙂

 6. Baysen skriver:

  Lilla, bordeaux og bærfarvede nuancer er et klart hit hos mig, det er uden tvivl dem, jeg har været mest forelsket i på det seneste. Den sorte er virkelig pæn, men slet ikke mig. Jeg er mest til farverige negle.
  Nå ja, og så er mine søde lakker blevet mine go to-lakker, når jeg ikke kan bestemme mig 😉

  • Jo's skriver:

   Det er altså farver lige efter mit hjerte… men hvis jeg skal vælge en farve, må det være RØD… elsker rød på neglene : ))

 7. Jasmina Gluhic skriver:

  Jeg elsker lakker fra YSL – super fed sort 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.