SÅDAN GIVER DU DIT GLATTE ANSIGT EN OPTUR!!!

1-Collager54-001 Det er med en blandet følelse jeg laver disse indlæg med denne oxygen behandling, da jeg egentlig ikke har til formål med bloggen at vise mig selv frem og finder det ganske grænseoverskridende at vise mig selv helt blotlagt for alt der hedder makeup og retouchering i Photoshop sådan som jeg faktisk nu engang ser ud. Men synes egentlig også det er rigtig interessant at vise sådan en naturlig måde at booste sin hud på.

Egentlig er jeg meget tilfreds med min hud, men i noget tid har jeg syntes min hud trængte til noget extra og det er tydeligt at mine fine linjer ikke længere er så fine.. især dem mellem brynene og samtidig med øjenpartiet også er blevet lidt tungere! Mangler også noget glød eller friskhed som gradvist er blevet mindre de seneste år. Jeg har længe luret efter en skønhedsbehandling der passede til mig og som skrevet tidligere, så er det ikke nu jeg er klar til at springe ud i mere alvorlige ting som Restylane og Botox. Og heller ikke om det egentlig er mig… indtil videre er det ihvertfald ikke den vej jeg har lyst til at gå.

Tilgengæld vil jeg gerne passe godt på min hud og holde den “Fit” lang tid endnu..( er jo KUN 36 år) og da jeg faldt over DermaOxy på internettet blev jeg hurtig interesseret. Dog har jeg altid en vis portion skepsis over for mirakelkurer… Men elsker at blive positivt overrasket og det må jeg sige at jeg i den grad er blevet.

For ca. 3 uger siden gik jeg igang med min første DermaOxy (oxygen) behandling hos Arndal Spa. Og allerede efter første behandling var der resultat.. min hud føltes fastere, strammere, fugtmættet, men mine fine linjer var også mindsket. Huden havde også fået en friskere kulør for ikke at tale og fugten der var blevet tilføjet efter bare en behandling! Det lyder jo ret vildt og det er det også, dog er det vigtigt ved denne form for behandling at man får den med jævne mellemrum for at vedligeholde effekten.

Behandlingen varer ca 30 min og er ganske behagelig (det gør slet ikke ondt!) Det foregår ved at man først får afrenset huden grundigt for at opnå større effekt. I mit tilfælde fik jeg ved første behandling også en meget mild diamant slibning, som oftes bruges sammen med oxygenbehandlinger. DermaOxy Oxygenmaskine består af en slags airbrush lignende maskine med en form for kompressor der producerer ca. 90 % koncentreret ilt. Udover har den en nebulizer funktion der anvender luft under kraftigt tryk. Ved hjælp af airbrushen sprøjtes det specialudviklede serum fra DermaOxy først på huden ved hjælp af enten oxygen eller luft. Derefter airbrushes der 2-3 gange tæt henover det område der skal behandles. Oxygenet eller luften fra airbrushen betyder, at serummet bliver presset ind i huden. Det giver en langt bedre virkning end almindelig påføring af cremer. Behandlingen kan også bruges andre steder på kroppen, samt håret (som jeg også rigtig godt kunne tænke mig at prøve).

Allerede efter anden behandling kan jeg også se en effekt på min bryn og øjenparti… det er som om det er løftet en smule. Beklager kvaliteten af billederne, men tænker at efter alle behandlingerne at jeg sætter førbilled sammen med et billed efter de 6 behandlingerne jeg skal have, som også er det anbefalet antal behandlingerne. (Efterfølgende skal man ca kun have en behandling ca. en gang om måneden for bedst at vedligeholde resultatet).

I morgen skal jeg have 3. behandling og I får selvfølgelig lov til at følge med i resultatet.

Dette indlæg blev udgivet i Arndal Spa, DermaOxy. Bogmærk permalinket.

4 svar til SÅDAN GIVER DU DIT GLATTE ANSIGT EN OPTUR!!!

 1. Ibbe skriver:

  Jeg fik fire behandlinger i føsdasgave i 2012 og fik dem indenfor en måned. De behandlede mig så usnobbet og godt dernede, og det var så vildt med effekten der faktisk holdt et par måneder. Jeg havde ikke linjer ved næseryg men ved mund og de var borte efter 3. Behandling… Tak fordi di mindede mig om, at jeg skal spare op og ønske mig gavekort derned til igen. Og så gør det jo ikke noget, at man lige inden behandling kan gå i svømmepølen og Plaske… Tak dejlige Jo

  kys fra Ibbe fra ibbyheart.com/beauty

  • Jo's skriver:

   De er så søde og JA usnobbede! Det må være det bedste jeg har gjort for min hud LÆNGE : ) Dejlligt at høre det du også synes om behandlingerne. Kh Jo

 2. Mette K. Frederiksen skriver:

  Spændende – også til gaver – hvad er prisen? 🙂

  – Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.