HÅR-BOB, GRATIS ØJENLØFT PÅ BESTILLING OG NATURLIG HUD…

1-IMG_9088-001
I går morges var jeg en tur forbi og makeuppe Anette Kirstine Poulsen… Indehaver af beautyspace.dk. og som mange af jer måske allerede kender.

Anette er netop aktuel med bogen Slip Rynkehysteriet! “Flot hud uden Hokus Pokus” og var inviteret på Go’ Morgen Danmark får at fortælle om hendes nye bog-barn.  Det er en lille skønhedsbibel der hjælper dig rigtig godt på vej i junglen af løfter om evig ungdom. LÆS DEN og bliv klogere på din hud!

Inden da var Anette en tur forbi mig til en hår-bob og en omgang makeup “Jo Style”. Nu forgår de her “early bird” makeup/hår aftaler med Anette gerne på et tidspunkt hvor de fleste ikke har fået øjne endnu, så jeg lægger altid ud med Visine øjendråber (som jeg på skammeligste vis har glemt på billedet)! Og min naked liner fra MAC på den våde kant. Normalt kunne jeg sagtens nøjes med Touche Éclat som concealer, men når man skal på TV eller andet med spot på, så blander jeg gerne med MAC’s mere dækkende concealer i. Anette er jo nem at makeuppe og har en smuk hud, så dække-arbejde er der ikke meget af.

Hendes øjne er taknemmelige der kan klare mange forskellige former for skygger og farver, men hun bestiller altid “den sædvanlige”.. den der lige giver et gratis øjenløft. Lyst på låg og mørkere skygge i globen. Også min personlige favorit.

Da Anette har grønne øjne ville jeg denne gang gerne fremhæve dette med nogle dybe blommefarver fra Make Up Store og M.U.D., samt lidt grå/brun for at tone farve en smule ned. En sort blyant som liner som jeg toner ud med en sort skygge fra Make Up Store (Tri brow). Ganske lidt skygge under øjet og så mascara, samt en smule buketvipper for at forlænge øjets form. Brynene får hårspray og derfter Tri Brow 3  i én palette fra Make Up Store. Foundation er Dinair Airbrush, som lægges i et ganske let lag henover huden.. Anette kan bedst li’ at have så lidt som muligt på huden og det er airbrushen bl.a. rigtig god til. Blushen er en blanding af e.l.f. mineral blush og MAC pudderblush. Læberne klarede Anette selv.

Skeen skal vi jo ikke glemme, men den får LIVE debut her på bloggen denne uge, så er du ved at bryde hjernecellerne med hvordan jeg dog får bøjet vipper med den, så må du hellere “Stay Tuned”.

Og vil du se indslaget med Anette, så kig med HER

2-IMG_2760
Håret er i den lettere udgave.. først en gang glatteri og altid med varmebskyttelse.. jeg bruger ghd’s styler til at glatte med og derefter en omgang struktur ved hovedbunden ved hjælp af en farvet tørshampo fra Matas. Dette gør det nemmere for mig at lave en mere holdbar toupering ved hovedbunden, da Anette har rigtig blødt hår. Og ved at bruge med farve skal jeg ikke bekymre mig om at håret kan få et mat melet skær. Til sidst blander jeg Biosilk og hårspray for at samlet de små fimrehår uden at stivne frisuren med en almindelig hårspray skal. Og et hurtigt skævt glans fra Lee Staford er altid fint og skinnede efterfølgende.

3-IMG_2792

Kunne du også tænke dig at komme en tur i makeup- og hårstolen?

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

34 svar til HÅR-BOB, GRATIS ØJENLØFT PÅ BESTILLING OG NATURLIG HUD…

 1. Stine skriver:

  Følger med stor nysgerrighed med herinde!
  Altid fedt med gode tips (:

  Personligt kunne jeg godt tænke mig at komme i makeup-hår stolen, har selv en tendens til altid at lægge den samme makeup. Og det samme hår, er slet ikke særlig nytænkende 🙁

  God dag (:

 2. Tina caritas skriver:

  Dejligt med dine tips :-))
  Troede man blev makeuppet inde i studiet inden man skulle på? Tænkte faktisk på igår da jeg så Anette at hendes hår var så flot og skinnende 🙂

  • Jo's skriver:

   Taaak : ) Man bliver også som regel ordnet på studiet, men ofte kan makeup og hår være en tillidssag. Og jeg tror det betyder noget for Anette at hun ved hvad hun får : )

 3. Pernille Aaby skriver:

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme en tur i hår- og makeupstolen 😀 Og så kan jeg i øvrigt se, at jeg faktisk ejer mange af de skønne hårprodukter, som er vist på billedet 🙂

 4. Kira Bjørnestad skriver:

  Hun så rigtig dejlig ud i go morgen Danmark 🙂
  Og ja ville da elske at komme en tur i beautystolen, har tendens til at falde tilbage til det trygge og neutrale, derfor er det fedt når folk (som ved hvad de laver) viser hvad de kan og får lokket en ud af de faste rammer!!!

 5. Tina Irene Povlsen skriver:

  Super flot style af skønne Anette, og ikke mindst skønne informative tips fra dig. En tur i makeup- og hårstolen ville være en drøm… Kunne godt trænge til et boost til lidt fornyet look, da jeg er meget tilbøjelig til at vælge “plejer” … 🙂

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Tina… det er jeg rigtig glad for du synes, men nu er det jo faktisk bare Anette som ser drøn godt ud fra naturens side : ))

 6. Baysen skriver:

  Gode tips 🙂
  Hvem kunne ikke tænke sig at komme i makeup-stolen. Jeg vil gerne være bedre til at dække og til at lægge en øjenmakeup, der ikke får mig til at se gammel ud.

 7. Anita Jakobsen skriver:

  Det ville da være så fedt at komme en tur i make-up og hår stolen og få en masse gode råd og idéer 😀

 8. Nadia WH skriver:

  Om jeg kunne? Det ønske har I mange år ligget højt på ønskesedlen sammen med ønsket om en personal shopper/stylist.
  Har nu prøvet Magasins personal shopper, som nok er det tætteste jeg kommer på en personal shopper/stylist. De andre er sgu for dyre til min pengepung.
  Så hvis du pønser på en lille konkurrence, stiller jeg mig gerne først i køen 🙂

 9. Janne skriver:

  Annette så bare skøn ud! Og hvem kunne ikke bruge en tur i stolen, mere øjnmakeup tips ja tak! 😉

 10. Mette Guldberg skriver:

  Anette ser som altid godt ud. Hun stråler og makeup’en er netop ikke “makeuppet” men understøtter på en eller anden måde bare henden selv. Det er godt arbejde Jo!
  Og ja jeg ville slå ihjel (næsten) for en tur i stolen. Jeg er så træt af at jeg ikek kan finde ud af at dække min hud uden at se ud som om jeg har et tykt lag maling på og jeg savner virkelig instruktion i hvordan jeg “løfter” øjnene. Du har jo lovet en videoguide til grå-grønne øjne på et tidspunkt, så den venter jeg på med længsel:-)

 11. Anja Sand Bjerre skriver:

  Ui ja! Ville elske at blive forkælet lidt 🙂

 12. Anette skriver:

  Føler mig SÅ beæret over al den plads – og fedt at blive klogere på ‘the tools’. Tak Jo! Du kan trylle!

 13. Michelle Kristensen skriver:

  OM JEG KUNNE!?!? Helt vildt 🙂 Så klippet med Anette og hun så fantastisk ud (som altid) så godt arbejde Jo.
  Bruger sjældent øjenskygge, da det lægger sig i folden – har netop købt INK primer, men den holder ikke helt så længe, som jeg ønsker mig.
  God dag.

  • Jo's skriver:

   Tak skal du have, men Anette ser nu sådan ud helt fra naturens side.. jeg har jo bare lavet en lille “brush up” : )) Har du evt prøvet med concealer eller foundation på øjet og derefter fixeret med pudder? Det holder også godt og så har du et ensartet udgangspunkt at lægge din øjenskygge på : )

 14. Maj-Britt skriver:

  Aj ja da en tur i stolen ville være så skønt…. Tænk om man konsekvent laver de samme brølere hver morgen og aldrig opdager det….GYS…. Eller aldrig udlever ens fulde potentiale…. Endnu mere GYS ;-)….. Eller måske blot bliver bekræftet i, at det nu ikk er så ringe endda, det man går og laver…. Ville jo være dejligt i en alder af 40;-)!…

  • Jo's skriver:

   Jeg er helt sikker på du gør det rigtig godt.. mange gange savner man jo bare inspiration til at prøve noget nyt : ))

 15. Karoline L skriver:

  Åhhhh. Det lyder som godt selskab – jer to sammen !

  Misundelse, misundelse, misundelse. JEG VIL OGSÅ PRØVE !

  graaah 🙂

  //Karoline

  • Jo's skriver:

   Det er i hvertfald rigtig hyggeligt og man skulle tro på de tidspunkter om morgenen/natten vi mødes på at man er ret stille… meeen det er slet ikke tilfældet her ; )))

 16. bettina hedegaard skriver:

  Det kunne være skønt at blive fortryllet:-)

 17. Sissel skriver:

  Fedt med udførlig beskrivelse og produkter! – Og bogen: Den har jeg da købt, og den kan virkelig anbefales til alle, der er interesserede i hud og hudpleje 🙂

 18. Lise Pedersen skriver:

  Da jeg så indslaget i go’morgen dk, rænkte jeg faktisk over hvor super smuk hun så ud. Man må sige at med den smukke hud hun render rundt med, så gør hun god reklamen for bogen. Som i øvrigt allerede står på min beauty boghylde 🙂

  Nå, men det er en lækker makeup du har lagt på Anette 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er hun ihvertfald og hendes hud er virkelig smuk og nem at arbejde på. Tænkte faktisk selv at hun er en rigtig god reklamesøjle for sin bog : )

 19. Gitte Fabrin Olsen skriver:

  åh ja, en tur i make-up stolen, det ville være luksus. Det er altid sjovt og lærerigt når andre lægger makeup på en, så bare sig til….

 20. Rikke skriver:

  Tror hendes bog vil være et spændende bekendskab. Hun ser bare så skøn ud. Skøn på en naturlig måde, som man kun kan misunde… 🙂 Som kronisk syg ser man ofte lidt slidt ud, så jeg ville elske sådan en omgang. Dejligt man kan få nogle proff. tips herinde og jeg glæder mig meget tilat se ske tricket, for jeg synes ikke rigtig jeg kunne få et rigtig greb på det.

  • Jo's skriver:

   Det er jeg ked af at høre med din kroniske sygdom. Jeg er helt sikker at du kunne blive inspireret af hendes bog… det er jeg virkelig blevet. Har faktisk fået filmet ske tricket under modeugen, men synes ikke den er blevet så god videon… måske jeg bare skal smide den på alligevel : )

 21. PÅ en rainy day vil jeg slå op på Jo’s blog her og læse jeres opløftende ord…Tak SÅ mange gange.

 22. Mette Eriksen skriver:

  Elsker også at se en kvinde i sin bedste alder, som udstråler lækkerhed og ser velplejet og naturlig ud. Man må sige at hun er en god ambassadør for sin bog 🙂

  Det kunne være skønt med en tur i stolen, så man kunne få justeret sine vaner og få nye input. Synes selv at ha’ godt styr på hverdagsmakeuppen, men festmakeuppen er ikke noget at råbe hurra for.

 23. Lykke skriver:

  Iiihhh du har bare den bedste blog, bl.a. fordi du selv er makeup artist og god til at finde de lækre sager der virker. Jeg har lige siden jeg mødte dig til et Danish Skin Care arrangement, for jeg ved ikke hvor længe siden, ønsket at blive makeuppet af dig og lære noget. Tak for en super blog.

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Lykke… det er jeg SÅ glad for du synes. Og hvor hyggeligt vi har mødtes… det må have været med e.l.f. cosmetics og Tini Orwild : ))) Det håber jeg da vi kommer til igen : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.