INSIDER HOLLYWOOD MAKEUP-TRICK OG DET ER HELT GRATIS!

Dette er et af mine bedste “insider” makeup tricks og det er helt gratis medmindre du ikke ejer en theske!!

Det er efterhånden mange år siden jeg lærte det famøse sketrick “Over there” i L.A. i mine yngre år på makeup skole i Studio City. Og jeg har godt nok haft mange undrende blikke og spørgsmål om hvad jeg dog brugte “Skeen” til i mit penselsæt.

Beklager kvaliteten og håber I forstår pointen på videoen, til trods for et stk stor makeup artist hånd i billedet, men det skulle gå lidt stærkt og modellen skulle på catwalken til et show under modeuge.

Sådan gør du:

1. Vend buen opad på skeen

2. Fladen af tommelfingeren mod kanten af skeens side og pegefingeren ovenpå buen af skeen.

3. Placér den oven på vippen med kanten tippet ned mod vippen og tommelfingeren under vipperne.

4. Press kanten af skeen ned mod vipperne og tommelfingeren og træk derefter opad og udad (lidt ligesom man gør med gavebånd).

Dette trick klare selv de mest stride nedadgående vipper!

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, lashcurlers. Bogmærk permalinket.

4 svar til INSIDER HOLLYWOOD MAKEUP-TRICK OG DET ER HELT GRATIS!

 1. Paula skriver:

  Hvor sjovt! Jeg troede, at jeg var den eneste i DK, der brugte det trick. 🙂

  Jeg har brugt en teske lige siden jeg boede et halvt år i Chile i ’94 (mener jeg det var)…… Der var det alment brugt – nok fordi det er noget billigere end en øjenvippebukker. Og det er det eneste, der virker på mine asiatiske lige-ud-vipper.

  • Jo's skriver:

   Det er nu heller ikke så brugt, selvom jeg nu synes det er verden nemmeste, hurtigste og bedste måde at bøje vipper på: ))) Især på asiatiske vipper : )))

 2. Camilla A. skriver:

  SÅ fatter jeg det:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.