TILLYKKE MED DIT NYE SMIL+ BONUS TIL JER LÆSERE ♥

1-2013-02-009
Hvad er det første folk ser når de ser på dig?? Dit smil måske??

Det her må være det smarteste, letteste og noget der helt sikkert kan få dig eller en anden til at smile.. extra meget! Nogle gange skal der små ting til, for at give en stor effekt… Og hvorfor ikke få det bedste ud af dig selv?!

I dag gav jeg min kæreste en lille gave, som jeg tænkte måske kunne få ham til at smile noget mere… Den populære “Smileffect” behandling! Længe har jeg selv godt kunne tænke mig at få bleget tænder.. igen… det er over 10 år siden sidst og resultatet dengang fik jeg et meget større smil på læberne. Siden da er der blevet drukket lidt kaffe, røget lidt cigaretter og drukket lidt rødvin, så trængte til en optur på tandkontoen!

Lige på Strøget, nærmere betegnet Østergade nr. 13 på første sal, ligger der den skønneste smuksering-klinik hvor man hurtigt kan få lyst til at prøve en behandling eller to! Dollface! Og jeg er allerede fan… er I nysgerrig? Så kommer der snart et indlæg om stedet.

Jannie fra Smileffect var forbi Dollface og lave en behandling på min kæreste og jeg.

Behandlingen er jo ret simpel og meget skånsom for tænderne, faktisk må man få en behandling hver halve år. Det er smertefrit og der er synligt resultat efter kun 21 min! Kan klares på en shoppetur eller i frokostpause og det er med garanti du kan se en effekt bagefter. Nu er jeg jo selv panisk når det kommer til alt med tandlæger… og det er set før jeg er forduftet fra tandlægens venteværelse! Så det kunne godt virke en anelse angstprovokerende inden jeg rigtig fandt ud af hvordan denne lysning af tænderne foregik.

1. Man får en lille klud på pegefingeren til lige at gnide over tændene for at rense lidt.

2. Så får man en gummiskinne med gel i, som man selv sætter i munden.

3. Så læner man sig tilbage i den ultra behagelige specielt designet Smileffect stol og en LED lampe bliver tændt foran ens mund for at aktivere gelen.

4. Efter kun 7 min, får man en ny skinne med ny gel og skal igen sidde 7 min. Dette gør man kun 3 x 7 minutter og vupti så er behandlingen færdig.

5. Den første time må man kun drikke vand og de næste to døgn må man kun spise eller drikke det der IKKE kan ses på en hvid t-shirt (dette gælder også læbestilft, gloss eller andet), da tænderne er modtaglige overfor en naturlig hinde på tænder der skal genopbygges naturligt over to døgn.

6. Oven i behandlingen får man altid en goodiebag med to former for fullsize tandpasta med. Den ene bruges til at vedligeholde og den anden er for bakterier og dårlig ånde i munden. Ingen af produkterne indeholder flour!

7. Husk at man skal have fået en tandrensning max. et halvt år i forvejen. Smilefect lysner ikke igennem tandsten.

Både min kæreste og jeg er SÅ glade for resultatet! Og min gode veninde købte jeg også et gavekort til til en Smileffect behandling… håber hun bliver lige så glad for resultatet : ) Jeg gik 5 nuancer lysere og min kæreste hele 7 nuancer!

I samarbejde med Dollface (På Strøget, Østergade 13, 1 sal, Kbh K) er der 10 % til alle jer søde læsere, hvis I booker en behandling med Smileffect og oplyser at I læser med på “Jo’s Makeup Blog”. Ellers er normalprisen ca. 1000 kr. Tilbuddet gælder t.o.m 28.2-2013

Smileffect og Dollface findes på Facebook HER og HER

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Smileffect - Tandblegning. Bogmærk permalinket.

12 svar til TILLYKKE MED DIT NYE SMIL+ BONUS TIL JER LÆSERE ♥

 1. Det ser virkelig godt ud.. Overvejer det! 🙂

  • Jo's skriver:

   Kan kun anbefale det : )))

   • Skal bare lige have spurgt dem mht. om plastik på tanden også bliver bleget med.

    • Jo's skriver:

     Både min kæreste og jeg har plastik på fortænderne. Det sker der ikke noget ved andet end at Smileffect ikke lysner plastikken. Men det er ikke noget bemærkelsesværdigt at se på forskellen, selvom tænderne er blevet hvidere. Mit plastik er snart 20 år gammelt, så overvejer måske at få det skiftet, men ikke pga farveforskel : ))

 2. Mette skriver:

  Hvor lang tid regner man så med, at blegningen holder, hvis man holder sig fra smøger og alt for meget rødvin og hvad der ellers farver? Jeg står nemlig og overvejer om jeg skal vælge denne metode eller tage til tandlægen, som jo er væsentligt dyrere, men jeg har hørt, at den blegning, man får hos tandlægen, holder i flere år.

  • Jo's skriver:

   Jeg tror det er meget forskelligt hvor lang tid det holder uanset hvilke behandling du får, netop som du selv skriver at så har det jo også betydning med røg, rødvin osv. Min tandblegning som jeg fik for over tid år siden har faktisk holdt længe fatisk ind til nu.. for mine tænder var ikke lige så gule nu, som de var for over ti år siden inden jeg prøvet det første gang. Vil dog sige at behandlingen du får hos tandlægen nok er hårdere for tænderne. Smilefects behandling må man får hver halve år og så koster den langt under hvad den koster hos tandlægerne. Ring og få en snak med Smilefect hvis det er… det kan fortælle dig alt du vil vide : ))))

 3. Maja Bjerremand skriver:

  Ej det lyder mega fedt! Mon ik man også kan få det lavet i Vejle 🙂 men synes nu det er ok dyrt når man er su modtager 😉 hvor længe holder det så?

  Et smil fra mig:
  http://majabjerremand.blogspot.dk/2013/01/smile.html?m=1

  • Jo's skriver:

   De har en del behandlere i Jylland, så mon ikke : ) Nærmeste behandler oplyses på tlf.nr. 61 14 08 51 – Kh Jo

 4. Tina Irene Povlsen skriver:

  Fik bleget på Hamlet i udgangen af 2011. Kunne godt have ønsket et mere synligt resultat med en større nuanceforskel. Har faktisk overvejet at få det gjort igen, så måske man skulle springe på her. Umiddelbart virker både sted og behandling tiltrækkende… 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg tror det er individuelt hvor mange nuancer lysere man kan få sine tænder, så kan ikke love du får bedre effekt af denne behandling, men tilgengæld er den sikker ikke lige så dyr, tidskrævende og ikke lige så hård for tænderne. Du kan jo altid få en snak med dem inden du beslutter dig : ))

 5. Pingback: SKAL DU ANMELDE PRODUKTER FOR BLOGGEN? | Jo's Makeup Blog

 6. Amanda skriver:

  Virkelig fedt. Det kan være du lige har overtalt til at prøve tandblegning! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.