SÅDAN GIVER DU DINE ØJNE ET EXTRA PIFT!

2013-02-010Savner du inspiration til øjen-makeuppen?  Så er  det her du får et free-bee insider-tip fra makeup artist arkivet.

Ved at bruge komplimentærfarver kan fremhæve din øjenfarve.

1. Har du brune øjne skal du bruge lilla nuancer

2. Har du grønne øjne skal du bruge teglstensrød

3. Har du blå øjne skal du bruge orange nuancer

Brug det som et udgangspunkt og prøv dig evt. frem med at blande din komplimentær farve med en base farve såsom sort, brun eller grå, hvis du ikke er til alt for meget farve på øjnene. Prøv f.eks. en bronzer som øjenskygge og gerne en over i en orange/teglstensfarvet nuance. Det giver glød til ansigtet og er også flot som blush…et rigtig sommertip.

Nogle gange er det de små ting som gør en STOR forskel.

Hvilke farve går du efter til øjen-makeuppen?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, complimentary colors. Bogmærk permalinket.

9 svar til SÅDAN GIVER DU DINE ØJNE ET EXTRA PIFT!

 1. Baysen skriver:

  Jeg har grøn/brune øjne (mest til den grønne side) og går efter lilla og blommefarver. De farver, synes jeg nemlig, komplimenterer mine øjne bedst. Det skal helst være med grålige undertoner frem for rødlige, da det røde får mig til at se syg ud (har i forvejen tendens til rødmen omkring øjnene og det røde gør det bare værre). Derudover er jeg også ret glad for bronzefarvede nuancer, som ligesom lilla og blommefarver får mine øjne til at poppe.

  • Jo's skriver:

   Blommefarver er perfekt til grønne øjne : ) Det er også det jeg nogle gange makeupper Fru Beautyspace’s grønne øjne med. Dejligt at høre du har styr på farverne… det er nemlig ikke alle der er kommet så langt : )))

   • Baysen skriver:

    Det har heller ikke været helt nemt. Har været igennem en del fejlkøb på vejen 😉 Har fx flere grønne skygger liggende, som ikke rigtig bliver brugt, fordi jeg som oftest ligner en, der har fået tæsk. Alle mine fejlkøb er grunden til, at jeg begyndte at researche for at komme på rette spor. Derfor er det så dejligt med disse guides! Så har man en ledetråd i lommen, når jagten går ind. Det betyder så meget! Uendelig meget mere end de råd ekspedienterne i butikken kan give. For de har desværre ikke altid ret (derfor er min samling grønne skygger så stor).

 2. Louise SJ skriver:

  Uh! kan du ikke lave et individuelt indlæg til hver øjenfarve, hvor du har billeder af forskellige skygger med forskellige undertoner? :p jeg vil nemlig til at spendere lidt i make up, som faktisk fremhæver mine medfødte kvaliteter. Men jeg er faktisk helt grøn på øjenskyggeområdet.

 3. Jo's skriver:

  Det vil jeg rigtig gerne, men det tager en del planlægning med modeller, foto og makeup. så bær over med at der kan gå noget tid. Det er ihvertfald noteret og på “To Do” listen : )))

 4. Sara Ipsen skriver:

  Jeg har blå øjne, men kunne godt non aldrig drømme om orange øjnskygge, hihi. Jeg plejer at bruge smokey eyes (hvidt, sølv, grå, sort med lidt glimmer – den fra Chanel). Synes selv det er flot, men skal måske prøve andre farver? Dog igen – orange?! Ej, det er slet ikke min stil. Hvad med lyserød, ville det kunne gå an mon?

 5. Anja Kis Svendsen skriver:

  Har megeT (meget) mørkebrune øjne, er ofte glad for grønne farver, men det sidste lille årstid har den mest stået på hverdags smokeyeyes med gyldengrå skygge og brun+sort liner.
  Synes egentlig mine øjne kan bære det meste, men har ikke været glad for de gange jeg har prøvet lilla nuancer.

 6. Jessica Siewierkiewicz skriver:

  Mine øjne er grå-grønne, men jeg bruger mest den universale brune farve (jeg har et vildt lækkert sæt fra Dior, eyeliner inklusiv), selvom grå bruges også. Så er der også den stærke lilla, som Baysen fint har forklaret, og den smaragdgrønne eyeliner, jeg ‘låner’ fra min mor. Teglstensrød er jeg lidt bange for da a) rødt og lyserødt make-up er svær at bære, og b) min hud har det ikke godt med varme nuancer (læs: ligner noget døden har opvarmet). Er der en god, kold rød øjenskygge et sted?

 7. Stina skriver:

  Apropos røde øjenskygger. Jeg har grøn/brune øjne og er rigtig glad for ‘Cranberry’ fra MAC. Bruger den på låget og en mulvarpegrå (‘Satin taupe’) i globelinjen. Det toner det røde lidt ned. Har faktisk fået en del komplimenter for den kombo 🙂
  Jeg er så klar til at springe ud i noget blomme, men hvilken farve/mærke anbefaler I, damer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.