FARVEN MAN KUN KAN BLIVE GLAD AF + FORÅRSNYHEDER

1-2013-02-013
Hvis foråret ikke kan komme til os, så må vi komme til foråret…..

Jeg har altid været vild med gul… makeup mæssigt kan den dog være lidt svær, men på negle, sko og tøj så er den hot! Især med de lækre striber der bliver et hit dette forår/sommer 2013

I forgårs fik jeg så de gyldne nyheder, som også har inspireret til indlægget.. Nemlig at ghd har lanceret bl.a. en gul classic styler. Den er en del af Candy Collection, som består af en mint, viol og lemonadegul styler. Det er dog en limeted edition for foråret 2013! Uhhh den ville jeg gerne have fingrene i!

Hvilke farve/farver bliver du glad af?

Husk bloggens ultra lækre konkurrence med skønne produkter fra Yves Saint Laurent lige HER og et godt tilbud til jer søde læsere lige HER

Dette indlæg blev udgivet i GHD. Bogmærk permalinket.

15 svar til FARVEN MAN KUN KAN BLIVE GLAD AF + FORÅRSNYHEDER

 1. Ida skriver:

  Jeg er fan af gul, så jeg ville vælge det i gul. Og hvis den gule blazer samtidig flyttede ind hos mig, så ville jeg slet ikke klage 🙂

  • Jo's skriver:

   Hvad du hvad… den blazer fås i HM nu og var lige ved at købe den i dag, men havde ikke tid til at prøve… den er SÅ fin : )))

 2. Sissel skriver:

  Blå og lilla fanger altid mine øjne på en positiv måde uden at jeg egentlig kan forklare, hvorfor. Forresten ville Rodials nye Bee Venom serie passe knaldgodt ind i collagen også; har ikke set produkterne live, for de er vist ikke kommet til DK endnu, men på hjemmesiden er det bare panggule farver, der på en eller anden måde tiltrækker blikket 🙂

  • Jo's skriver:

   Blå er min ynglingsfarve! Har lige googlet den fra Rodial.. Wauw du har ret.. den havde jo passet perfect til collagen! Men nøj den er dyr.. så du det? 160 pund!

   • Sissel skriver:

    Ja, det er ret crazy – måske de kan bære så høje priser lidt endnu, fordi kun få producenter laver bee venom produkter, og fordi lige præcis den ingrediens er så hypet (Kate Middleton siges at bruge det).

    Kender du evt. nogen, der har prøvet bee venom? Gad godt at vide, om det rent faktisk virker. Noget med at giften fra bierne skulle få hudens mikrocirkulation speedet op, men altså…sommetider er ingredienser bare mere eksotiske, end de er effektive 😉

    Kh og god weekend
    Sissel

    PS. Igen tak fort tippet med La Roche Posays Cicaplast Baume B5 – vinternæse er nu en saga blot 🙂

    • Jo's skriver:

     Havde slet ikke hørt om produktet før du skrev det… det kunne være spændende at prøve det, men der er lidt tomt på kistebunden lige pt! Jeg begynder faktisk at tro mere og mere på produkter, fordi jeg faktisk prøver ret mange produkter der rent faktisk virker.. for bare ti år siden var virkeligheden en anden, men teknologien i produkter idag er ret fremskreden : ))

     Det er bare så fedt at høre hvor mange der har glæde af Cicaplasten : )))

 3. Lis Marker skriver:

  Beige og lilla gør mig glad

  • Jo's skriver:

   Det er også nogle skønne farver… minder mig om hvor meget jeg sætter pris på lilla tulipaner : )))

 4. Lissen Andersen skriver:

  Det ser bare dejligt forårsagtigt og lækkert ud

 5. Ditte H skriver:

  Hm … Falder lidt udenfor nummer her, kan jeg se 🙂 Jeg æælsker grøn! Bliver glad i låget af at se en flot græsgrøn farve! Gul og orange kan jeg os’ godt li’ …… Hm, og nu sidder jeg og kigger ned af mig selv -> sort og gråt tøj …..

  • Jo's skriver:

   Hehe… kender det alt for godt ; ))) Jeg kan også godt have hang til klare grønne farver, især smaragdgrøn : )

 6. Nanna Smed skriver:

  Jeg bliver også glad i låget af gul. Har faktisk den gule blazer fra H&M som du viser på collagen. Og den er SÅ fin kan jeg godt sige dig 🙂
  Ellers bliver jeg også glad af electric blue lige for tiden – synes det er en smuk farve.

  • Jo's skriver:

   Uhhh heldige dig… må se om jeg stadig kan få fingre i den.. skal snart på solskinsferie og den ville være perfekt! Blå hitter bare altid hos mig : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.