SÅDAN TAGER MIN HUD SIG BEDST UD…

1-2013-02-14_21h23_24
Det sidste stykke tid er disse to landet på min hud! Jeg kan bedst li’ min hud er så naturlig at se på som mulig. Jeg tester mange produkter både på mig selv og også som makeup artist. Og nogle gange prøver jeg nogle produkter der rammer plet!

1. Seneste skud på stammen fra L’Oréal.. “Youth Code Lumizer BB Cream” og min hud er vild med den! Den dækker let, giver flot glød og giver fugt.. Lanceres i marts.

2. Sensai Concealer som vist er namedroppet et par gange eller to på bloggen før. Den dækker smukt uden at lægge sig i de fine linjer under øjet. Den dækker også fint farveforskelle i huden. Sensai laver også en fast concealer som er mere dækkende, men stadig i samme klasse. Læs om den HER

Begge produkter er nemme at arbejde med og som altid bruger jeg fingrene til at påføre base og concealer. Varmen fra fingrene får baseprodukter til at blende bedre ind i huden.. på det område bliver jeg nok aldrig rigtig en pensel-pige.

Dette indlæg blev udgivet i BB Creams, Kanebo Sensai, Lóréal. Bogmærk permalinket.

6 svar til SÅDAN TAGER MIN HUD SIG BEDST UD…

 1. Louise SJ skriver:

  Fedt! naturlig er nøgleordet for mig når det kommer til make up.
  Jeg købte garniers BB der matterer igår, bare for sjov skyld og for at prøve en BB.

  Den skuffede mig godt nok 🙁 den er meget make up’et og maske/foundation agtig at se på. øv!

  det kunne være man skulle prøve Origins? deres cremer er altid lækre

  • Jo's skriver:

   Garniers BB dækker klart mere end denne her fra L’Oréal… nogle vil måske endda side den ikke dækker nok, men den er lige efter mit hjerte. “The light Version” Så overvej evt at prøve denne her inden du investere i en måske dyrer udgave : ) Kender i øvrigt ikke den fra Origins.. men det er der måske en anden læser der gør : )

 2. Jeg elsker dine tips! 🙂 Måske du kan hjælpe mig lidt, selvom jeg bruger vandfast mascara og long last makeup, så ender jeg altid med at have det under øjnene, både når jeg bruger primer eller concealer 🙁 er der en god måde at få sminken til at holde hele dagen? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.