SÅDAN FÅR DU MAKEUPPEN TIL AT HOLDE!

2013-02-16_14h42_11
Jeg har mange års erfaring med at makeuppe andre og prøver mange forskellige produkter (og særlig udvalgte af dem lander her på bloggen.) Og deler altid gerne ud af min tips- og tricks pose!

Jeg håber I ved at jeg at sætter pris på hver en af jeres kommentarer og altid dejligt når I stiller spørgsmål..

Forleden skrev Pixelerede Finurligheder i kommentarfeltet:

“Jeg elsker dine tips! Måske du kan hjælpe mig lidt, selvom jeg bruger vandfast mascara og long last makeup, så ender jeg altid med at have det under øjnene, både når jeg bruger primer eller concealer er der en god måde at få sminken til at holde hele dagen?”

Det første jeg altid kigger på når jeg har en kunden i stolen er HUDEN!… hvilke hud jeg har med at gøre, er den fedtet, tør, urenheder, pigmentforandringer, moden osv og hvilke produkter jeg i så fald skal bruge få at udligne og få balance i huden. Ofte oplever jeg at folk folk mangler guidance til deres hudplejerutiner og hvilke produkter de skal bruge… og vi ved alle at få at få en flot base, så skal huden være i orden. Hvis du har brug for inspiration til det, så er der nogen der har gjort det let´tere og overskueligt for dig HER..

Driller makeuppen så kan det måske hjælpe dig at hjælpe din hud først! Men for at vende tilbage til spørgsmålet om hvordan kan få makeuppen til at holde lidt bedre…

1. Hvis du tør kaste dig ud en airbrush, så er makeuppen til sådan én ultra holdbar… det bruger jeg selv rigtig meget når jeg arbejder. Det afhjælper de fleste udfordringer du kan have med din hud og stadig imens resultatet er naturligt.

2. Man kan altid bruge en primer, så makeuppen holder lidt bedre. Egentlig er jeg selv gået lidt væk fra det igen, også når jeg makeupper mig selv! Er ikke vild med alt for meget på. Der findes et utal på markedet og det kan sagtens være en idé at prøve nogle forskellige.

3. Prøv evt en matterende creme… jeg har altid en med mig på arbejdet og bruger den flittigt.

4. Ellers bruger jeg min samme gamle rutine. Hvis du vil fixere din foundation og BB cream, så kan du altid bruge en løs transperant puder.

5. Brug concealer om øjnene, derefter løs transperant pudder…så slår du to fluer med et smæk… du får en mere ensartet hudtone at arbejde på, men du får og et meget mere holdbart grundlag at arbejde videre på. Du behøver ikke bruge mere pudder end din concealer lige er mættet. Skal du lægge en øjenskygge efterfølgende anbefaler jeg altid at lægge en base skyggefarve i hud- eller elfenbensfarvet.

6. Jeg er ikke så glad for vandfastmascara… de er alt for besværlige at få af, men sætter derimod pris på tårefaste mascara, som let skylles af med lunken vand i badet.

7. Der findes masser af vandfaste liners, der kan være værd at kaste sig ud i. Men du kan også bare bruge en blyant, som du efterølgende kan mætte med en transperant pudder eller en øjenskygge i samme nuance. Husk dog lige at hvis man har lidt tunge låg (ligesom mig), så kan det være en god idé lige at tjekke om lineren har givet et lille aftryk på øvre låg. Det sker altså selv for den bedste!

8. Sveder du let eller fedter du meget, så brug en kleenex et par gange i løbet  af dagen og pres med håndfladen på huden, for at suge den overskydende olie eller sved fra huden.

9. Og virker de her tips ikke for dig, så overvej punkt 1!

Husk bloggens ultra lækre konkurrence med skønne produkter fra Yves Saint Laurent lige HER og et godt tilbud til jer søde læsere lige HER

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

5 svar til SÅDAN FÅR DU MAKEUPPEN TIL AT HOLDE!

 1. Lise Pedersen skriver:

  Har du et bud på en god matterende creme?

 2. Sara v skriver:

  Tårefast mascara er også min favorit. Det er så let. 😉 men kender kun den fra clinique, hvilke findes der ellers?

  • Jo's skriver:

   Jeg har et par billigere bud som jeg er rigtig glad for… de kommer sammen med den matterende creme på bloggen imorgen : )

 3. SÅ dejlige tips! Og jeg er helt ked af at først få læst dit indlæg nu, men speciale og bla bla blah! Men kan du anbefale en lækker matterende creme? Umiddelbart er min hud lidt fjollet, så nu tror jeg, at jeg bestiller den bog 🙂 Jeg tror ikke helt, at jeg tør kaste mig ud i airbrush, og jeg er ret glad for at se semi naturlig ud hehe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.