Skal du med?

1-Collager55-001Brænder du for beauty? Og er du en beauty-nørd, der gerne vil opleve alle de nyeste produkter og behandlinger fra de største internationale og danske beauty-mærker? Så skal du måske med til årets store og eksklusive beautymesse, som DKF (Dansk Kosmetologforening) afholder den første weekend i marts.

BEAUTY13 er et slaraffenland, hvor du kan røre, teste og sammenligne hundredvis af skønne produkter, få en sludder med de spændende mennesker bag og danne dig et overblik over de nyeste beauty-trends.

Du får også mulighed for at overvære DM i make-up og komme helt tæt på make-upartisternes teknik via den storskærm, der transmitterer hvert lille penselstrøg live. Og en gang for længe siden var det faktisk mig der fik æren i at bedømme de deltagende makeup artister sammen med Dennis Knudsen, Anne Staunsager og Barbara Houmøller.

Skal du med??

Beauty13, d. 2. -3. marts på Radisson SAS Hotel & Konference Center, Falkoner Allé 9, Frederiksberg. Åbningstider: Lørdag 11 – 17; søndag 10 – 17. DM i make-up, lørdag d. 2. marts fra kl. 14.30. Præmieoverrækkelse kl. 16.15 – Læs mere på dkfnet.dk

Desværre har jeg ikke selv mulighed for at deltage, men den første der skriver de vil med i kommentarfeltet får mine to billetter : )

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

24 svar til Skal du med?

 1. Rikke RB skriver:

  Yeah jeg vil gerne med

 2. Laura Iuel-Brockdorff Bek skriver:

  Ih det ville jeg rigtig gerne:)

  • Jo's skriver:

   Er selv SÅ ærgelig over jeg ikke kan komme med! Hvis Rikke vil have billetterne alligevel så er de dine : )

   • Laura Iuel-Brockdorff Bek skriver:

    Så tæt på …. Kan godt forstå du er ærgerlig over ikke selv at kunne deltage, men rigtig fin ide at give dem videre til en af dine followers:)
    Rikke håber du får en dejlig weekend med masser af inspiration og spændende nye bekendskaber .

 3. Anita Rosager skriver:

  …og hvis I to ikke kan alligevel, så står jeg på spring!! 🙂

 4. Sissel skriver:

  Ih, jeg er også på spring som vikar! 🙂

 5. Kira Bjørnestad skriver:

  Det er ikke min blog og jeg laver ikke reglerne – men billetterne kunne udleveres mod lovning på et lille test-felt-studie… Så kunne vi andre også “opleve” messens mange finurligheder og vidundere!!! Bare et par billeder og måske et par ord om gode, sjove, mystiske nye produkter som messen har budt på!!!

  • Jo's skriver:

   Det lyder ellers som en god idé… kan da lige høre Rikke om hun har mod på det : ))) Jeg er også nysgerrig!

 6. Maggie Nielsen skriver:

  Må jeg skrives på listen i tilfælde af, i ikke kan nogen af jer? 😀

 7. Pernille Aaby skriver:

  Åhh det ville jeg VIRKELIG gerne med til 😀

 8. June skriver:

  Det kunne jeg godt tænke mig. 🙂

 9. Nanna Thomsen skriver:

  Hvordan har du fået dine gadgets til at stå i midten? (:

  • Jo's skriver:

   Jeg har fået hjælp til det… ser lige om jeg kan finde ud af det, så skriver jeg det her i kommentarfeltet : )

   • Jo's skriver:

    man laver et tag for hvert element der ska centreres ellers ka det se mærkeligt ud det hedder

    før det man vil centrerer og så
    bagefter – Fif fra min teknikven : ) Håber du kan bruge det! : )

 10. Anna skriver:

  Jeg vil så gerne med!! Jeg brænder for makeup! Og laver ikke anden vil så gerne have dem hvis det var en mulighed! 🙂

 11. Josefine skriver:

  Så det vil sige at den ikke er åben for alle, eller..? (Kan man i det tilfælde købe billetter? :))

 12. Øv, blev ikke nummer 1! Men derfor kunne det da stadig være, man skulle skaffe en billet selv 😉 Det lyder i hvert fald rigtig fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.