Hvad siger I til en tur til Hollywood??

1-2013-02-022
Ynglings solcremen er pakket og ferietiden har meldt sig. Om ikke længe går turen over 10.000 kilometer væk til et meget glædelig gensyn med skønne Californien.

De sidste par uger har været svært ramt af arbejde og jeg har nydt det… men nu skal der hygges med familie, opleves, inspireres og samles energi til masser af ventende arbejde hjemme i DK… I kommer dog med mig hele vejen til “The Golden State”, for bloggen tager på ferie med mig, dog på lidt lavt blus… men håber dog alligevel I kigger forbi. Og måske der også lander en lille overraskelse i mens jeg feriere : )

Har I ellers nogle gode rejsetips til Californien?

Dette indlæg blev udgivet i Ferie. Bogmærk permalinket.

20 svar til Hvad siger I til en tur til Hollywood??

 1. Karina skriver:

  Ha’ en dejlig tur 🙂 Bare det var mig 🙂

 2. Nanna Smed skriver:

  Hvor skønt! Ha’ en helt fantastisk tur “over there” 🙂

 3. Jasmina Gluhic skriver:

  Dejligt, og god tur 🙂

 4. Lise Pedersen skriver:

  Hvor lækkert!

  Jamen hvad er rejseplanen derovre?

 5. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Ønsker jer en vidunderlig tur ☀

 6. Baysen skriver:

  Hvor skønt! Er slet ikke misundelig 😉 Rigtig god tur!

 7. Lene skriver:

  Jeg håber I får en fantastisk tur 🙂 håber selv på at komme til at studere samme sted som dig i USA! Turen går ihvertfald til The golden State om cirka 6 måneder, efter planen!

  • Jo's skriver:

   Det håber jeg også du kommer til… endelig skriv til mig og fortæl om du kommer derover : ))

 8. Henriette Larsen skriver:

  Ha en fantastisk tur!! Vi savner CA specielt i denne kulde -:) Glæder mig til at følge din tur!!

 9. Sissel skriver:

  Rigtig god tur 🙂

 10. Lis Marker skriver:

  Nynd din ferie god tur:-)

 11. Lea skriver:

  Ih hvor ville jeg gerne til Californien med min mand og to drenge. Har været afsted med min mand på roadtrip rundt i Californien inden vi fik børn. Et sted som gjorde stort indtryk på min mand og jeg var Devils Golf Course i Death Valley National Park, simpelthen bare et smukt syn. Generelt var Death Valley bare en super oplevelse. Rigtig god tur, er bare en smule misundelig 😀

  • Jo's skriver:

   Gad også godt at prøve en roadtrip herovre.. Det må have været fantastisk. Skal lige have slået death Valley op.. Det ville jeg rigtig gerne :)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.