JEG ER MEST TIL EN 50’ER!

20130227-175357.jpg
Jeg er absolut helt fast tilhænger af BB creams… Når det kommer til hud, så går jeg All-in for det er så naturligt så muligt og høj solfaktor er også et must. Jeg forsøger at passe rigtig godt på min hud og en af de vigtigste ting for mig er helt sikkert at passe på solen.

Med mig på ferie er Vichy’s farvet dagcreme med spf 50. Den dækker let, giver fugt og beskytter min hud max mod den stærke Californiske sol. Og ikke at glemme den er UVA mærket. Jeg er blevet kæmpe fan og kan varmt anbefale at bruge den som alternativ til almindelig solbeskyttelse, som ofte også kan give et lidt hvidligt skær i ansigtet.

Hvor høj faktor bruger du i solen??

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/MAKEUP og tagget , . Bogmærk permalinket.

22 svar til JEG ER MEST TIL EN 50’ER!

 1. Metteline Lykke Rasmussen skriver:

  Elsker også Vichys solcremer. Bruger faktor 50 på ‘solferier’ og mindst 30 herhjemme.

  • Jo's skriver:

   Dejligt at høre jeg ikke er den eneste der er solforskrækket. Og du kan tro der bliver nydt.. Sikke en oplevelse for børnene :)))

 2. Metteline Lykke Rasmussen skriver:

  Ps. Håber du nyder Californien 🙂 Er meget misundelig!

 3. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Håber du nyder varmen og ferien, ikke mindst:-)

  Jeg bruger faktor 30 i ansigtet og faktor 20 på resten af kroppen. Har desuden sådan en stift med faktor 50 til læber mm

  • Jo's skriver:

   Hvor er den faktor 50 til læberne fra? Har en faktor 30 og måske jeg skulle opgradere :)))

 4. Lise-P skriver:

  Jeg bruger faktor 50 i hovedet, og 30 på resten af kroppen.
  Ærgeligt at jeg ikke tog de forholdsregler for mange år siden, men sådan er det bare.
  I år vil jeg også ligge under parasol på den årlige badeferie 🙂

 5. Jessica Siewierkiewicz skriver:

  Jeg bruger normalt faktor 30 over det hele, men efter jeg har fået en faktor 50 til ansigtet, tror jeg, opdelingen forbliver sådan. Der bliver jo altid talt om, at (for meget) sol giver rynker og aldrer og at man skal have en smuk hud, så man kan jo lige så godt starte tidligt 😉

 6. Ea skriver:

  Fedter den? 😀
  – Jeg er allerede nu begyndt at researche efter en god solcreme til foråret/sommeren, som kan passe på min lyse skandinaviske hud, men en ting er et must – den skal IKKE fedte.

  • Jo's skriver:

   Den fedter ikke på mig.. Jeg mætter den lige med lidt pudder i t-zonen og øjnene :)))

 7. Mette Guldberg skriver:

  Har du købt den farvede Vichy i DK? Jeg har nemlig lige været på et af de større apoteker og de kendte ikke til den – havde faktor 50, men uden farve.
  Jeg bruger normalt faktor 30 på krop og har i mange år brugt Cliniques “city block” i ansigt, men den er kun med faktor 15 – og det er for lidt. Så jeg skal have mere faktor i ansigtet – Og så vil det være helt genialt, hvis der er lidt “BB” over den med lidt farve.

  • Jo's skriver:

   Jeg fik den til et pressemøde sidste måned.. Jeg undersøger det lige og vender tilbage – håber det er ok jeg giver et svar når jeg er hjemme fra ferie?! 🙂

   • Mette Guldberg skriver:

    Selvfølgelig – og nyd nu ferien:-) jeg har adgang til at købe Vichy på en “fordelagtigt” aftale og er generelt glad for mange af deres produkter – det samme gælder forøvrigt LRP – så det vil være fedt, hvis den kommer i handlen i DK. Jeg har lige bestilt Vichys BB Cream men det vil jo være federe at have en med høj faktor.

    • Carina Christensen skriver:

     Jeg er blevet MEGET glad for Vichys nye B.B. cream ”Neovadiol Lumiere”. Den indeholder lidt mere pleje, og er meget nem og taknemlig at arbejde med.

 8. Nena Chransager skriver:

  Hej Jo 🙂 jeg elsker din blog og jeg tjekker den dagligt! Du giver så mange gode tips. Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du vil svare på :D. Jeg lider af acne, kraftig rødme og så bliver min hud fedtet i løbet af dagen. Jeg synes jeg har prøvet rigtig mange foundations, puddere, concealer osv. Men jeg har endnu ikke fundet noget som kan dæmpe min rødme og kan holde hele dagen. Har du nogle gode ideer til nogle produkter? 🙂
  Ps. Har været til lægen med acne

  • Carina Christensen skriver:

   Airbrush dækker ALT, – du skal kun bruges en farve, det ser naturligt ud, og det holder hele dagen! Det tager dog lidt tid at lære, – men kig evt. på beatifulmakeup.dk, Dinair (eller prøv at “Google”det), så kan du læse meget mere. Der findes også mange andre airbrush mærker, men Dinair er vist det eneste, der sælges i Danmark.

 9. Ida Marie skriver:

  Jeg plejede også at bruge faktor 50 men efter at det skabte ekstrem d-vitamin mangel, er jeg gået over til 20-30 som også burde dække godt nok.

 10. MetteG. skriver:

  Bare lige for at erindre om svar på hvor den farvede Vichy faktor 50 kan købes:-) Og det er ikke for at “stresse” dig, bare en kærlig reminder, der også gør at jeg kan abonnere på kommentarer til dette indlæg.

  • Mette L.T. skriver:

   Måske har du fundet den for længst – men jeg har netop købt den på apoteket i St. Kongensgade i København.

   • MetteG. skriver:

    Jeg har faktisk fundet en tilsvarend efra mit ynglingsmærke La Roche-Posey – i Paris:-) (og dte er jo samme firma der står bag de to mærker).
    Men jeg har siden set at Vichy’s også er på hylden på Rødovre Apotek og mange andre steder og jeg kan nu se den på grossistens lagerliste:-) Jeg tror simpelthen ikke den var kommet på hylderne endnu:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.