Tilbage i Danmark med masser af skønheds-lækkert til bloggen….

1-2013-03-09

Så er jeg er rigtig tilbage fra ferie og suser på et job med skuespiller Henning Jensen om ikke så længe… noget med briller?!

Det har været en skøøøn ferie og (lidt hård med små frække vilde drenge), men kunne nu godt have brugt et par uger til i solskin og lidt flere kroner på kontoen. Det er jo lidt af en kold fornøjelse at komme hjem til hård vind og minus grader. Er absolut et sommer-menneske.

Jeg havde slæbt min bærbar med hele vejen til Los Angeles for så at finde ud af at de to rejsestik jeg havde med ikke kunne bruges til at lade computeren op med. Så alt det jeg havde planlagt til bloggen undervejs på ferien måtte jeg undvære og så finde ud af hvordan jeg bloggede fra min telefon… heldigvis for wifi “all over” i Los Angeles.

Jeg har hentet inspiration med hjem til jer som I kommer til at høre meget mere om det næste stykke tid. Jeg overvejer også at lave en lille ferieguide til Los Angeles her på bloggen.

Er der iøvrigt nogle der har et vidundermiddel mod jetlag?… har nemlig vågne børn hele natten!

Husk sidste chance for at deltage i bloggens konkurrence HER……………..

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

11 svar til Tilbage i Danmark med masser af skønheds-lækkert til bloggen….

 1. A. Rosager skriver:

  Velkommen hjem! Glæder mig til at læse din skønne blog! Må lige fortælle dig, at jeg fik et smil på læben da jeg læste dagens blog! “Skøn ferie med små frække vilde drenge”! Nå nå, tænkte jeg… men fik så en helt anden betydning, da jeg kom længere ned i indlægget og så at du havde børn! Hehe…
  Har ingen råd mod jetlag, ville bare lige sige at det er godt at ha’ dig tilbage 🙂

  • Jo's skriver:

   Tusind taaaak Anita… haha, det kunne da også misforstås. Det er også dejligt at være tilbage på den almindelige computer igen… har alt for tykke fingre til de bitte små taster på en iphone. KH Jo

 2. Rikke skriver:

  Velkommen hjem fra varmen – det må være som at komme i dybfryser 🙂 Jeg synes du klarede pc problemerne super (længe leve smart-phones). Ang. jetlag, er jeg bange for at den eneste løsning hedder: tålmodighed, tålmodighed og atter tålmodighed… Beklager.

  Glæder mig til varme indslag på bloggen – god dag 🙂 🙂

  • Jo's skriver:

   Hehe… det føles faktisk sådan… pinsel at skal udenfor! Mangler en termo heldragt fra Kansas!
   Har på fornemmelse det jetlag kan trække ud når man er 4 der skal have styr på døgnrytmen igen, yikes!! Kh Jo

 3. Karina skriver:

  Velkommen hjem til polarvinteren… Kan godt forstå det er noget af en omvæltning fra Los Angeles gavmilde varmegrader. – Og jetlag er vist desværre bare noget man skal igennem, selvom det næsten trækker tænder ud. Hos både forældre og børn… 😉

  • Jo's skriver:

   Det er rent kuldechok!! Mon ikke det forår er lige på trapperne… det kan jo ikke blive ved med at være så koldt! må vist bare være tålmodig det jetlag.. ingen quick fix til mig! Kh jo

 4. Mette B. Andersen skriver:

  Velkommen hjem! Lav endelig en guide til LA, for jeg skal derhen til sommer og kunne godt bruge nogle tips til must-see steder, mad, strande og nogle gode tips, hvis du har 😉 Ville være en stor hjælp! Håber du havde en god tur

 5. Nanna skriver:

  Velkommen hjem! Håber det har været en helt fantastisk ferie 🙂

  • Jo's skriver:

   Taaaak Nanna… det har været så skønt at få tanket op på solkontoen : ))) Men det trænger alle vist til NU : )))

 6. MetteG. skriver:

  Velkommen hjem. Jeg håber du har fået tanket godt op på solkontoen for det varer nok noget før du kan få det herhjemme – i hvert fald hvis der skal følge varme og bare kropsdele med:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.