FORÅRS SMUKHED FRA AVEDA

1-JULEKONKURRENCE16
Selvom jeg på dette tidspunkt af året altid bliver desperat efter foråret, så er det altid et lille plaster på såret med de skønne forårs look der rammer indboxen. Og foråret må nok siges at være det look jeg glæder mig aller mest ud af årets 4 sæsoner.

Er du i tvivl om hvordan dit forårslook skal se ud i 2013, så er Aveda på banen med smukke nuancer og lækre produkter fra seneste makeupkollektion “Art of Nature”… og det er lige efter mit makeup artist hjerte. Jeg har en svaghed for blushfarverne, da jeg synes de fremhæver ansigtets naturlige glød og altid giver en smuk kontrats til brune, blå og grønne øjne.

Deres læbestifter har den skønneste fugtgivende konsistens og smager en lille anelse lakridsagtigt. Og jeg er vild med Aveda har også tænkt på miljøet… deres emballage er lavet af genbrug og bl.a. deres blush “æske” kan genanvendes.

Hold øje med bloggen senere i dag når der trækkes vindere af denne HER skønne konkurrence : )

Dette indlæg blev udgivet i Aveda. Bogmærk permalinket.

3 svar til FORÅRS SMUKHED FRA AVEDA

  1. Sissel skriver:

    Hvor fint – det er sådan et rigtig, ægte forårsbillede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.