HAR DU VUNDET EN MINE FAVORITTER??

1-clara3-001Så skal der deles nogle mascara ud fra Ellis Faas og de heldige vindere er:

Sissel Schmidt – Lou / goldenghetto.dk – Anja Kis Svendsen – Tanja Hansen –  Iben J. S. – Mette K. Frederiksen – Onkel Anne – Nadia WH

– Send mig fluks en mail med jeres adresser og skriv “Ellis Faas” i emnefeltet.

Tak fordi I alle ville være med… Kan I ikke give mig et bud på hvad I kunne tænke jer at vinde her på bloggen.. Gadgets, makeup, hårpleje, neglelækkert eller måske noget andet???

Dette indlæg blev udgivet i Ellis Faas. Bogmærk permalinket.

15 svar til HAR DU VUNDET EN MINE FAVORITTER??

 1. Mette Guldberg skriver:

  Tillykke til de heldige vindere (siger jeg ret misundeligt):-)
  Jeg synes sådan set at dine konkurrencer rammer meget bredt. Der er en del jeg ikke vil bruge og så deltager jeg ikke og der er også mange lækre præmier som jeg virkelig gerne vil prøve og så deltager jeg og krydser fingrer:-)
  Jeg er mest til hudpleje – gerne body og så neglelak. Jeg er sådan set også til make up og ansigtspleje, men er noget mere selektiv ift hvad jeg deltager i af konkurrencer fordi der så vil være noget jeg ikke kan/vil bruge – og hvis det ikke er til mig selv, så vil jeg ikke formindske chancherne for andre:-)

  • Jo's skriver:

   sådan er jeg også med konkurrencer… deltager kun i det som jeg virkelig gerne vil have fingrene i : )))

 2. Pernille Aaby skriver:

  Jeg synes, at du er god til at variere dine konkurrencer, men jeg kan bedst lide at vinde makeup 🙂

 3. Lou skriver:

  Wuhuuu! Lige hvad jeg stod og manglede 🙂 Glæder mig til at prøve kræfter med den omtalte mascara..

  Smider en mail til: MAKEUPARTIST@EMAIL.DK det er den rette adresse?

  Synes også du rammer ret bredt med dine giveaways!
  /Lou

 4. Sissel skriver:

  Dejlig, dejlig overraskelse – har sendt dig en mail 🙂 Synes faktisk, dine konkurrencer er meget varierede, men hårpleje eller beautyoplevelser kunne være en idé.

  Ved godt, at det er svært at udlodde ansigtsbehandlinger til et bestemt sted, fordi det skal tilgodese læsere i hele landet, men et sted som f.eks. Helle Thorup har klinikker i både Århus og Kbh. Healux har i Odense og Kbh. Amazing Space (som snart åbner i d’Angleterre) har i Hellerup og Kbh.

  • Jo's skriver:

   Det kan være jeg skal se om jeg kan finde på noget med det… tak for tip Sissel.. godt at vide : )))

 5. Iben J. S. skriver:

  Jubii, jeg har sendt en mail til dig, på samme adresse som Lou spørger om, håber også det er den rigtige? 🙂

 6. Simone Hagemann skriver:

  Jeg synes faktisk stort set altid, at dine konkurrencer rammer lige præcis det, som jeg enten gerne vil have, eller virkelig har brug for. Derfor synes jeg egentlig bare, at du skal fortsætte med at lave en blanding, som du gør nu. Det afholder mig dog ikke fra, at sige, at jeg virkelig godt kunne tænke mig at vinde noget makeup. Jeg synes nemlig virkelig, jeg er kørt for meget fast i rutinen, så det kunne da være lækkert med nogle nye produkter, så jeg kunne få prøvet lidt nyt af 🙂

  • Jo's skriver:

   Måske der snart skal lande noget mere spændende makeup… det er jo også lige mig ; )))

 7. Anja Kis Svendsen skriver:

  Jubii, Jubii, Jubii.
  Stod faktisk i morges og tænkte at det snart var tid til en ny mascara og nu har jeg vundet.

  Jeg synes også det er dejligt konkurrencerne er så varieret og som andre også skriver så lader jeg være med at deltage, hvis jeg ikke virkelig gerne vil vinde.
  Jeg er selv mest til makeup og neglelak, ville også synes det var fedt med forskellige behandlinger.

  • Jo's skriver:

   Tror vi snart trænger til lak… gør vi ikk?! Synes det er ved at være noget tid siden : ))

 8. winnie skriver:

  Ønske-giveawayen ville være at komme en tur i stolen hos dig, så man kunne lære nogle tricks. Men det er jo en temmelig krævende gevinst… Måske en gruppe vindere kunne komme til en inspirationsaften? Eller sælg billetter til sådan et event. Jeg ville komme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.