HJÆLP JEG SKAL GIFTES – 5 TIPS TIL DIN STORE DAG

1-Collager57-001 Brud: Marie – Fotograf: Oscar Meyer – Makeup/hår: Jo

Selvom man ikke ligefrem kan mærke foråret og brudesæsonen er skudt igang, så er min kalender så småt ved at være godt booket..  og hvis der en gren af mit arbejde som er helt særlig, så må det være mine brudekunder.

Nogle vil måske mene at lave hår og makeup til en reklamefilm , magasin, modeshow eller andet er det ultimative for sådan en som jeg, men lige netop dette er prikken over i’et for mig, også selvom jeg nu er vild med alt mit arbejde.

Det har altid været noget helt specielt og magisk ved at være med til at forskønne en kommende brud på hendes måske aller vigtigste dag. Og i min verden findes der ingen bridezillas kun glade, spændte og forventningsfulde piger.

Her får I mine 5 bedste råd til den store dag:

1. Få altid lavet en prøvemakeup, samt håropsætning… tænk hvis du ikke er tilfreds på din store dag.

2. Når du booker din frisør, makeup artist eller hårstylist, så mærk efter om I er på bølgelængde. Det er vigtigt at den du sætter dig i stolen hos én der kan virkeliggøre  dine idéer og ikke presser sine egne idéer igennem. Det er et samarbejde hvor du i sidste ende bestemmer. Gå efter referencer og tjek folks arbejde ud.

3. Play it safe… Gå efter en klassisk stil, ikke en trend når det kommer til valget af kjole, hår og makeup. Så er dine bryllupsbilleder også højst sansyligt stadig fremme og ikke gemt væk i en skuffe 20 år efter.

4. Undgå ansigtsbehandlinger eller andet i den dur, samt udskiftning af ansigtscremer og andet minimum 2 uger i forvejen. Din hud skal være i balance. Søg evt professionel vejledning 3-6 mdr i forvejen af dit bryllup hvis din hud trænger til extra pleje. Det er bedste at starte op med produkter og behandlinger i god tid.

5. Vælg din fotograf med omhu… igen tjek referencer, se billeder og tag en snak og mærk om I taler samme sprog… han skal visualisere din store dag.

Hvad er dit bedste tip til en kommende brud??

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, BRIDAL INSPIRATION, hairstyling, WORK. Bogmærk permalinket.

Et svar til HJÆLP JEG SKAL GIFTES – 5 TIPS TIL DIN STORE DAG

  1. lovisen skriver:

    Mit bedste tip må helt klart være at finde den rigtige mand 🙂
    Men ellers synes jeg også man skal undgå produkter med for meget glimmer/perlemor da det nemt kan få huden til at se lidt fedtet ud på billeder. Så hellere noget highligther de rigtige steder..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.