DERFOR SKAL DU LÆGGE VEJEN FORBI HER OG FORKÆLE DIG SELV…

1-2013-03-019
Jeg går så meget ind for at gøre noget for sig selv og da jeg var forbi “Doll Face” til en hurtig omgang lidt mere indbydende smil (Smileffect) i sidste måned var jeg straks helt solgt over deres smukke lokaler og skønne imødekommende stemning.

Udover at ligge på Østergade lige på Strøget, så har de rigtig mange spændende behandlinger… og jeg har allerede set mig lun på én. En LPG behandling, der udglatter områder med cellulitis, reducere lokale fedtdepoter, samt opstrammer og forynger huden.. hvis du er nysgerrig kan du læse mere om behandlingen HER.

Du kan får styr på hele molevitten, fra både hår, makeup, til tandblegningen, kropmassage og masser af andre behandlinger på samme sted.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

4 svar til DERFOR SKAL DU LÆGGE VEJEN FORBI HER OG FORKÆLE DIG SELV…

 1. Sissel skriver:

  Ah, de har også LING’s signature facial, som jeg afgjort skal prøve en dag. De behandlinger skulle give et ret flot resultat, fordi huden iltes 🙂

  • Jo's skriver:

   Uhhh det der LING skulle være rigtig HOT… jeg vil også prøve sådan en signature facial : )))))

 2. Charlotte skriver:

  Hej JO,

  Har lige tjekket produkterne fra ELF ud og hold op sikke gode priser. Men hvilke produkter kan du anbefale derfra? Jeg har lige bestilt Liquid Powder Shine Eliminator og håber den kan holde min makeup så den ikke løber væk…:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.