ABSOLUT ABSOLUTION

1-IMG_3877
Hvad gør man når vinteren ikke vil gå væk og huden er træt? Jeg har slået mig på Absolution… Og hvis jeg havde råd ville jeg bade mig i deres kropsolie.

Absolution har tidligere været omtalt på bloggen og den lille all round stick “Le Baume” til kinder, læber, neglebånd og m.m. har længe været et fast inventar i tasken. Lille lifesafer i økologisk udgave og ganske effektiv også på små tørre børnelæber og kinder.

Min hud føles gennemfugtet ved brug at olien “Addiction” om aftenen, som er en cocktail af 27 olier, samt brug af det prisvindende serum “Le Solution Èclat”om morgenen, som giver glød til ansigtet og den flødeskumsagtige dagcreme “Le Creme Riche” som holder godt på fugten hele dagen.

Det er økologi og omtanke for miljø og mennesker, samt et stærkt grafisk udtryk der står bag franske Absolution. Produkterne er også til mænd, samt til moden hud.

Som bonus er Absolution lige på nippet til at lanceret en håndcreme der hedder “Le Soin Des Mains”.

Dette indlæg blev udgivet i Absolution, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

2 svar til ABSOLUT ABSOLUTION

  1. MetteG. skriver:

    Det lyder jo fantastisk. Er så træt af det her vejr:-(
    Men jeg kender ikke mærket – fås det i DK og hvordan er prisniveauet?

  2. Dorthe K skriver:

    Suk suk – virkeligt skønne produkter! Var så heldig at få fingre i serum’en og dagcremen i en konkurrence op til jul, hvorefter jeg rev mig og købte le Baume på anbefaling. Skønne dråber der faktisk gør underværker – jeg husker en beskrivelse a la undertrøje til huden hvilket er spot on! Ville bare ønske at det var bare lidt mere budgetvenligy til en familie på 5 med termin, to biler og så mange regninger, jeg ku dele ud af dem:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.