MAKEUP PÅ FARTEN, WORKSHOPS OG PÅSKEFERIE…

1-Collager58-001
Der har været fuld fart på siden jeg landede i København for 2 uger siden… Californen føles allerede som en stenalder siden.

Jeg har mange ting  jeg arbejder på lige i øjeblikket.. bl.a. er der nogle Beauty Awards der skal deles ud og gæster der skal makeuppes.. Igen i år samarbejder jeg nemlig med Trailer One og er backstage til Danmark bedste Award show… meget mere om det senere på bloggen. Jeg har haft et par spændende uger med masser af jobs… har haft æren af at groome Henning Jensen til kommende reklame, samt et skønt makeup møde med journalist ikonet Mette Fugl der skulle fotograferes til B.T. En kampagne for Sundhedsstyrelsen, Smukke læbestifter fra Yves Rocher der skulle lanceres og meget m.m.

Oveni er der snart workshops på tapetet i samarbejde med Dinair og Beautifulmakeup.dk, samt et par meget små og hyggelige makeup/hår inspirations workshops med mig.

Forhåbentlig går min professionelle hjemmeside snart i luften.. den har været længe undervejs, men begynder endelig at tage form.

Hvis du er nysgerrig med at se hvad jeg har syslet med til Rosengårdscenterets påskeudgivelse.. kan du se mere HER.

Og om ca. en uge skal min store dreng starte i SFO og snart begynde i 0. klasse… Det er jo stort, så vores påske skal der slappes af, hygges og selvfølgelig blogges : )

Hvad skal I lave i påsken?

Dette indlæg blev udgivet i WORK, WORKSHOPS. Bogmærk permalinket.

3 svar til MAKEUP PÅ FARTEN, WORKSHOPS OG PÅSKEFERIE…

  1. winnie skriver:

    Wauu, det er mange ting på kort tid.
    Her skal der også hygges i Påsken. Og pudses vinduer 🙂

  2. Rikke skriver:

    Du har gang i mange ting! Det lyder som et rigtigt spændende liv! Mange gange held og lykke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.